Speeder Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Co rikate na tohle? Tie mračítka dole, a tá maska môže byť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Asi to navrholali soudruzi v NDR neee?? Vubec se mi nelibi a tak pekne auto to jen hyzdi!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 HNUS!!! :ble :ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrC Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Takovou masku bych nedal ani na kolca od hnoja.. Nechapu jak to nekdo mohl narvat na tak krasne auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 No já bych to nechal zalít betonem - jediný vhodný tuning......po tom co auto týden stálo v garáži jsem včera nastartoval a ozvalo se jen kuc, kuc a nic víc. No na podruhé to minutu kašlalo a hurá můžem jet...Jo zázračné Fsi motory - tohle je typ 2.0 BLR a proč na něj psát novej soft, když cuká i na N98 a vejš a nic horšího nikdy nedostal. To se nevyplatí firmě Škoda. A když si náhodou dovolíš napsat panu Sochovi a popsat mu svůj problém tak ti napíše, že si s tebou nemá co říct, že pro něj nejsi partner...slušně tě pošle dopryč. Co třeba napsat: Vašemu problému se věnujem, ale bohužel to se mnou řešit nemůžete z důvodů zavedených postupů v rámci naší firmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan.33 Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 No,nevím co si o tom mám myslet.....,žádná sláva. Pěknou masku na OC II,ale i I dělá Milotec,mám od nich spoustu doplňků,konec konců se koukněte a to už jsou starší fotky,novější přidám..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VtecManiac Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 No tohle snad nemyslíš vážně. To bych na auto nedal ani kdybych za to dostal peníze. Nejlepší a nejkvalitnější doplňky má Milotec . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VtecManiac Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 No tohle snad nemyslíš vážně. To bych na auto nedal ani kdybych za to dostal peníze. Nejlepší a nejkvalitnější doplňky má Milotec . jo jo. Milotec je nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 jo...tyhle hrůznosti už jsou v prodeji..prostě.......nevím..já si vytvořil svou,ta se mi líbí a 70%lidí se líbí též..ta od milotecu je pěkná,nic-méně neoriginální...a toto..prostě hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 (editace) no ta maska na prvním obrázku fakt humus, tady na tom už vypadá o kousíček lépe,ale stejně, když se podíváte na jejich webové stránky , tak design a provedení doplňků připomíná spíš éru Š 120 a Š favorit. Editováno: 25. Prosinec 2007, autor: black007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 CHCE SE MI ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 tohle posledni se mi libit ale spis je to jen hezky nafoceny du si to porovnat s tim starym obrazkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 no ta maska na prvním obrázku fakt humus, tady na tom už vypadá o kousíček lépe,ale stejně, když se podíváte na jejich webové stránky , tak design a provedení doplňků připomíná spíš éru Š 120 a Š favorit. ono se to fakt dělá,já myslel,že je to jen koncept.. http://www.spoilercentrum.cz/tuning/skoda/...7-maska/foto/1/ příšernost,fakt příšernost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 dělá,nejlíp stránky topplastu..... http://www.topplast.cz/?p=productsMore&...%F8edn%ED-maska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 no jediný, co bych k těm výrobkům pozitivního řek je, že jsou relativně levný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 no jediný, co bych k těm výrobkům pozitivního řek je, že jsou relativně levný je to vážně strašné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiczech Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 no ta maska na prvním obrázku fakt humus, tady na tom už vypadá o kousíček lépe,ale stejně, když se podíváte na jejich webové stránky , tak design a provedení doplňků připomíná spíš éru Š 120 a Š favorit. To vypada jak Volvo S40 a pod. nesmysl to tam davat, kazi to jeji rys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spolda Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 To je šílenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 druhý obrázek lepší než první , ale origo je origo !!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 no jediný, co bych k těm výrobkům pozitivního řek je, že jsou relativně levný to bych ani neřekl. přes 2000 za tak hroznou masku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Muaddib Ciffra Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 vím, že to mnohé překvapí, ale nelíbí... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 (editace) MI ta maska přijde jak z nějakýho Amér auta.. moc se mi nelíbí. DOli: no to je už lepší ale taky bych svoju "klasiku" za toto nevyměnil. Evokuje ve mně Volvo střizené s Audi style.. (můj názor) Editováno: 19. Květen 2008, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 zajimalo by me a vyrobce co vy na to: Sorry, ale větší kýč jsem ještě na dvojce neviděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Co rikate na tohle? Me se ta maska libi,mooooc , je to Milotec ! Koupil jsem to s ni a je to super :-) Vyslouzil jsme si spoustu kritiky ale co to mam,tak se mi to opravdu libi,zatim mi to spousta lidi ocumuje,chvali ... a to me kur*a zahreje na sdicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.