Cary_mary_fuck Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 (editace) Ja mam TomTom One New a spokojenost Editováno: 30. Prosinec 2007, autor: Cary_mary_fuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Jak uz sem psal, jedine Tomtom v mobilu o tom si zatim muzu zatim nechat zdat pokud chci aby fachal s interni GPS takze zatim u me vede Garmin Mobile XT s mapou cele evropy i s CR a SK cca 99% pokryti + dopravni informace dal v zavesu Route 66 kterej je rychlejsi pri prepocitani trasy a vyhledavani cile trasy ale mapy zatim nic moc a pak nokia maps kde pokryti fajne ale navigovani mi nevlezlo zatim pod kuzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sin Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Já používám taky Tomtom v mobilu a jsme velice spokojen. Mám mobil který to bez problému zvládá a stejně jí využívam jen velmi zřídka, takže investovat nějakých dalších 5tis považuju za zbytečnost. Mobil má výhodu, že můžu software nainstalovat a ozkoušet a co mi vyhoví si nechám. Pro mobily už je toho spousta tomtom, navigon, garmin a další. Jinak o vánocích jsem zkoušel navigaci Navigon ts7000 a ta se mi docela líbila, ale přišla mi extrémně pomalá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1phantom Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 tomtom 6.020 super a externy GPS vysokej citlivosti, je to very good. netreba ine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Ja mam TomTom Go 720 a celkem spokojenost zatim..Az budu mit vice casu,pokusim se naimplantovat nejakou navi i do N95.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 o tom si zatim muzu zatim nechat zdat pokud chci aby fachal s interni GPS takze zatim u me vede Garmin Mobile XT s mapou cele evropy i s CR a SK cca 99% pokryti + dopravni informacedal v zavesu Route 66 kterej je rychlejsi pri prepocitani trasy a vyhledavani cile trasy ale mapy zatim nic moc a pak nokia maps kde pokryti fajne ale navigovani mi nevlezlo zatim pod kuzi. Co mas za mob, ze nefacha s interni GPS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Co mas za mob, ze nefacha s interni GPS ? Videl bych to na N95, ta se cuka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Videl bych to na N95, ta se cuka.. Njn nokia ... to neni mobil to je sra*ka ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Njn nokia ... to neni mobil to je sra*ka ! Tomu kulovy rozumis.. Cim volas ty?MAs toho palma,nebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 (editace) Co mas za mob, ze nefacha s interni GPS ? Mam N95 a s interni GPS nefacha Tom Tom na N95 zatim s integ. GPS facha Route66, Garmin Mobile XT, Navigon a mozna jeste nejaky o kterych nevim to Martyp: N95 a se cuka?? ukaz mi jaka aplikace se cuka ,s fw.20 nevim o zadne a to si najednou pustim klidne 3 navig.programy a bez problemu mezi nima prepinam Editováno: 2. leden 2008, autor: xxx.79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 N95 a se cuka?? ukaz mi jaka aplikace se cuka ,s fw.20 nevim o zadne a to si najednou pustim klidne 3 navig.programy a bez problemu mezi nima prepinam To ze se cuka jsem myslel tak,jak pises..Jako ze jeji integrovanej GPS modul nekomunikuje s kazdym programem (SW) navigace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jptkid Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 přesně to nesouvisí s tématem, ale nabízím ,,tom tom one new,, ještě v záruce a dosud mám display s nesundanou fólií z obchodu. Za 5 tk.Ne že by byla špatná. Je výborná, jenže chci koupit htc touch cruise a ten má TT 6 a tak budu mít vše pohromadě. Jinak testovaná htc artemis s tt6 perfektní a citlivá jako TT one new, ale jak říkám chci mít vše pohromadě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 kurňa, normálně jsem občas používal na tom Mio720 hands free přes BT a dneska nic. Zkoušel jsem to rozchodit asi 20minut na parkovišti, pak ještě skoro celou cestu domů do