medo81 Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Cawte, spravil som si opat diagnostiku motora a mi vyhodilo tieto chyby co su na obr. Tu poslednu nemusite rozoberat Ale ide o prvu, ze co treba nastavit aby system nebol prilis bohaty(nema to nic spolocne s plynom?) a ta druha neviem preco je, ked su vymenene vsetky zapalovacie cievky...Mam fabiu 1.2 htp, 2003 a jazdim na plyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Nechcem kaziť naladu ale tu chybu č. 2 zvyklo vypisovať aj ked je podpaleny ventil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Skus to vymazat, jestli to vyskočí znovu, je to sporadická chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 vypise to aj potom uz som skusal vymazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 A meral si kompresiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 no hlavně by jsi měl přepnout pouze na benzín, vymazat a jezdit na beneli, aby jsi viděl, zda to dělá beneli nebo LPG. Můj typ je že máš blbě naladěné LPG (ať už LPG mapu nebo blbě nastavený LPG vstřikovač), že to máš bohaté a tudíž, aby nedošlo k zničení katu jednotka ten válec sporadicky odpojuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 tak mozem skocit do servisu kde mi to robili nech sa mi na to pozru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 tu diagnostiku sis dělal sám? Pokud ano, prvně udělej, co jsem psal, pak je teprve masíruj v servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 oki dnes idem na dlhsiu trasu mozem vyskusat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 robi to asi len na plyne Ale mam este jednu otazku, hlasi mi ze mam ist na servisnu prehliadku a vo VIS som sa docital ze sa to da spravit pod kodom adresy 10 alebo 11 uz neviem, ale skusal som obe kody a nenacitalo mi to a mi dalo hlasku v tom zmysle, ze dlho ziadna odozva. Tak ako si to potom mam tu hlasku cez VAG odstranit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 (editace) vynuluj si to přes tlačítko hodin a klíček (návod tu někde je), měl by jsi to mít i v manuálu. A co se týká závady, zajeď za plynařem ať ti prověří vstřikovače (vyčistit, nastavení zdvihu) a doladit LPG mapu. Editováno: 22. Říjen 2012, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 jj ten navod som tu niekde uz videl, ale kedze som kupil kabel na diagnostiku tak som to chcel skusit takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 kukni sem http://forum.skodahome.cz/topic/19232-vag-com-nulovani-servisnich-intervalu/page__hl__nulov%E1n%ED+interval%F9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 Vyberiš na Vagu riad.jedn.,ďalej zvoliš pristrojovú dosku(adresa 17),klikneš na prispôsobenie(prikaz č.10) a zadáš kanál 02.Ďalej stači len testovať(0) a uložiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 cawte, tak spravil som opat diagnostiku motora a vypisalo mi novu chybu vid. priloha jedna sa o tu tretiu chybu 16514 vo VIS mi vypisalo ze mam skontrolovat el. vedenie, kontrola alebo vymena lambda sondy, ale nemam sajnu ako to vobec premerat a overit, ze co by mohlo byt zle...v diagnostike elektrika I nevypisalo nic v podstate nikde nic nevypisalo iba na motor vedel by niekto dat nejake navrhy? najlepsie tymi najjednoduchsimi a najlacnejsimi )) Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Dosť často sa ulomia kabliky pri konektoe lambdy ale tie ktore idu z konektora do RJ. A niekedy stači vyčistiť piny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 este dnes som si vsimol ze ked som siel na benzine a som stal na krizovatke tak auto islo na volnobeh normalne, ale ak ma preplo na plyn a opat na krizovatke som stal tak auto sa trochu triaslo budu to sviecky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 (editace) tyto chyby se objevily po neumyslnem zkratu pri zapojovani mlhovek (az po znovuzapojeni autobaterie) myslite ze pujde opravit ten panel přístrojů ? F1 1.4 55kw 16V 2001 combi PS : byl kouř VAG-COM verze: IHR 304.0 Autosoft Číslo dílu řídícího modulu: 6Y1 919 880 C Komponent a/nebo - verze: KOMBIINSTRUMENT VDO V09 Kódodvání softwaru: 16042 Kód opravny: WSC 54623 Dodatečná informace: TMBJC26Y323424908 SKZ7Z0A1215919 2 Nalezeny chyby: 00771 - Snimac pro ukazetel zasoby paliva -G 30-00 - preruseni n.zkrat na plus 00779 - Teplotni cidlo vnejsi teploty (G17) 30-00 - preruseni n.zkrat na plus EDIT: Opraveno Editováno: 18. Prosinec 2012, autor: George_rider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 (editace) Klasika, jsou to kontakty vedle sebe, se mi to nepodařilo opravit, musel jsem koupit druhou. Sežeň starší nový je mazec, http://www.cc-autodily.cz/panel-pristroju-fabia Editováno: 7. Prosinec 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Owneil Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Ahoj. Při jídě mi najednou začalo svítit ABS ASR a kontrolka ručky. Pípalo to, ale po chvíli přestalo. Po druhém nastartování už v pořádku. VAG mi u abs hlásí chybu 65535 - vadná řídící jednotka Ví někdo co by s tím mohlo být? Fabka 1.9 tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 (editace) Jde to smazat? Vyzkoušej jestli ti jde ABS. Jinak této závady se docela bojím. Je to vesměs ŘJ ABS v háji. Editováno: 7. Prosinec 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Owneil Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 (editace) Tak smazat to šlo. Byla to jediná chyba v jednotce ABS. Zda to funguje vyzkouším zítra, ale mam pocit že když jsem dojížděl domů tak to na sněhu s pedalem klepalo. Svítilo a pípalo mi to jen jednou. Třeba se nějaká chyba ještě objeví - nějaké odcházející čidlo apod. Uvidím zda se to zase rozsvítí a kdžtak pisnu E: Jestli bych měl koupit řídící jednotku ABS tak to to abs a asr radši odpojim. Na jinou jednotku nemam. Uvidím jak se to bude chovat po smazaní chyby a kdy se to zas rozbliká. Editováno: 7. Prosinec 2012, autor: Owneil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 No raději ať nesvítí nova ve Škodovce stojí 21 000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Nejaky tip na chybu 16556? System odmerovani paliva - priliz bohata smes. Jedna se o sporadickou chybu. Nesviti kontrolka....auto se chova stejne, lambdy dle grafu funguji spravne. Nejaky napad? Dekuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Zkus vyčistit váhu vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.