doktor.j Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Potřeboval bych poradit se svěšenými předními dveřmi,nainstaloval jsem tlumení a dveře padly.Pokusil jsem se je doštelovat na tom pantiku na sluopku,ale už neni kam štelovat a dveře jsou stále moc dole (zarazí se o ten pant na sloupku) Takže potřebuji vědět jak a čím se dostanu k pantům povolit a jak se štelují.Kdo to už dělal,máte nějaký postup,radu?Jde to vůbec tímto způsobem.Předem všem díky ve vyhledávači jsem našel jen jednu velice strohou odpoveď. doktor.j Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAMEK Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 jo mam ten smai problem taky by me to zajimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukkkas123 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Ahoj nedokazu poradit ale mam je taky trochu sveseny . A jednou mne rikal servisni technik, ze po case je potreba rozdelat panty a vycistit a nekdy je potreba je podlozit. Tak nevim Ale kdyz se podivam tak je mam taky trosku ze sikma. Mozna bych poradil ze pokud je mas svisle svesene rozdelat a podlozit presnymi podlozkama. Pripadne se zeptat v autorizovanem servise jak to resi. Ale moje otazka by znela existuje nejake tlumeni na dvere??? Kde se na to mohu kouknout?? Vadi mne ze je to auto hlucne a je slyset hodne pres dvere. MAm 1.9 TDI 81kwh. Dik cau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wendyf Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Já jsem si vyrobil podložku z 1mm tlustého hliníkového plechu a tu jsem vložil mezi spodní pant a dveře. Jsou tam dva šrouby a je po problému, jak u řidiče tak u spolujezdce a jdou pěkně zavírat. Zdravim Wendy ------------------ Octavia 1.6 74kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAMEK Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 hmm z hliniku ? a nebude to moc mekke . rekl bych ze za chvili budes resit ten samý problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wendyf Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Já myslým, že ne. Ten hliníkovej plech má dost velkou plochu (rozměr asi 5x8cm), takže bych se divil kdyby se taková plocha vymačkala. ------------------ Octavia 1.6 74kW rv99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Dej sem foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wendyf Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 (editace) Tak nevím jak to dopadne, kdyžtak se omlouvám: Editováno: 23. Duben 2007, autor: wendyf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor.j Vloženo 23. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 to s tou podložkou mi je jasny,ale nevím jak se k těm šroubům u pantů dostanu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wendyf Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Ta podložka se dává mezi spodní pant a dveře, né mezi pant a karoserii!!!!! Na dveřích jsou ty šrouby přístupný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Odšroubuješ jenom spodní pant a t šrouby na dveřích, pak vyšroubuješ červíka z horního pantu a celé dveře vytáhneš z pantů směrem nahoru! Nejdřív ale odpoj elektriku od dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wendyf Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Ne ne, to ne! Podepřeš si dveře, vyndáš ty dva spodní šrouby a podložku tam zasuneš. Šrouby utáhneš a skusíš zavřít, popřípadě znovu povolíš a dveře doladíš, protože ty spodní šrouby mají v tom pantu vůli. Celý dveře nemusíš sundavat v žádném případě! Je to práce na 10 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor.j Vloženo 25. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 ok,zkusim to o vikendu,každopádně děkuji všem a jestli je to práce na 10 min. je to super.Dem myslel,že se budou muset vyndavat celé dveře. Potěšily jste mě ,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Jasně, že nemusíš sundávat celé dveře, ale když jsem tam dával podložku, tak se pak mírně rozjela svislá spára mezi dveřmi a to mě štvalo, tak jsem měnil celý spodní pant - cena cca 200Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Jasně, že nemusíš sundávat celé dveře, ale když jsem tam dával podložku, tak se pak mírně rozjela svislá spára mezi dveřmi a to mě štvalo, tak jsem měnil celý spodní pant - cena cca 200Kč. když mám vůli v pantech dveří řidiče, asi budu muset ty panty vyměnit, že ? Nebo stačí jen třeba ten čep ? Těch 200,- je za celý spodní pant ? To by ten horní pant mohl stát cca stejně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Na Aukru jsem koupil horní i spodní pant za 230Kč, ale měnil jsem jenom spodní, protože aby se mohl odmontovat ten horní, tak by se musela demontovat celá horní palubka a to se mi moc nechtělo! Stejně je víc vychozený ten spodní - po výměně ty dveře zavřu napoprvá a malíčkem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Na Aukru jsem koupil horní i spodní pant za 230Kč, ale měnil jsem jenom spodní, protože aby se mohl odmontovat ten horní, tak by se musela demontovat celá horní palubka a to se mi moc nechtělo! Stejně je víc vychozený ten spodní - po výměně ty dveře zavřu napoprvá a malíčkem.... Safra, to je tak náročný ? Asi to pořeším stejně jako ty. Díky za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Tak nevím jak to dopadne, kdyžtak se omlouvám: Jj, hlinikovy plech je super - po zatreni lakovkou to vypada takhle (samozrejme dvere nyni paradne licuji). Jinak tedy stacilo na spodnim pantu vysroubovat dve srouby, vlozil jsem si tam karton a na nej vyznacil pozici der + tvar, vystrihl z plechu a vypodlozil. Delal jsem to sam, prace tak na 20min na jedny dvere. Oriskem pro mne bylo najiti klice pro povoleni sroubu, je tam hodne malo mista. Nakonec pomohla hlava z goly s hvezdickou a otevreny klic 8 Jo a musel jsem seridit znovu zamek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lajdaczek Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 zdarec chlapi.. mam stejný problém.. už jsem se chystal že to podložim, ale ejhle dveře nejdou otevřít... centrál šlape ... nevíte co s tím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek92 Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 (editace) Ja som mal tiez problem z dverami ze nesli otvorit a musel som tu vypln dat dole ked bol izavrete dvere a bol len vycvaknuty konektor na to motorceku Editováno: 22. Duben 2012, autor: marek92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.