Marcello Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Ufff.... odpojil som baterku na 3 minuty a po opatovnom pripojeni sa to rozbehlo.... Toto mi nerobte ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 kdy bude verze pro HEX CAN USB kabely?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 kup si normální.pro Hex asi nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 (editace) kup si normální.pro Hex asi nebudou cosby', nevies mi s tymto poradit ? "No ja som sa s tym trosku hral, ide mi nastavit tie okna dalkovym, aj zvukovy signal po zamceni/odomceni mi ide, ale nefunguje mi si zamykani po rozjeti, odemykani po vyndani klicku. je to zaskrtnute, ale ked sa rozjedu, tak to nezamkne. " Editováno: 21. Únor 2008, autor: jaydoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Si to nastav ve vagu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 (editace) Si to nastav ve vagu Tam to ide tiez ? Musim si precitat manual. Ale zaujima, preco mi to nefunguje, ked MKM 1.20 mi pise, ze to je nastavene. Editováno: 25. Únor 2008, autor: jaydoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiKast Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Zdravím všechny odborníky, mám na Vás jeden dotaz. Mám Octu SLX TDI rv1999, mr2000, ale bez dálky. Šla by dodělat origo dálka v klíčku? Samozřejmě bych někde musel sehnat staré klíčky 433MHz. Předělávat na komfort 3G se mi nechce - moc peněz. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiKast Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Nikdo mi neporadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Máš tam 2,5G, takže si myslím, že by to šlo. Ale je fakt težké koupit klíčky 433Mhz. Sám aspoň jeden scháním a nic. Je mi ale divné, že SLX m.r. 2000 to nemá sériově, si myslím, že ty to měli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Na strankach Motordiagu se pise, ze je treba kabel Fast KKL. USB nebo COM, to je celkem jedno. Pouzivam kabel s optocleny se kterym tato Lite verze samozrejme nefunguje, to se ani neda cekat. Prosim dokaze nekdo rici jestli na MKM staci kabel s jednoduchou K-line (treba ten jednoduchoucky se dvema tranzistory :-) nebo je opravdu treba KKL kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charmer Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Zdravim... ja som si uspesne aktivoval dotahovanie a otvaranie okien pomocou tohoto softu, ale uz sa do komfortky neviem dostat... Co teraz ? Vsetko inak funguje... Len VAG ani MKM nevie tu jednotku otvorit... Mám stejný "problém" u Bory.. vše mi šlo a pořád funguje, jen se do jednotky teď nejde dostat. Asi bude třeba poprosit Vaguse... tedy pokud jste to někdo již neřešil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 vy co se nedostanete do komfortky,odpojte na chvíli baterii a půjde to.Jinak na MKM stačí obyč.kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charmer Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 (editace) Vyzkouším díky Editováno: 29. Únor 2008, autor: charmer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charmer Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Vyzkouším díky povrzuji, restart (odpojení baterie) vše napravilo... řj je již přístupná díky p. Cosbymu za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 vy co se nedostanete do komfortky,odpojte na chvíli baterii a půjde to.Jinak na MKM stačí obyč.kabel Opravdu staci obyc. kabel, slo to. Dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Si to nastav ve vagu Nastavil som vo Vagu, funguje. Je to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Zdravíčko, zkoušel jsem Motordiag MKM 1.20 Lite, že bych si nastavil otevírání oken přes DO, ale načte mi jen ID a aktivace ani deaktivace nejde, po Konfiguraci vyleze toto musí být crack nebo to u mě nastavit nejde? Mám komfortku 799A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 (editace) já bych řekl že to chodí jen u komfortních jednotek končící indexem B Editováno: 1. Květen 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Ksakru, ale teď jsem si blbec všiml, že při registraci zdarma jsem vložil sice kód, ale nezadal registruj, teď už jsou ikony aktivace oken aktivní, jen co se mi opět nabije baterka v notesu letim do auta ... snad to pujde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Tak, už to funguje, jsem to ale idiot ... ale je to pěkný Jen aby se to neotevíralo někdy samo, abych nepřišel k autu a okna dole ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 jj, přesně tohle to vyhodí když neni registrovanej, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 jen pro info to chodí u všech komfortek 3. generace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Jen takovej poznatek užívání: když auto zamknu a dálkou vytáhnu okna, tak následné otevírání je jiné, tzn. při otevření ve dveřích cvakne jen jednou silně oproti po zamknutí bez použití fce oken odemyká jakoby na dvakrát, cvakne jednou silně a následně slabě, co to že to tak neví někdo? Jinak auto je zamklý asi stejně, no nevim prostě ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 je tu nekdo v okoli zlina,uh,brna kdo mi tuhle funkci taky nastavil,jestli nikdo tak budu muset k vasovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarynR Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 je tu nekdo v okoli zlina,uh,brna kdo mi tuhle funkci taky nastavil,jestli nikdo tak budu muset k vasovi Vyškov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.