colins Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 kolega ma prosil, aby som sa spytal na postup : Bylo mi dnes kvuli zmene na aute vydano nove ORV (Osvedceni o registraci vozidla), ale v TP (Technicky prukaz) byla jen zaznamenana ta zmena + datum, razitko a podpis, nikoliv ale cislo noveho ORV (pritom u vsech predeslych zmen je cislo ORV v TP uvedeno). Kdyz jsme nasledne volal urednici, co mi tu zmenu provadela, tak mi tvrdila, ze cislo ORV nemusi byt v TP uvedeno, ale jestli chci, tak mi ho tam dopise... Co tedy mam delat? Mam se vydat znovu na urad nebo to nechat plavat??? Dik za fundovanou radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrafelda96 Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 zajímalo by mě, co znamená první a druhý datum uvedený v TP viz foto v příloze. První datum je 17.7. 1996 a druhý je 26.10.96. Poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrafelda96 Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 napadlo mě, jestli ten druhý datum, tj. 26.10.96, není třeba datem expedice auta z továrny na prodejnu, ale nevím, co může znamenat ten první datum, tj. 17.7.1996, jestli to není datum výroby auta. Věděl by někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrafelda96 Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 auto bylo poprvé registrováno v prosinci 1996, mohl by být ten datum 26.10.96 datem expedice auta z výroby do prodejny nebo datem výroby auta? Věděl by někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.