Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak jsem včera normálně vypnul comp, večer jsem ho chtěl pustit a ejhle, na monitoru cabel signal disconected a dlouhý přerušovaný tón z kompu. Už jsem to vevnitř povysával, zkoušel jsem hejbat grafickou kartou a prd. Tphle se mi stalo už jednou, ale to to bylo v záruce a tehdá to měli během dne opravený. Prý to stačilo jen povysávat, ale kdo ví, co tomu opravdu bylo. Tak nevím. Alespoň že jsem zprovoznil net na NTB. Ale na zejtřek potřebuju nějaké soubory, které mám v kompu uloženy, kurfa fix.

• Autor

tak vyřešeno.

Mimochodem, díky za rady...

tak vyřešeno.

Ahoj . Tak to se máš dobře. Já jsem dopadl hůře. V únoru skončila záruka na desku a těď je to mrtvola. Stále se restartuje.

No a na Pentiun 4 socket 478 už desku neseženeš tak jsem musel koupit desku i nový procesor. Naštěstí data na disku zůstala.

Výrobci to mají velmi chytře vymyšleno. Mám s tím zkušenosti i z práce . životnost základní desky zpravidla končí po dvou letech. Samo po skončení záruky. Vyjimečně se některá deska dožije 4 až 5 let a velmi ojediněle o něco víc. Samozřejmě do nové desky už nejdou použít staré procesory, paměti, GK.

• Autor
tak vyřešeno.

Ahoj . Tak to se máš dobře. Já jsem dopadl hůře. V únoru skončila záruka na desku a těď je to mrtvola. Stále se restartuje.

No a na Pentiun 4 socket 478 už desku neseženeš tak jsem musel koupit desku i nový procesor. Naštěstí data na disku zůstala.

Výrobci to mají velmi chytře vymyšleno. Mám s tím zkušenosti i z práce . životnost základní desky zpravidla končí po dvou letech. Samo po skončení záruky. Vyjimečně se některá deska dožije 4 až 5 let a velmi ojediněle o něco víc. Samozřejmě do nové desky už nejdou použít staré procesory, paměti, GK.

nestraš!!! Já když jsem to kupoval, tak jsem záměrně koupil na tu dobu nadupaný komp, aby to nějakej pátek drželo dech s vývojem. No dneska už je to parametrama podprůměr...

Mimochodem jsem díky tomu zjistil, že mi při záruční opravě kurvy vyměnili grafickou kartu za poloviční.

nestraš!!! Já když jsem to kupoval, tak jsem záměrně koupil na tu dobu nadupaný komp, aby to nějakej pátek drželo dech s vývojem. No dneska už je to parametrama podprůměr...

Mimochodem jsem díky tomu zjistil, že mi při záruční opravě kurvy vyměnili grafickou kartu za poloviční.

No to je na na.....ní

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.