Červenec 20, 200817 r Tak o tyhle akci jsem neveděl Jinak bych se jel kouknout.co tak informovat kluci vic?
Červenec 21, 200817 r Milane... se nudíš... viď? hlavně, žes mi nechtěl pomoc s tou hauptnou... ale teď už je to fuk... už sem to udělal s Dcerobertou...
Červenec 21, 200817 r Milane... se nudíš... viď? hlavně, žes mi nechtěl pomoc s tou hauptnou... ale teď už je to fuk... už sem to udělal s Dcerobertou... Vy jste to dělali spolu ?
Červenec 22, 200817 r Vy jste to dělali spolu ? vy jste hrozný perverzáci.. vorlajz psal udělali ne dělali.. dobytkové jedni.. to Blacky: sem zmoknul na kole cestou do práce tfuj.. a to jsem ještě přijel v půl sedmé, kdy začínalo mžít..
Červenec 22, 200817 r dneska je krásně... příjemný deštík ošplíchl po ránu mou ospalou tvář... kdybych řekl, že se mi to nelíbilo, byl bych lhář...
Červenec 22, 200817 r My dneska máme taky pod mrakem, takže jen 26°C teď ráno v osm jen aby jste neměli další "bombovej" den..
Červenec 22, 200817 r dneska je krásně... příjemný deštík ošplíchl po ránu mou ospalou tvář... kdybych řekl, že se mi to nelíbilo, byl bych lhář... Už to zase začíná
Červenec 22, 200817 r jen aby jste neměli další "bombovej" den.. Nene, to už tu bylo, ale kdo ví co přijde po bombovém útoku a požárech, skoro se bojím tipovat. Btw včera jsi po mě chtěl na ajsku něco přeložit, ale vypli nám proud, tak jestli ještě chceš, napiš.
Červenec 23, 200817 r Hele ty srazy zase nejak vysumnely?Uz se celkem vycasilo, tak co neco zporadat...
Červenec 23, 200817 r pohoda, už jsem dostal překladač textů.. :-)díkes No v tomto případku nemáš vůbec zač
Červenec 23, 200817 r Sakrys koukam, ze uz sem tu par mesicu nejak nebyl :-) Dekuji mistnim za par fotek z vrchu, aspon mam nejaky do sbirky :-) Jinak az bude dalsi srazik, tak se snad konecne po delsi odmlce taky zastavim.
Červenec 23, 200817 r Kucí co se sejít v sobotu 2.8. (srpna) Žofka Žárofka mi mezi tím namontuje diody a mi se můžem srážet.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.