Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Teď jsem koukal, že stará Fabie je nabízena s motorem 1,4 16V 55 kW (automatická převodovka) a 59 kW pro manuál - v čem se ten silnější moror liší od klasické 55 kW?

Doufám, že se to tady někde už půl roku neprobírá, kdyžtak ... kol100

Vloženo (editace)

ono motor 1,4 16V 55kW este aj teraz kupis ale iba v prevedeni hatchback, modely sedan a combi maju 1,4 16V 59kW.

p.s.: daj si u cimbu spravit chip a po chipe ma 64kW a je to lepsie ako s vyroby :)))

Editováno: , autor: houmr
Vloženo

popravdě řečeno právě uvažuji o chipu od Sportmotoru - nabízejí 63 kw (o něco míň než Cimbu), 132 Nm (o něco víc než Cimbu) a hlavně je to o 2000,- levnější. Ten nárůst výkonu mě až tak netáhne - podle grafu je to hlavně v oblasti otáček 5000 až 5500 a tam jsem to snad nikdy nedotočil. Spíš mě láká ten nárůst kroutícího momentu a jeho posazení do trrochu nižžších otáček (moc nemám rád, když motor řve) jen si nejsem jistý jestli je to něj zásadně poznatelné.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...