Srpen 29, 200718 r Asi to navrholali soudruzi v NDR neee?? Vubec se mi nelibi a tak pekne auto to jen hyzdi!!!!
Září 1, 200718 r Takovou masku bych nedal ani na kolca od hnoja.. Nechapu jak to nekdo mohl narvat na tak krasne auto.
Září 2, 200718 r No já bych to nechal zalít betonem - jediný vhodný tuning......po tom co auto týden stálo v garáži jsem včera nastartoval a ozvalo se jen kuc, kuc a nic víc. No na podruhé to minutu kašlalo a hurá můžem jet...Jo zázračné Fsi motory - tohle je typ 2.0 BLR a proč na něj psát novej soft, když cuká i na N98 a vejš a nic horšího nikdy nedostal. To se nevyplatí firmě Škoda. A když si náhodou dovolíš napsat panu Sochovi a popsat mu svůj problém tak ti napíše, že si s tebou nemá co říct, že pro něj nejsi partner...slušně tě pošle dopryč. Co třeba napsat: Vašemu problému se věnujem, ale bohužel to se mnou řešit nemůžete z důvodů zavedených postupů v rámci naší firmy.
Listopad 8, 200717 r No,nevím co si o tom mám myslet.....,žádná sláva. Pěknou masku na OC II,ale i I dělá Milotec,mám od nich spoustu doplňků,konec konců se koukněte a to už jsou starší fotky,novější přidám.....
Listopad 12, 200717 r No tohle snad nemyslíš vážně. To bych na auto nedal ani kdybych za to dostal peníze. Nejlepší a nejkvalitnější doplňky má Milotec .
Listopad 12, 200717 r No tohle snad nemyslíš vážně. To bych na auto nedal ani kdybych za to dostal peníze. Nejlepší a nejkvalitnější doplňky má Milotec . jo jo. Milotec je nejlepší.
Listopad 14, 200717 r jo...tyhle hrůznosti už jsou v prodeji..prostě.......nevím..já si vytvořil svou,ta se mi líbí a 70%lidí se líbí též..ta od milotecu je pěkná,nic-méně neoriginální...a toto..prostě hnus
Prosinec 25, 200717 r no ta maska na prvním obrázku fakt humus, tady na tom už vypadá o kousíček lépe,ale stejně, když se podíváte na jejich webové stránky , tak design a provedení doplňků připomíná spíš éru Š 120 a Š favorit. Upraveno Prosinec 25, 200717 r od black007
Prosinec 27, 200717 r Autor tohle posledni se mi libit ale spis je to jen hezky nafoceny du si to porovnat s tim starym obrazkem
Prosinec 27, 200717 r no ta maska na prvním obrázku fakt humus, tady na tom už vypadá o kousíček lépe,ale stejně, když se podíváte na jejich webové stránky , tak design a provedení doplňků připomíná spíš éru Š 120 a Š favorit. ono se to fakt dělá,já myslel,že je to jen koncept.. http://www.spoilercentrum.cz/tuning/skoda/...7-maska/foto/1/ příšernost,fakt příšernost..
Leden 4, 200817 r dělá,nejlíp stránky topplastu..... http://www.topplast.cz/?p=productsMore&...%F8edn%ED-maska
Leden 4, 200817 r no jediný, co bych k těm výrobkům pozitivního řek je, že jsou relativně levný je to vážně strašné...
Leden 8, 200817 r no ta maska na prvním obrázku fakt humus, tady na tom už vypadá o kousíček lépe,ale stejně, když se podíváte na jejich webové stránky , tak design a provedení doplňků připomíná spíš éru Š 120 a Š favorit. To vypada jak Volvo S40 a pod. nesmysl to tam davat, kazi to jeji rys
Květen 3, 200817 r no jediný, co bych k těm výrobkům pozitivního řek je, že jsou relativně levný to bych ani neřekl. přes 2000 za tak hroznou masku....
Květen 19, 200817 r MI ta maska přijde jak z nějakýho Amér auta.. moc se mi nelíbí. DOli: no to je už lepší ale taky bych svoju "klasiku" za toto nevyměnil. Evokuje ve mně Volvo střizené s Audi style.. (můj názor) Upraveno Květen 19, 200817 r od dadacek
Květen 20, 200817 r zajimalo by me a vyrobce co vy na to: Sorry, ale větší kýč jsem ještě na dvojce neviděl...
Květen 23, 200817 r Co rikate na tohle? Me se ta maska libi,mooooc , je to Milotec ! Koupil jsem to s ni a je to super :-) Vyslouzil jsme si spoustu kritiky ale co to mam,tak se mi to opravdu libi,zatim mi to spousta lidi ocumuje,chvali ... a to me kur*a zahreje na sdicku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.