PROCHY603 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 NAZDAR VIE NIEKTO AKE MAJU ROZMERY ZIAROVKY V 3.BRZDOVOM SVETLE? SEDAN r.v.2002. chcem tam dat LED-DIODY kol5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Sice nevím, proč se na to nepodíváš, je to otázka ani né jedné minutky. Je stejné velikosti, jako žárovičky v přístrojové desce, to jest asi tak délka 10 mm a průměr 3-4 mm, 12 V, 2,3 W a jedna stojí asi 15,- Kč. Víc o nich nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 NAZDAR VIE NIEKTO AKE MAJU ROZMERY ZIAROVKY V 3.BRZDOVOM SVETLE? SEDAN r.v.2002. chcem tam dat LED-DIODY kol5 měl bys tam mít : W5W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Sice nevím, proč se na to nepodíváš, je to otázka ani né jedné minutky. Je stejné velikosti, jako žárovičky v přístrojové desce, to jest asi tak délka 10 mm a průměr 3-4 mm, 12 V, 2,3 W a jedna stojí asi 15,- Kč. Víc o nich nevím. v pristrojovke su led diody a nie ziaroky. ale ja som chcel rozmery pripadne oznacenie. napriklad T-10,T-5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 No v jak ktere pristrojovce - bez CANU - jsou nekde zarovky a ostatni s CANEM jen diody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 (editace) Foto: Editováno: 9. Srpen 2007, autor: stihacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 NAZDAR VIE NIEKTO AKE MAJU ROZMERY ZIAROVKY V 3.BRZDOVOM SVETLE? SEDAN r.v.2002. chcem tam dat LED-DIODY kol5 Jsou tam žárovky W1,2W.Na fotce v porovnání žárovkou W5W z např. přední parkovačky. Nedávno jsem třetí brzdové na diody předělával a jde to v poho. Více fotek: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...9452&st=125 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 NAZDAR VIE NIEKTO AKE MAJU ROZMERY ZIAROVKY V 3.BRZDOVOM SVETLE? SEDAN r.v.2002. chcem tam dat LED-DIODY kol5 Jsou tam žárovky W1,2W.Na fotce v porovnání žárovkou W5W z např. přední parkovačky. Nedávno jsem třetí brzdové na diody předělával a jde to v poho. Více fotek: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...9452&st=125 Fotky super, ale není tam 1,2 W ale fakt je tam 2,3 W a blbě se schánějí, objednávali mi je v servise škoda. Ty 1,2 se dávají právě na podsvícení přístrojovky atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 NAZDAR VIE NIEKTO AKE MAJU ROZMERY ZIAROVKY V 3.BRZDOVOM SVETLE? SEDAN r.v.2002. chcem tam dat LED-DIODY kol5 Jsou tam žárovky W1,2W.Na fotce v porovnání žárovkou W5W z např. přední parkovačky. Nedávno jsem třetí brzdové na diody předělával a jde to v poho. Více fotek: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...9452&st=125 Fotky super, ale není tam 1,2 W ale fakt je tam 2,3 W a blbě se schánějí, objednávali mi je v servise škoda. Ty 1,2 se dávají právě na podsvícení přístrojovky atd. Jj,asi máš pravdu.Pár jsem jich dokupoval a na watáž jsem se díval až teď.Jsou stejně valký,tak je prodávaj jako brzdovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanno Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Zdravím. Mám problém. Octavia 1,9 Td, Combi,r.v.2000, nesvítí vůbec třetí brzdové světlo, pojistky pro brzdy ok, tak jsem ho vyndal, je diodové a nedá se nijak rozdělat (žádné šroubky), kód dílu 1U9945097B, výr.Slovensko. Zkoušečka elektriku ukázala. Všechny zadní světla svítí tak jak májí. Je možné že odejdou všechny diody naráz nebo jen ten odpor? Dá se to opravit? Co to způsobilo? Nový díl 699,-Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Ta maličká 1,2 W je třeba v osvětlení knoflíku větráku, po vyloupnutí toho knoflíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Zdravím. Mám problém.Octavia 1,9 Td, Combi,r.v.2000, nesvítí vůbec třetí brzdové světlo, pojistky pro brzdy ok, tak jsem ho vyndal, je diodové a nedá se nijak rozdělat (žádné šroubky), kód dílu 1U9945097B, výr.Slovensko. Zkoušečka elektriku ukázala. Všechny zadní světla svítí tak jak májí. Je možné že odejdou všechny diody naráz nebo jen ten odpor? Dá se to opravit? Co to způsobilo? Nový díl 699,-Kč. MAS TAM PRESNE 12VOLTOV? SKUS TO NA INY ZDROJ NAPETIA MIMO AUTA. TRAFO NA 12V.NABIJACKA NA AUTO BATERIE.ATD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanno Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Dík za radu. Jo, a ještě nešel