Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

"děrovaný kryt" na woofer nemusíte pracně vyrábět,dá se koupit tzv. gril na daný typ reproduktoru 20-25-30cm v ceně od 45,- do 120,- nebo v rozměrech cca 1*0.5m s kulatýma nebo čtvercovýma okama za 550,- :D

• Autor

No a nebo vrtat a máš to zadarmo ::'

Yesssss : oto víc tě těší radost pěkného díla :smich: a nadmeš se pýchou když tě pochválí -_-

Diamant: No přesně tam čekám, že jsou ty rezonance, uvidíme teďka v sobotu . . .

Taky mi to rezonuje...i při tom zabouchnutí 5 dveří...když jsem na to koukal tak jsou to opravdu ty izolační kryty..ale taky se mi to zatím nechce řešit... je to slyšet jen venku takže mi to tak nevadí...a zatím se mi nikdo nesmál :p

• Autor

No mě to právě nerezonuje, když zavřu pátý dveře, ale už jsem našel první činitel rezonancí. Pod rezervou jedna ta gumová krytka :t

Ja som skúšal aj prihnúť rohy toho tepelného krytu, bez úspechu. Teraz mi napadlo, že by možno pomohlo ten tepelný štít dať dole a dať na pár miest pod ten kryt tepelne odolný silikón a kryt pekne vrátiť na pôvodné miesto. Toto určite pomôže.

fabka16V: uplne sem zapomel regovat koukal sem nato u lewise, je to fakt super, vypada to skvele a hraje to asi taky dobre az teda nato, ze na me je uzavrena ozvucnice moc ticha, malo to tlaci takovej kompromis je basreflex a syrovy basy mas pres pasmovou propust ale to uz je hardcore. Ale slysel sem hodne uzavrenejch ozvucnic a zadna me zvukove neoslovila, hraje to pekne kvalitne ale tricko se me v aute fakt nezveda, vubec to netlaci.

• Autor

Laky: JO díkec, no je pravda, že se mě triko nezvedá, ale po hodině jízdy už toho mám plný uši. A hlavně při tiším pouštění to pěkně buší od spodku :) Jo a mám pořád spoustu prostoru a to byl taky skoro hlavní záměr, a když sklopíš sedačky tak je parádně rovná podlaha . . .

Fakt perfektne udelany ..

• 2 týdny později...

Je to moc pekny, rad bych to videl/slysel v realu. Budes tedka nekde "vystavovat" nebo bydlis blizko Prahy? :specool:

fabka16v: Moc hezky, az budes mit cestu do MB na ty diody, tak se to urcite zastavim omrknout ;)-_-

• 2 týdny později...
  • Autor

morgana: No vystavovat až tak příští rok, takže bohužel, ale díkec . . .

Jinak jsem tak 240 km od Prahy . . . . .sorry

Bobík: Jasně, že se zastavím. Přece musím omrknout, co tam máš nového . . .

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak konečně se mě podařilo to odrezonovat. Dlouho jsem hledal až jsem našel ty dvě věci, co dělali ten nejvetší bordýlek. Jsou to mřížky na odvod předtlaku v autě. Jsou z umělé hmoty a s gumovými membránami. Tak jsem je oddělal a je po problému. KONEČNĚ!!!!

Fabka: jestli je to to co si myslím, nemáš strach, že se ti do auta bude dostávat maras a voda? Ty klapky, tam mají určitě smysl. Nepomohlo by je jenom nějak upravit aby tolik netloukly?

jj pěkná prácičke něco podonýho si chci udělat do mojí kokty ;)..taky to budu řešit dvojtou podlahou nápady jsou jen je zrealizovat ;)..jak si přidělal ty hranoly ke karserii? prilepil nebo vrtnul?

• Autor

Jen položil přes měkkou tkaninu. Chtěl jsem nejdřív zkusit co všechno bude chtít předělat, ale teď to asi přilepím na silikon . . .

• 3 týdny později...
rezerva nerezonuje, ale neco pod, nevím asi kryty vnitřní kryty výfuku. No ještě to musím hodit na zvedák a pokouknout, ale slyšíš to jen když jsi venku.

Není to podložka pod SPZ? Mi rezonuje. Když ji přidržim je klid.

přijel jsem, slyšel jsem, žasnul jsem

jediné co trochu rezonovalo, bylo to plexi co kryje zesík, ale to bylo mrazem.

Jinak super, už vím čím se budu bavit o volných chvílích

Este by som Ti doporucil vytlmit plech antirezonancnymi platmi alebo spevnit laminatom. Dosiahnes tak pevnejsi a konturnejsi bas.

• 2 týdny později...
  • Autor

jj, prijde tam nejaka tlumici hmota

Dundee: danke danke danke . . .

TicTac: znacka je uz davno podlepena, proste neco nekde, ale uz to neni tak strasne jak predtim . . .

• 3 týdny později...

Lugo............Ahoj ty máš také subwofer v rezervě? neposlal by jsi mi prosím nějaké fotky prosím také bych si ho chtěl udělat tak sháním zkušenosti a rady. Odkud jsi jestli se mužu zeptat? docela rád bych vyděl jak to máš vyřešené než se do toho pustím.a co kudy jsi protahoval kabeli na napájení?

• 4 měsíce později...

Co to je hosi? Neco jako natrubek,ale tady jinak situovany vzhledem k jine stavbe?

post-22-1151524761.jpg

Co to je hosi? Neco jako natrubek,ale tady jinak situovany vzhledem k jine stavbe?

Neon...neviděl jsem ho svítit ale myslím,že je dokonce modrý ;)

• Autor

Neon...neviděl jsem ho svítit ale myslím,že je dokonce modrý ;)

Presne tak jak pise Lugo. Je tam neon sviti do kufru a podsvetluje i zesilovac. . .

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.