Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jenom pro zajímavost. Co znázorňuje simbol přesýpacích hodin na přepínači blinkrů ( páčce ) v jeho levé horní části vedle simbolů světel.

Díky.

Cau,

podle me je to symbol pro TEMPOMAT.

• Autor

Díky za odpověď. Zapoměl jsem napsat, že tam tempomat není. Ale každopádně díky.

Jenom pro zajímavost. Co znázorňuje simbol přesýpacích hodin na přepínači blinkrů ( páčce ) v jeho levé horní části vedle simbolů světel.

Díky.

Ja sice nejsem zadnej brutal cestinar ale pise se sYYYYmbol... :palec2: :palec2:

• Autor

No a nějaký ná zor na ten sYYYYmbol nemáš, když njsi ZADNEJ BRUTAL CESTINAR, CESTINA MA I HACKY A CARKY!!!!!!!

No a nějaký ná zor na ten sYYYYmbol nemáš, když njsi ZADNEJ BRUTAL CESTINAR, CESTINA MA I HACKY A CARKY!!!!!!!

no mezi simbolem a diakritikou je rozdil lol

Ted si mi to dal lol

Ne zadnej nazor na ten sYmbol nemam,ale to I me fakt flaklo prez oci.Bez hacku pisu proto,ze jsem tak zvyklej(jsem deformovanej IT pracant)a porad to vypada lip,nez kdibich ťy napsal,ze na gramatycki chibi se kouka o poznaňi hur,nez na psanej text bez dyakrytyky fuck

Ted si mi to dal lol

Ne zadnej nazor na ten sYmbol nemam,ale to I me fakt flaklo prez oci.Bez hacku pisu proto,ze jsem tak zvyklej(jsem deformovanej IT pracant)a porad to vypada lip,nez kdibich ťy napsal,ze na gramatycki chibi se kouka o poznaňi hur,nez na psanej text bez dyakrytyky fuck

Hmm, jsem o tom jeste premyslel a mam dojem, ze kdyz ne tempomat , tak to musi byt funkce ,, coming home,,.

Tj. ze kdyz bliknes pri vypnutem klicku dalkovejma, ze to je chvilku sviti, abys dosel treba ke dverim.

Jenom nevim, zda to dela jen packa ci zda neni treba jeste spoluprace s nejakym rele apod.

V navodu k autu je podrobny popis jak ta fce. funguje... (pokud ho nemas, da se zdarma stahnout ze stranek skoda auto)

• Autor

Jendo TDI, děkuju za odpověď,, o této funkci taky vím, návod k obsluze mám taky. Nemám to já v autě, pouze se mi dostal do ruky přepínač který má prostě nahoře vlevo vyobrazeny přesýpací hodiny, je z roku 2005. Nijak zvlášť mě to netrápí, spíš jen pro zajímavost.

Zatím.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.