superfatty Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Já Šternberk, ale to už jsem psal dříve. A to je ten Šternberk, c? Jo Šternberk ze Šternberka, cc, a koho si bere sestra.. Nějakýho Valdštejna.. Vy ho znáte? u nás v Děčíně jsme měli jenom Thun-Hohensteiny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Ostrava-mame Stodolni na tu mám vzpomínku:) Bylo mě až tak uf že jsem si pokecal se záchodem:)V nějakým hotelu Jozef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 A to je ten Šternberk, c? Jo Šternberk ze Šternberka, cc, a koho si bere sestra.. Nějakýho Valdštejna.. Vy ho znáte? Víš, Stepa a Marios se ptali, kdo je z okolí Šumperka. Právě ten Šternberk je kousek odtud s je to na Moravě. Superfatty, tím jezdíš co máš v avnt...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Víš, Stepa a Marios se ptali, kdo je z okolí Šumperka. Právě ten Šternberk je kousek odtud s je to na Moravě. Superfatty, tím jezdíš co máš v avnt...? To víš, on na té své Oskařici pořád něco kutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Kladno, Mšec, Velvary, Praha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 TAKY SE PŘIDÁM : CHOMUTOV OBČAS MNICHOV(DE) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lenin Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 A teraz trochu exotiky: Štvrtok na ostrove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Tam to znám Děda se narodil v Dunajské Lužné, v Rovince má taťka kámoše z dob kdy se ještě jezdilo s kombajnama na brigády, v Šamoríně máme rodinu, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lenin Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 No teda, tak to som fakt necakal, ze to niekto bude poznat Ja som ale iba taky privandrovalec.. pochadzam z BA, ale zdrhol som sem z mesta ako vela ostatnych.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Az teraz som objavil toto vlakno Pridavam sa - Bratislava, obcas Dacice. PS - v Daciciach a okoli mozete stretnut moju byvalu krasku OII, pozna sa lahko, SPZ BA-xxxxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herutaur Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Curych, jednou do mesice Cechy, Pardubice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
draken Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Partizanske(SK), pracovne ale maticka Praha! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOLFOX Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Liberec, jinak původem z Prievidze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.