Kokeš Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Takže sem hodlám dávat občas náky foto ze závodu které navštěvuji. Začnu Náměští,kde Krámský rozsekal svoji formuli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Já jezdívám jen na Ecce Homo a Laudon no a potom hodně na "hobíky". FMS a Kunešovci to zabalili a ten letošní seriál KW Berg-Trophy je tak roztahaný, že se na moc závodů asi nepodívám Určitě Šternberk a Vrbno, ale dál...? Nejvíce mne mrzí Bratrušov, to byla nádherná trať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 7. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Berg Trophy jezdím vše v Čr,páč tam i občas vypomáhám v jednom týmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Ve kterém? Letos jsem ještě nebyl, ale jestli jezdili loni tak si je určitě budu pamatovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Takže sem hodlám dávat občas náky foto ze závodu které navštěvuji.Začnu Náměští,kde Krámský rozsekal svoji formuli Loni na Ecce Homo, když byla ještě celá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 7. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Mno občas u Rencků,jinak Berg se mě zamlouvá nejlíp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekkona Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 já jezdím jenom na ecce-homo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 já jezdím jenom na ecce-homo Taky jsem byl párkrát na Ecce homo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 24. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 ece se mě už zdá hodně komerční,už to není co bejvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 ece se mě už zdá hodně komerční,už to není co bejvalo Buďme upřímní, hobíci už taky nejsou jen o tom zápalu. Ještě před třemi roky moc jezdců nemělo ani závodní gumy a dnes už je běžné i nahřívání a na obyč by pomalu nikdo nejel. O autech ani nemluvím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 25. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 ece se mě už zdá hodně komerční,už to není co bejvalo Buďme upřímní, hobíci už taky nejsou jen o tom zápalu. Ještě před třemi roky moc jezdců nemělo ani závodní gumy a dnes už je běžné i nahřívání a na obyč by pomalu nikdo nejel. O autech ani nemluvím. jo,ale furt tisíckrát lepší jak normal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 ece se mě už zdá hodně komerční,už to není co bejvalo Buďme upřímní, hobíci už taky nejsou jen o tom zápalu. Ještě před třemi roky moc jezdců nemělo ani závodní gumy a dnes už je běžné i nahřívání a na obyč by pomalu nikdo nejel. O autech ani nemluvím. jo,ale furt tisíckrát lepší jak normal Aspoň jsou všichni (nebo se tak dokonale tváří) v pohodě a kamarádi. Když se jednomu něco pokazí tak ostatní skáčou a snaží se pomoct jak to jen jde. Najdou se vyjímky jako všude, ale v jaké oblasti ne, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 26. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 ece se mě už zdá hodně komerční,už to není co bejvalo Buďme upřímní, hobíci už taky nejsou jen o tom zápalu. Ještě před třemi roky moc jezdců nemělo ani závodní gumy a dnes už je běžné i nahřívání a na obyč by pomalu nikdo nejel. O autech ani nemluvím. jo,ale furt tisíckrát lepší jak normal Aspoň jsou všichni (nebo se tak dokonale tváří) v pohodě a kamarádi. Když se jednomu něco pokazí tak ostatní skáčou a snaží se pomoct jak to jen jde. Najdou se vyjímky jako všude, ale v jaké oblasti ne, že? jjj,o pomoci a vzájemném kamarádství osob spojené jedním koníčkem,a ne vo totálním utajení auta,nesnášenlivostí apod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 A co Slovacky kopec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 30. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 ten je pohoda,jeden z nej závodů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 POZOR! Již tento víkend! http://www.vrbenskyvrch.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 12. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 víme,ale asi čas nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.