zamknout kufr na dálkáč, ale to nevím jak dlouho. Takže, třetí brzdové světlo jsem napojil na osvětlení kufru.... a hle, třetí brzdové svítí. Takže hledat dráty. Odkrytoval jsem celé zadní dvěře, nikde žádný známky špatného drátu. U centrálu v zadních dveřích jsem tedy všechno prostříkl kontaktolem když jsem to měl odkrytý. Od té doby všechno zase chodí tak jak má, nevím jak je to možný, ale asi jsem to ukecal. Takže nejdříve ukecat, ukecat a ukecat,..... potom opravovat. Přeji hezký den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Dík za radu. Jo, a ještě nešel zamknout kufr na dálkáč, ale to nevím jak dlouho.Takže, třetí brzdové světlo jsem napojil na osvětlení kufru.... a hle, třetí brzdové svítí. Takže hledat dráty. Odkrytoval jsem celé zadní dvěře, nikde žádný známky špatného drátu. U centrálu v zadních dveřích jsem tedy všechno prostříkl kontaktolem když jsem to měl odkrytý. Od té doby všechno zase chodí tak jak má, nevím jak je to možný, ale asi jsem to ukecal. Takže nejdříve ukecat, ukecat a ukecat,..... potom opravovat. Přeji hezký den. TAK TO SOM RAD. ZE SOM TI POMOHOL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speakman Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 MAS TAM PRESNE 12VOLTOV? SKUS TO NA INY ZDROJ NAPETIA MIMO AUTA. TRAFO NA 12V.NABIJACKA NA AUTO BATERIE.ATD... Zdar,já se ještě vrátím k tomuto tématu,protože jsem dnes zjistil že třetí brzdové světlo mám také diodové a pár diod nesvítí a teď otázka,dá se rozdělat,prodávají se náhradní,dají se ty vadné diody vyměnit a jak?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Pokud tam mas diody, tak to je na 100% domaci bastl a v tom pripade zalezi jak je to udelany, zadna univerzalni rada neexistuje. Muzou tam byt ruzny diody. Kazdopadne pokud naka nesviti, tak je to blbe udelany, pze diody jen tak neodejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Skus dat foto. Ak je to v standardnom tretom svetle, tak to rozoberies jednoducho, su tam len dve zapadky. Vyberies, odfotis a uvidis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speakman Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 ok, teď ji mám ve washplus na renovaci laku a kompletní čištění interiéru - trvá jim to 8hodin tak to vyfotím zítra a dám to sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Jsou tam žárovky W1,2W.Na fotce v porovnání žárovkou W5W z např. přední parkovačky.Nedávno jsem třetí brzdové na diody předělával a jde to v poho. Více fotek: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...9452&st=125 Fotky super, ale není tam 1,2 W ale fakt je tam 2,3 W a blbě se schánějí, objednávali mi je v servise škoda. Ty 1,2 se dávají právě na podsvícení přístrojovky atd. Ty žárovky se dají v pohodě sehnat např. zde: http://autozarovky.elkam.cz/28780/philips-...leni-10ks-.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speakman Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Takže jsem dnes brzdové světlo s dioadama vyndal a myslím,že to není domorobo.Jestli někdo znáte,víte jak rozebrat,zprovoznit čtyři nesvitíci diody budu rád.Neříkejte že jsem jediný který toto světlo má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Mno, tak to vyzera, ze to budes musiet "rozrezat", premerat a po oprave zlepit. Zle mozu byt cesticky na plosaku, predradne odpory, alebo diody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speakman Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Tak na to kašlu.Koupím nové s žárovičkama,jen nevím kolik koštuje,nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Co to je za svetlo? Vypada to jako z combika O1 ale tam jsou z vyroby prece zarovky a tohle fakt nevypada jako domaci vyroba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speakman Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 (editace) ano je to z O1 combi 1.9TDi r.v.2000 model 01 jako máš ty tomine,taky jsem na to zíral Editováno: 14. Říjen 2008, autor: speakman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Tak na to kašlu.Koupím nové s žárovičkama,jen nevím kolik koštuje,nevíte? Nieeee, rozober ho a mozno to bude len blbost... Taketo svetlo by som chcel, zial mam len ziarovkove a na sedan taketo cosi asi len tak nenajdem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.