Únor 26, 200817 r Já Šternberk, ale to už jsem psal dříve. A to je ten Šternberk, c? Jo Šternberk ze Šternberka, cc, a koho si bere sestra.. Nějakýho Valdštejna.. Vy ho znáte? u nás v Děčíně jsme měli jenom Thun-Hohensteiny..
Únor 29, 200817 r Ostrava-mame Stodolni na tu mám vzpomínku:) Bylo mě až tak uf že jsem si pokecal se záchodem:)V nějakým hotelu Jozef
Březen 1, 200817 r A to je ten Šternberk, c? Jo Šternberk ze Šternberka, cc, a koho si bere sestra.. Nějakýho Valdštejna.. Vy ho znáte? Víš, Stepa a Marios se ptali, kdo je z okolí Šumperka. Právě ten Šternberk je kousek odtud s je to na Moravě. Superfatty, tím jezdíš co máš v avnt...?
Březen 1, 200817 r Víš, Stepa a Marios se ptali, kdo je z okolí Šumperka. Právě ten Šternberk je kousek odtud s je to na Moravě. Superfatty, tím jezdíš co máš v avnt...? To víš, on na té své Oskařici pořád něco kutí
Červen 24, 200817 r Tam to znám Děda se narodil v Dunajské Lužné, v Rovince má taťka kámoše z dob kdy se ještě jezdilo s kombajnama na brigády, v Šamoríně máme rodinu, atd.
Červen 24, 200817 r No teda, tak to som fakt necakal, ze to niekto bude poznat Ja som ale iba taky privandrovalec.. pochadzam z BA, ale zdrhol som sem z mesta ako vela ostatnych..
Srpen 4, 200817 r Az teraz som objavil toto vlakno Pridavam sa - Bratislava, obcas Dacice. PS - v Daciciach a okoli mozete stretnut moju byvalu krasku OII, pozna sa lahko, SPZ BA-xxxxx
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.