houmr Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 borci mam jednu otazku ohladom vzniku statickej elektiky. pokazde po jazde ked auto ostane stat a pri otvoreni dveri ked sa dotknem prechu tak dostanem ranu staticka elektrika. je to normalne ? nemoze byt problem ze napr. prebija altik alebo blbne ukostrenie. kto ma skusenost nech napise alebo co si myslite. diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Mna to kopne sem tam ale houmr mas pravdu je to sleha : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 (editace) Taky dostávám ránu, už tak nějak s ní dopředu počítam Editováno: 21. Duben 2007, autor: srandek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 myslem sem že za to můžu jen já ale poslední měsíc neznám nikoho koho by nekopalo auto takže kde je problém??????????????????????????????? pomůže ukostření auta? myslím tím nějakej drát co spojí auto s vozovkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Mě to dělá až ted na jaře.Asi jsem víc nabytej tak to preskakuje Dobrá rada nech vystoupot někoho před tebou a už tě to nepraští Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanka Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Mě se to nestává, ale ránu dostane vždy moje žena, zřejmě proto, že vystoupí z auta jako první. Není to ale každý den, nevím, na čem to závisí, možná i na tom, co má zrovna na sobě oblečené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host bigjoe Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 borci mam jednu otazku ohladom vzniku statickej elektiky. pokazde po jazde ked auto ostane stat a pri otvoreni dveri ked sa dotknem prechu tak dostanem ranu staticka elektrika. je to normalne ? nemoze byt problem ze napr. prebija altik alebo blbne ukostrenie. kto ma skusenost nech napise alebo co si myslite. diki Myslím si, že na to je veľmi jednoduchý recept, treba sa pri vystupovaní z auta neustále lavou rukou držať dverí a je po probléme, neprídu žiadne kopance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Na toto som pozeral minule TV a tam akoratne preberaly pripady vznietenia benzinu pocas tankovania v USA.Stava sa to najme ludom mladsich rocnikov,bo vraj najcastejsie vystupuju beztoho zeby sa chytily karoserie.starsi ludia si pomahaju tym,ze sa kasne chytia a tym dochadza k vybitiu statickej energie. Mna osobne auto kopalo zotaciatku kym som sa nezmieril tym,ze pri vystupovani sa musim chytit A-ckoveho stlpika kedze som dlhy jak tyzden pred vyplatou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Mňa kopali predchádzajúce auta jak "sfiňa" ale FABIA vôbec Zaujímavé.že som si to uvedomil až teraz keď sa tu o tom píše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scheja Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Poslední 2 týdny mě auto kopne asi tak 2x denně vyřešte to už někdo sere mě to!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Jak píše bigjoe, stačí se chytit dveří nebo A sloupku. Vyzkoušeno... Jíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 (editace) Su to rany jak hovado. Uz sa normalne bojim aj chytit dveri ked vystupujem . Ja si myslim,ze je to mojimi umelimi potahmi.pripadne zaleziaj co ma clovek oblecene. Sami zda ked som mal na sedacge gorale tak to nerobelo,alebo sa mi to len zda.Dobre by bol onapisat aj jake mate potahy,ale vsetko budu asi z umeleho vlakna.Alebo zavesit dozadu na podvozok retiazku ako uzemnenie Editováno: 23. Duben 2007, autor: Piaggio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 mě se to taky nestává, ale ta moje dostane ránu vždy. přikládal jsem to oblečení, ale je to každý den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 kope jak sviňa, ale je to i na jiných autech, možná zkusit jiné oblečení, nebo nejlépe jezdit v elektroizolačních kombinézách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 taky dostávám poslední měsíc, hlavně skoro od všeho, dokonce i od zámku do garáže a skřínky v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 tak nevim jestli vam timto prispevkem nejak pomuzu spis ne,ale me jeste auto nekoplo ani jednou a to ho mam uz dva roky,fakt nic a to jezdim hodne casto sam takze neni kdo by to dostal misto me a na druhou stranu dneska sem byl okouknout kamosovu felicii a hned me kopla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinnic Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Tak Fábka zatím nic, ale od Feldy jsem dostával pěkný rány. Jinak i garážový vrata mě pěkně kopou. Poslední dobou ty garážový vrata řeším tak že držím pevně klíček a při vkládání do zámku proběhne výboj mezi klíčkem a vraty, takže mě nic nebolí. Můj názor na to je že když mi to dělaj i vrata který nemaj v sobě žádnou elektriku jako auto tak to bude v lidech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Je to nějaký divný,protože ač jezdím tím samým autem a hadry jsou taky ty samý(montérky) tak to kope jako blázen.A to nejenom moje auto ,ale všechny a to sedím denně tak v patnácti různých autech.Řeším to tak,že otevřu normálně a zavírám předloktím,takže se nedotýkám pokožkou,ale látkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Trochu jsem se o to zajímal a dozvěděl se tohle: Udajně to vznika třením vzduchu o karoserii Dál to závisí na počasí(nabyté častice ve vzduchu) a taky udajně treba na použité leštěnce A jak se vystupuje z auta tak se to uzemní přes nas dojde k výbiji. Ten vyboj by pry dokazal i ovlivnit a nebo poškodit elektronicke součastky. Není to z mojí hlavy tak nevím Je to z hlavy študovaného elektrotechnika. Je fakt ze jsem naleštil auto a ted na něm drží prach jak na magnetu a nejde dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 (editace) taky dostávám poslední měsíc, hlavně skoro od všeho, dokonce i od zámku do garáže a skřínky v práci Pokud ten naboj nepřeskočí na auto tak je možné že skočí na vrata od garaže Editováno: 2. Květen 2007, autor: dědek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinnic Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Trochu jsem se o to zajímal a dozvěděl se tohle:Udajně to vznika třením vzduchu o karoserii Dál to závisí na počasí(nabyté častice ve vzduchu) a taky udajně treba na použité leštěnce A jak se vystupuje z auta tak se to uzemní přes nas dojde k výbiji. Ten vyboj by pry dokazal i ovlivnit a nebo poškodit elektronicke součastky. Není to z mojí hlavy tak nevím Je to z hlavy študovaného elektrotechnika. Je fakt ze jsem naleštil auto a ted na něm drží prach jak na magnetu a nejde dolu. To že to může zničit elektroniku je pravda, ale muselo by to projít přes nějakou tu elektoniku a že jí je tam dost. Pravdou ale je že všechna elektronika co je v autě podléhá přísným normám, a to aby elektronická zařízení nevyřazovala rušivé signály a zárověň aby byly odolné vůči cizím rušivým signálům. A v neposlední řadě aby byly tyto "bloky" odolné vůči elektrostice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Poslední 2 týdny mě auto kopne asi tak 2x denně vyřešte to už někdo sere mě to!!! Vyřeším to.Bude to stát 500,-Kč.(dobírkou Vám pošlu zaklínadlo,které musíte za úplňku měsíce v 00.00hod v interiéru Fábie,zavřené,zamknuté nahlas říct a opakovat 3× po sobě) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 A kolik to stojí do Octavky? Ale něco abych to mohl říct v10.00 ja do pulnoci nevydržím chodím brzo spát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 do octy o 1 K4 víc,je to přece jen větší auto,ale čs platí,musí to být v 00.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Dobře beru to.Snad neusnu do te pulnoci. A je to jedno ktery den to bude zaříkáno nebo raději počkat až za úplňku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.