Srpen 25, 200817 r White - PMA sklenice Coca Cola. Vše A+: rychlost jednání, domluva (namíchání bedny půl na půl), zabalení, ani jedna nepadla na oběť české poště. V pátek ráno objednáno v pondělí ráno doručeno. Radost obchodovat.
Srpen 27, 200817 r White List: MartinR velmi pekne dakujem, super zabalene a v perfektnom stave este raz diki !!!
Září 15, 200816 r WHITE - Davon, dobrejobchod, velká snaha sehnat zboží který už neměl na skladě...Super jednání. Jen česká pošta to trochu pozdržela.
Září 18, 200816 r Black - nepamatuju si přezdívku ( Dan Pospíchal ) - objednal si altík a servo - já poslal a balík se za cca 3 týdny vrátil zpět. Nemám rád takové lidi - 2 kila za poštu v hajzlu. Stačilo jen napsat nebo zavolat, že už to nepotřebuje - ale todle se nadělá. Tomuto člověku už nikdy nic nepošlu.
Září 21, 200816 r WHITE LIST - MARTINITUNING ....super jednání, osobní předání proběhle přesně dle dohody a zboží bylo ve 100%. SUPER
Září 23, 200816 r Whitelist : juke.box (USB KKL kabel) ryclá bezproblémová domluva, předání, a hlavně následná podpora a ochota poradit
Září 24, 200816 r WHITE LIST - Roco, za kryty kol. Jsou jako nové, žádný problém, solidní jednání. Díky !
Září 26, 200816 r BLACK - Uživatel kubišta, objednal si 8x repro z OI a balíček se mi za 4 týdny vrátil a tím jsem vyhodil 103Kč. Dotyčného (Jakub Krejčí) jsem kontaktoval a nejprve měl výmluvy (cca 2 týdny zpět) a poté už nereagoval na mail. Každopádně na black list patří, není to férové jednání, zejména, když byli i jiní zájemci...
Říjen 1, 200816 r Wiet list pro MIKLA za spěšně vyřízenou objednávku triček s výšivkou a za jeho přístup .Milane jsi frajer(v dobrém ) a dík Neználek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.