Publikováno Duben 26, 200718 r Milí kolegové diskuzního fóra, nejsem tak zběhlí a tak se předem omlouvám jestli tato otázka už byla zodpovězena,ale neumím v tom zatím moc hledat :0)))) Mám octu 2001 rok a tak asi jako většina mám problém po těch letech s klíčema, jeden už mi nefunguje vůbe (baterky to nejsou) a druhý jen na heslo :0))) co s tím???? když nemám štítek,dají se udělat????Nebo dá se to nějak poladit???? Díky za moc za radu.......
Duben 27, 200718 r Buď to to zkontrolovat funkci, nebo tady na foru koukni, jsou tu za slušnou cenu nové!
Duben 29, 200718 r Milí kolegové diskuzního fóra,nejsem tak zběhlí a tak se předem omlouvám jestli tato otázka už byla zodpovězena,ale neumím v tom zatím moc hledat :0)))) Mám octu 2001 rok a tak asi jako většina mám problém po těch letech s klíčema, jeden už mi nefunguje vůbe (baterky to nejsou) a druhý jen na heslo :0))) co s tím???? když nemám štítek,dají se udělat????Nebo dá se to nějak poladit???? Díky za moc za radu....... RE: Tady nabizim novou sadu i se zamkama- http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=16715 ..pokud budes mit zajem, nebo nejake dotazy dej vedet, kontakty jsou v odkazu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.