Pardubic a hovno. Furt to hlásí, že zařízení není podporováno. Oni se spolu najdou, ale nechtěj si spolu povídat. Tak co to kur*a je? Mám něco nasteveno blbě nebo něco odkráčelo do p*dele? Nebo nějaká softw. chyba? Sem z toho jelen, protože to normálně chodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 kurňa, normálně jsem občas používal na tom Mio720 hands free přes BT a dneska nic. Zkoušel jsem to rozchodit asi 20minut na parkovišti, pak ještě skoro celou cestu domů do Pardubic a hovno. Furt to hlásí, že zařízení není podporováno. Oni se spolu najdou, ale nechtěj si spolu povídat. Tak co to kur*a je? Mám něco nasteveno blbě nebo něco odkráčelo do p*dele? Nebo nějaká softw. chyba? Sem z toho jelen, protože to normálně chodilo. tak super, už to chodí. Na Mio foru jsem se dočetl o resetu. A reset zabral. Stejně je to v pi*i jak se všecko co je podobné windows seká. To že se hryže comp už beru normál, ale ony se hryžou i navigace, a i ten pojebanej telefon se mi občas hryzne a musí jít na reset. Symbian sice vypadá dobře, ale taky to stojí za hovno. Poprvé se mi hryznul asi po měsíci od zakoupení. Za 3/4roku asi 3x. Prej normální a je to prostě tak. Tak nevím jestli si nenechat raději starej sporák, aby se mi nekousala nakonec i blbá trouba v kuchyni Nesere Vás to jak se všecko takhle jebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladaBrno Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Ja bych oboji zkusil poradne vypnout a zapnout...to na tyhle nesvary funguje nejlepe :-) bacha ale aby se nesmazaly ulozena nastaveni - oblibene v MIU, zalohuj! mobil je ok, tam se nic nesmaze. Vyndej u obojiho na 5 min baterku a pak to zkusit zparovat znova. Kod je obvykle 0000 pokud ho bude chtit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Ja bych oboji zkusil poradne vypnout a zapnout...to na tyhle nesvary funguje nejlepe :-) bacha ale aby se nesmazaly ulozena nastaveni - oblibene v MIU, zalohuj! mobil je ok, tam se nic nesmaze. Vyndej u obojiho na 5 min baterku a pak to zkusit zparovat znova. Kod je obvykle 0000 pokud ho bude chtit... v pohodě, stačilo jen natvrdo vypnout a zapnout. Jsem si myslel, že jak jsem to vypínal krátkým stiskem, tak že to bylo vždy vypnuté. Omyl, bylo to jen ve spánku. Na opravdové vypnutí to chce asi 10 vteřin podržet. Vše zas chodí O.K. Jak jsem koukal, je to normální. U telefonu taky stačí jen vypnout a zapnout a je to. Jako restatr u kompu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Njn nokia ... to neni mobil to je sra*ka ! Moje řeč!! Jinak teďka mám novou mio 720,ale ještě nebyla možnost ji pořádně testnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Při využití sem tam je volba mobil a TT naprosto ideální. Navíc mapy jsou k sehnání na netu "zdarma" bez nějakých kódů. Do klasického přistroje se nám je takhle ještě nepodařilo nacpat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franta2008 Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 TOM TOM GO za 4.500,- a nemá chybu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Tom tom one a bohatě stači.Za málo peněz hodně muziky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 TOMTOM One New a naprosto OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Navigon 2110, malej ale za tu cenu je dobrý. Když máte navi v autě na předním okně, měli jste už někdy problémy s policií, jak v česku tak v zahraničí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Mám Tom Tom ONE XL a co dodat? Prověřená kvalita Nicméně nejde toliko o přístroj, jako ¨spíše o kvalitu mapových podkladů.. Tedy dobré mapy je základ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Já používám Tomtom v PDA,. Zatím naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Ja mam Garmina 200, co bol v akcii ST k internetu za 990.- a najnovsie mapy k tomu... Za ten peniaz je to skvela navigacia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.