...GeOrGe... Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 (editace) Takhle tezko rict, nejlepsi rada bude. Vzit ji do nejake dobre prodejny jizdnich kol a zeptat se primo na miste..nevime vysku, vahu a tak dale...A na miste si muze vse vyzkouset...popr. vybrat jine sedlo, treba ji bude zalezet na kombinaci barev, zpusobu razeni a pak jen odjet na novem kousku... Editováno: 10. Duben 2009, autor: ...GeOrGe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 ze zkušeností můžu říct, že bude záležet hlavně na těch barvách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 P2M : Tak jak dneska byli ste na kolech ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 A co se týče cen? Dá se to nějak poradit? Do 6000,- nebo dražší? Barva je asi nepodstatná nebo aspon si to myslím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Barva je nepodstatna, ale ne pro holky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Ty woe...darovanému koni na zuby nehled ne? červenou se nic nezkazi...nebo růžovou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 (editace) P2M : Tak jak dneska byli ste na kolech ? JJ, byli, ale jen opravdu decánko, asi 18km po Šáreckém údolí v Pze a spíš prokecaných a pak zalitých pivkem Zase aspoň budem ready na zejtřek Jinak v Šárce ale moc pěkný místa a bylo to moc fajn a až Fugas s přítulkyní něco najedou, bude nás o dva víc EDIT: Romariooo - okoukni, jaký barvy se holce líbí a z toho vycházej Jinak platí, že čím víc, tím líp, za těch 6tis nevim, aby to nebylo spíše utrpení a pokusy o servisování, než radost a ježdění. Koukni na Katalog kol 2009 Editováno: 10. Duben 2009, autor: P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Jezdí tady někdo na kole Cannondale s vidlicí Lefty? Chci si tohle kolo pořídit a zajímal by mne nezaujatý názor běžného uživatele (od prodejce se moc pravdy nedovím). Jedná se o model Scalpel Carbon 2, popřípadě Taurine SL1. Zajímá mně jakékoli info, klidně i ke starším, nebo jiným modelům a hlavně jak náročný je servis vidlic Lefty. Děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 jukni spíš na http://www.bike-forum.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Díky za tip, ale z nějakého nejasného důvodu mi tato stránka nejde otevřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Takze zatim : P2M, M2C, Baurak, Tomas, MichalF, Martyp, Fugas + pritulkyne Doufam, ze sem na nikoho nezapomel Sraz tady : http://www.mapy.cz/#x=133616320@y=13765433...=Parking%20bike Ok,zupa,pocitam s tim taktez..mozna vemem s Tomasem,kterej se tez vozi v ORS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Počásko je luxus, už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Ted sem lital po zahrade a je tam vedro,jako krava.. Ale v lesich bude prijemnej chladek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Tak vyjizdka sice malicko kratsi nez byl plan, ale paradni ! Zopakujem ! Priste treba Cesky raj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Tak jsem si včera udělal malý výlet. Bruntál - Rejvíz - Písečná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Kurnik hoši, hledám kolegu na projíždky do Brna, mám tu jen treka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Tak vyjizdka sice malicko kratsi nez byl plan, ale paradni ! Zopakujem ! Priste treba Cesky raj Nestezuj si.. Bylo to dobry..Teda dle myho..A jako,ze ne otevreni sezony,dat si rovnou 40km,to je myslim dobry,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Ja si nestezuju, vsak pisu ze paradni ! Jen cekam az da Peta fotos ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 žádný brnák co hledá kolegu na kolo?nebaví mě jezdit sám a mladá je furt ve škole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Jelikoz jsem v USA, tak jsem si koupil kolo asi za 150 dolaru...stejne ho tu necham...Prvni etapa...z obchodu asi 1 mile..riditka volne a malem sem si rozbil drzku...Dovezu to domu,,Upravim si to.. prima... Druha etapa 10 mil..riditka volne...malem sem sejmul amika a opravdu skoro letel do oceanu.... to jsem byl mother fucker a tak dale... Kdyz jsem konecne opravil ridika...tak jsem 5 dni zpet, slapal, jak o zivot a praskla jedna slapka....po dvou dnech jsme is dal cca 50 mil....obe slapky praskle...brzdy total rozladene....ze sedla me boli prdel jeste ted, spalenej jsem jak rak....ale hlavne, ze to kolo ma stojanek... Zitra ho jdu vratit...bez des... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 George: to bude PRC kolo Public Republic of China Pár fotek z sobotní vyjížďky s Martypem, MichalemF, Tomasem, Baurakem a dalšíma dvěma klukama od Martypa a Tomase, taktéž domorodcema Bylo to čupr, ja kpíše Michal, psychicky jsme byli ready na těch 60km, ale i 40 stačilo. Já si dal dneska s mladou taky 40, opět podél vody, takže takový protažení se Jo a viděli jsme v sobotu celkem zajímací pád rogala a Baurák měl stojánek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 jj vylet byl super, urcite bych nekdy zopakoval :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 kdo z vas mel kolo kellys? a jaky typ kola to byl? myslim na tej spolecnej vyjizce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 kOLO PRC HRC... JINAK ZNACKA MONGOOSE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 kdo z vas mel kolo kellys? a jaky typ kola to byl? myslim na tej spolecnej vyjizce to jsem mel ja, je to Salamander Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.