Publikováno Duben 17, 200718 r kolega ma prosil, aby som sa spytal na postup : Bylo mi dnes kvuli zmene na aute vydano nove ORV (Osvedceni o registraci vozidla), ale v TP (Technicky prukaz) byla jen zaznamenana ta zmena + datum, razitko a podpis, nikoliv ale cislo noveho ORV (pritom u vsech predeslych zmen je cislo ORV v TP uvedeno). Kdyz jsme nasledne volal urednici, co mi tu zmenu provadela, tak mi tvrdila, ze cislo ORV nemusi byt v TP uvedeno, ale jestli chci, tak mi ho tam dopise... Co tedy mam delat? Mam se vydat znovu na urad nebo to nechat plavat??? Dik za fundovanou radu...
Únor 20, 201312 r zajímalo by mě, co znamená první a druhý datum uvedený v TP viz foto v příloze. První datum je 17.7. 1996 a druhý je 26.10.96. Poradí někdo?
Únor 21, 201312 r napadlo mě, jestli ten druhý datum, tj. 26.10.96, není třeba datem expedice auta z továrny na prodejnu, ale nevím, co může znamenat ten první datum, tj. 17.7.1996, jestli to není datum výroby auta. Věděl by někdo?
Únor 28, 201312 r auto bylo poprvé registrováno v prosinci 1996, mohl by být ten datum 26.10.96 datem expedice auta z výroby do prodejny nebo datem výroby auta? Věděl by někdo?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.