Publikováno Květen 6, 200718 r Takže sem hodlám dávat občas náky foto ze závodu které navštěvuji. Začnu Náměští,kde Krámský rozsekal svoji formuli
Květen 7, 200718 r Já jezdívám jen na Ecce Homo a Laudon no a potom hodně na "hobíky". FMS a Kunešovci to zabalili a ten letošní seriál KW Berg-Trophy je tak roztahaný, že se na moc závodů asi nepodívám Určitě Šternberk a Vrbno, ale dál...? Nejvíce mne mrzí Bratrušov, to byla nádherná trať.
Květen 7, 200718 r Ve kterém? Letos jsem ještě nebyl, ale jestli jezdili loni tak si je určitě budu pamatovat.
Květen 7, 200718 r Takže sem hodlám dávat občas náky foto ze závodu které navštěvuji.Začnu Náměští,kde Krámský rozsekal svoji formuli Loni na Ecce Homo, když byla ještě celá
Květen 24, 200718 r ece se mě už zdá hodně komerční,už to není co bejvalo Buďme upřímní, hobíci už taky nejsou jen o tom zápalu. Ještě před třemi roky moc jezdců nemělo ani závodní gumy a dnes už je běžné i nahřívání a na obyč by pomalu nikdo nejel. O autech ani nemluvím.
Květen 25, 200718 r Autor ece se mě už zdá hodně komerční,už to není co bejvalo Buďme upřímní, hobíci už taky nejsou jen o tom zápalu. Ještě před třemi roky moc jezdců nemělo ani závodní gumy a dnes už je běžné i nahřívání a na obyč by pomalu nikdo nejel. O autech ani nemluvím. jo,ale furt tisíckrát lepší jak normal
Květen 25, 200718 r ece se mě už zdá hodně komerční,už to není co bejvalo Buďme upřímní, hobíci už taky nejsou jen o tom zápalu. Ještě před třemi roky moc jezdců nemělo ani závodní gumy a dnes už je běžné i nahřívání a na obyč by pomalu nikdo nejel. O autech ani nemluvím. jo,ale furt tisíckrát lepší jak normal Aspoň jsou všichni (nebo se tak dokonale tváří) v pohodě a kamarádi. Když se jednomu něco pokazí tak ostatní skáčou a snaží se pomoct jak to jen jde. Najdou se vyjímky jako všude, ale v jaké oblasti ne, že?
Květen 26, 200718 r Autor ece se mě už zdá hodně komerční,už to není co bejvalo Buďme upřímní, hobíci už taky nejsou jen o tom zápalu. Ještě před třemi roky moc jezdců nemělo ani závodní gumy a dnes už je běžné i nahřívání a na obyč by pomalu nikdo nejel. O autech ani nemluvím. jo,ale furt tisíckrát lepší jak normal Aspoň jsou všichni (nebo se tak dokonale tváří) v pohodě a kamarádi. Když se jednomu něco pokazí tak ostatní skáčou a snaží se pomoct jak to jen jde. Najdou se vyjímky jako všude, ale v jaké oblasti ne, že? jjj,o pomoci a vzájemném kamarádství osob spojené jedním koníčkem,a ne vo totálním utajení auta,nesnášenlivostí apod
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.