VRBIC Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Veteráni v Ústí ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Ti Hasiči jsou super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Tak o tyhle akci jsem neveděl Jinak bych se jel kouknout.co tak informovat kluci vic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Ach jo, vzdycky vsechno prose*u Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Milane... se nudíš... viď? hlavně, žes mi nechtěl pomoc s tou hauptnou... ale teď už je to fuk... už sem to udělal s Dcerobertou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Kdybych měl čas, tak ti rád pomůžu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 trhni si.... hade! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Budeš dělat tlaky .. ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Milane... se nudíš... viď? hlavně, žes mi nechtěl pomoc s tou hauptnou... ale teď už je to fuk... už sem to udělal s Dcerobertou... Vy jste to dělali spolu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 no pááánejo to je nechutný. Kdo byl vzadu? fujky fujky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 kurva to je ale zima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Vy jste to dělali spolu ? vy jste hrozný perverzáci.. vorlajz psal udělali ne dělali.. dobytkové jedni.. to Blacky: sem zmoknul na kole cestou do práce tfuj.. a to jsem ještě přijel v půl sedmé, kdy začínalo mžít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 My dneska máme taky pod mrakem, takže jen 26°C teď ráno v osm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 dneska je krásně... příjemný deštík ošplíchl po ránu mou ospalou tvář... kdybych řekl, že se mi to nelíbilo, byl bych lhář... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 My dneska máme taky pod mrakem, takže jen 26°C teď ráno v osm jen aby jste neměli další "bombovej" den.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 dneska je krásně... příjemný deštík ošplíchl po ránu mou ospalou tvář... kdybych řekl, že se mi to nelíbilo, byl bych lhář... Už to zase začíná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 jen aby jste neměli další "bombovej" den.. Nene, to už tu bylo, ale kdo ví co přijde po bombovém útoku a požárech, skoro se bojím tipovat. Btw včera jsi po mě chtěl na ajsku něco přeložit, ale vypli nám proud, tak jestli ještě chceš, napiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 pohoda, už jsem dostal překladač textů.. :-) díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Hele ty srazy zase nejak vysumnely?Uz se celkem vycasilo, tak co neco zporadat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 pohoda, už jsem dostal překladač textů.. :-)díkes No v tomto případku nemáš vůbec zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Sakrys koukam, ze uz sem tu par mesicu nejak nebyl :-) Dekuji mistnim za par fotek z vrchu, aspon mam nejaky do sbirky :-) Jinak az bude dalsi srazik, tak se snad konecne po delsi odmlce taky zastavim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Kucí co se sejít v sobotu 2.8. (srpna) Žofka Žárofka mi mezi tím namontuje diody a mi se můžem srážet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 2.8. jsem na chalupě, takže já se srážet rozhodně nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.