Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
Vloženo

No já bych to nechal zalít betonem - jediný vhodný tuning......po tom co auto týden stálo v garáži jsem včera nastartoval a ozvalo se jen kuc, kuc a nic víc. No na podruhé to minutu kašlalo a hurá můžem jet...Jo zázračné Fsi motory - tohle je typ 2.0 BLR a proč na něj psát novej soft, když cuká i na N98 a vejš a nic horšího nikdy nedostal. To se nevyplatí firmě Škoda. A když si náhodou dovolíš napsat panu Sochovi a popsat mu svůj problém tak ti napíše, že si s tebou nemá co říct, že pro něj nejsi partner...slušně tě pošle dopryč. Co třeba napsat: Vašemu problému se věnujem, ale bohužel to se mnou řešit nemůžete z důvodů zavedených postupů v rámci naší firmy.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

No,nevím co si o tom mám myslet.....,žádná sláva. Pěknou masku na OC II,ale i I dělá Milotec,mám od nich spoustu doplňků,konec konců se koukněte a to už jsou starší fotky,novější přidám.....

Vloženo

jo...tyhle hrůznosti už jsou v prodeji..prostě.......nevím..já si vytvořil svou,ta se mi líbí a 70%lidí se líbí též..ta od milotecu je pěkná,nic-méně neoriginální...a toto..prostě hnus :kuk:

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

no ta maska na prvním obrázku fakt humus, tady na tom už vypadá o kousíček lépe,ale stejně, když se podíváte na jejich webové stránky , tak design a provedení doplňků připomíná spíš éru Š 120 a Š favorit.

post-12232-1198616980_thumb.jpg

post-12232-1198618309_thumb.jpg

Editováno: , autor: black007
Vloženo
no ta maska na prvním obrázku fakt humus, tady na tom už vypadá o kousíček lépe,ale stejně, když se podíváte na jejich webové stránky , tak design a provedení doplňků připomíná spíš éru Š 120 a Š favorit.

To vypada jak Volvo S40 a pod. nesmysl to tam davat, kazi to jeji rys

• o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

MI ta maska přijde jak z nějakýho Amér auta.. moc se mi nelíbí.

DOli: no to je už lepší :) ale taky bych svoju "klasiku" za toto nevyměnil. Evokuje ve mně Volvo střizené s Audi style.. (můj názor)

Editováno: , autor: dadacek
Vloženo
Co rikate na tohle?

Me se ta maska libi,mooooc :palec2: , je to Milotec ! Koupil jsem to s ni a je to super :-) Vyslouzil jsme si spoustu kritiky ale co to mam,tak se mi to opravdu libi,zatim mi to spousta lidi ocumuje,chvali ... a to me kur*a zahreje na sdicku :skoda:

post-2738-1211570825_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...