Srpen 7, 200718 r přidávám na white list uživatele Miressek..............poslal vše co bylo dohodnuté, perfektně zabalené a v top stavu
Srpen 7, 200718 r Zdarvim ve spolek, mozna lehce mimo misu, ale myslim, ze to sem obecne patri... Ani nevim, jestli ten clovek je zaregistrovany ve foru, ale rad bych na nej pel chvalu. V patek vecer, kdy se jini venuji manzelkam, nebo TV popripade pivu mi venoval pul hodiny sveho casu a nevzal si ani korunu. Jezdil se mnou po okoli a serizoval BOV ventil. A o kom je rec? O panu "Bidrinovi" - Bedrich Puza ... Mila
Srpen 8, 200718 r přidávám na white list uživatele Najmis..............poslal co bylo dohodnuté, perfektní v top stavu
Srpen 9, 200718 r White list- 2x jsem něco sháněl a Rollbar poslal, super jednání, dál Stíhacku, a Radka VV .Spolupráce na 1 s *
Srpen 12, 200718 r Luke prodává origo kryty prahů máte s ním někdo nějaké skušenosti? Díky asi takto........ ..........bral jsem od neho pred nejakym casem jeden ramecek na palubovku,po domluve me asi za mesic a nejakym tom dotazu jak to vypada napsal ze ztratil adresu a po jejim opetovnym napsani asi zas po mesici byl ramecek doma urcite se mu toto nebude libit ale toto je moje zkusenost co s nim mam
Srpen 14, 200718 r 2X na white list mischicka !!! vše dorazilo uplně v pohodě Jak dvakrát? Jsem mu posílal dvě věci
Srpen 14, 200718 r 2X na white list mischicka !!! vše dorazilo uplně v pohodě Konečně se dostanu na nějakej list, jsem rozposílal už půl Fabie, ale ještě to sem nikdo nenapsal
Srpen 15, 200718 r Na whitelist "dada", koberečky jsem převzal od známého, sice chvíli trvalo než jsme se s dotyčným domluvili na předání, ale koberce perfektně vyprané, jak nové. A "beeson", poslal záslepku jak bylo domluveno.
Srpen 17, 200718 r Mužu se dát na Black sám....????? Tak já ti teda pomůžu no, když jinak nedáš Najmis je hroznej podvodník, zapoměl mi poslat řadičku! Už seš spokojenej? Ale teď vážně, už je prý na cestě...
Srpen 17, 200718 r Mužu se dát na Black sám....????? Tak já ti teda pomůžu no, když jinak nedáš Najmis je hroznej podvodník, zapoměl mi poslat řadičku! Už seš spokojenej? Ale teď vážně, už je prý na cestě... Snad to pošta doručí v pondělí.... Ještě jednou sory!!!
Srpen 17, 200718 r Luke prodává origo kryty prahů máte s ním někdo nějaké skušenosti? Díky Kupoval jsem vypinace a domluva a predani v pohode.
Srpen 18, 200718 r Rád bych na white list přidal uživatele RyVes, jednat s ním byla paráda. Vše krásně domluveno, nainstalováno úplně ukázkově, autíčko hraje jak jsem ani nečekal a ještě jsem dostal i CD z fotkama z montáže, abych věděl, co to mám ve dveřích ukryto. Prostě paráda. PS: Určitě už tu uveden někde je, ale může být určitě i víckrát.
Srpen 21, 200718 r Tak já si stále musím stěžovat na Novi37....od minule sliboval, že mi ty kliky už pošle, ještě si nechal poslat znova adresu a pořád nic.....Takže bacha na něj, je to pěknej zmrdeček
Srpen 24, 200718 r přidávám na white list uživatele Fido vše poslal jak bylo dohodnuto.Ve stylu dneska objednáte zítra dodáme.Super
Srpen 26, 200718 r Tak se musim doznat k jedne cunacine, kterou sem provedl!!! Slibil jsem WWCat, ze koupim naraznik a na posledni chvili jsem ho odrekl z financnich duvodu (bracha se zenil, poustel jsem zilou ). Tim to se zde verejne jeste jednou omlouvam WWCat, za vznikle potize.
Srpen 27, 200718 r Na White list: Batistuta - super jednání a předání jELDA - sice je to už nějaký čas zpátky, ale taky super ochota, balík dorazil přesně podle domluvy. Díky Upraveno Srpen 27, 200718 r od Luk
Srpen 27, 200718 r Na White list: já bych chtěla moc poděkovat: Najmis: rychlé a super jednání, bezproblému přišel balíček s držákem nápojů Thomas136: výměna černý klik za stříbrné, také naprosto skvělé a rychlé jednání, Fabka vypadá hnedka líp Kluci moc děkuju!!!
Srpen 27, 200718 r Takže bacha na něj, je to pěknej zmrdeček ...jak hezky napsané... Ale už se k tomu nevyjádří a dělá mrtvýho brouka fakt mě nasral, protože to byly moje poslední černý kliky a já je těď nemůžu dál nechat lakovat a točit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.