Host Guest_fancarhifi Vloženo 25. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2005 "děrovaný kryt" na woofer nemusíte pracně vyrábět,dá se koupit tzv. gril na daný typ reproduktoru 20-25-30cm v ceně od 45,- do 120,- nebo v rozměrech cca 1*0.5m s kulatýma nebo čtvercovýma okama za 550,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 25. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2005 No a nebo vrtat a máš to zadarmo : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_fancarhifi Vloženo 25. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2005 Yesssss : oto víc tě těší radost pěkného díla a nadmeš se pýchou když tě pochválí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 25. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2005 Diamant: No přesně tam čekám, že jsou ty rezonance, uvidíme teďka v sobotu . . . Taky mi to rezonuje...i při tom zabouchnutí 5 dveří...když jsem na to koukal tak jsou to opravdu ty izolační kryty..ale taky se mi to zatím nechce řešit... je to slyšet jen venku takže mi to tak nevadí...a zatím se mi nikdo nesmál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 26. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2005 No mě to právě nerezonuje, když zavřu pátý dveře, ale už jsem našel první činitel rezonancí. Pod rezervou jedna ta gumová krytka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2005 Ja som skúšal aj prihnúť rohy toho tepelného krytu, bez úspechu. Teraz mi napadlo, že by možno pomohlo ten tepelný štít dať dole a dať na pár miest pod ten kryt tepelne odolný silikón a kryt pekne vrátiť na pôvodné miesto. Toto určite pomôže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 27. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2005 fabka16V: uplne sem zapomel regovat koukal sem nato u lewise, je to fakt super, vypada to skvele a hraje to asi taky dobre az teda nato, ze na me je uzavrena ozvucnice moc ticha, malo to tlaci takovej kompromis je basreflex a syrovy basy mas pres pasmovou propust ale to uz je hardcore. Ale slysel sem hodne uzavrenejch ozvucnic a zadna me zvukove neoslovila, hraje to pekne kvalitne ale tricko se me v aute fakt nezveda, vubec to netlaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 27. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2005 Laky: JO díkec, no je pravda, že se mě triko nezvedá, ale po hodině jízdy už toho mám plný uši. A hlavně při tiším pouštění to pěkně buší od spodku Jo a mám pořád spoustu prostoru a to byl taky skoro hlavní záměr, a když sklopíš sedačky tak je parádně rovná podlaha . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 27. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2005 Fakt perfektne udelany .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host morgana Vloženo 9. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2005 Je to moc pekny, rad bych to videl/slysel v realu. Budes tedka nekde "vystavovat" nebo bydlis blizko Prahy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 10. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2005 fabka16v: Moc hezky, az budes mit cestu do MB na ty diody, tak se to urcite zastavim omrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 19. Listopad 2005 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2005 morgana: No vystavovat až tak příští rok, takže bohužel, ale díkec . . . Jinak jsem tak 240 km od Prahy . . . . .sorry Bobík: Jasně, že se zastavím. Přece musím omrknout, co tam máš nového . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 28. Listopad 2005 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2005 Tak konečně se mě podařilo to odrezonovat. Dlouho jsem hledal až jsem našel ty dvě věci, co dělali ten nejvetší bordýlek. Jsou to mřížky na odvod předtlaku v autě. Jsou z umělé hmoty a s gumovými membránami. Tak jsem je oddělal a je po problému. KONEČNĚ!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 4. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2005 Fabka: jestli je to to co si myslím, nemáš strach, že se ti do auta bude dostávat maras a voda? Ty klapky, tam mají určitě smysl. Nepomohlo by je jenom nějak upravit aby tolik netloukly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 8. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2005 jj pěkná prácičke něco podonýho si chci udělat do mojí kokty ..taky to budu řešit dvojtou podlahou nápady jsou jen je zrealizovat ..jak si přidělal ty hranoly ke karserii? prilepil nebo vrtnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 9. Prosinec 2005 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2005 Jen položil přes měkkou tkaninu. Chtěl jsem nejdřív zkusit co všechno bude chtít předělat, ale teď to asi přilepím na silikon . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TicTac Vloženo 30. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2005 rezerva nerezonuje, ale neco pod, nevím asi kryty vnitřní kryty výfuku. No ještě to musím hodit na zvedák a pokouknout, ale slyšíš to jen když jsi venku. Není to podložka pod SPZ? Mi rezonuje. Když ji přidržim je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 31. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2005 přijel jsem, slyšel jsem, žasnul jsem jediné co trochu rezonovalo, bylo to plexi co kryje zesík, ale to bylo mrazem. Jinak super, už vím čím se budu bavit o volných chvílích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_skuloelektron Vloženo 5. leden 2006 Sdílet Vloženo 5. leden 2006 Este by som Ti doporucil vytlmit plech antirezonancnymi platmi alebo spevnit laminatom. Dosiahnes tak pevnejsi a konturnejsi bas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 20. leden 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2006 jj, prijde tam nejaka tlumici hmota Dundee: danke danke danke . . . TicTac: znacka je uz davno podlepena, proste neco nekde, ale uz to neni tak strasne jak predtim . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsko Vloženo 5. Únor 2006 Sdílet Vloženo 5. Únor 2006 Lugo............Ahoj ty máš také subwofer v rezervě? neposlal by jsi mi prosím nějaké fotky prosím také bych si ho chtěl udělat tak sháním zkušenosti a rady. Odkud jsi jestli se mužu zeptat? docela rád bych vyděl jak to máš vyřešené než se do toho pustím.a co kudy jsi protahoval kabeli na napájení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Co to je hosi? Neco jako natrubek,ale tady jinak situovany vzhledem k jine stavbe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Co to je hosi? Neco jako natrubek,ale tady jinak situovany vzhledem k jine stavbe? Neon...neviděl jsem ho svítit ale myslím,že je dokonce modrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Co to je hosi? Neco jako natrubek,ale tady jinak situovany vzhledem k jine stavbe? Neon...neviděl jsem ho svítit ale myslím,že je dokonce modrý Presne tak jak pise Lugo. Je tam neon sviti do kufru a podsvetluje i zesilovac. . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Aha je mi to jasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.