Publikováno Květen 7, 200718 r Zdravim narazil jsem na jednech strankach na zajimavou vec a nejak mi to nejde do hlavy jaky je tam rozdil krom ceny a co presne znaci to aut ovl 1EL246021 L světlomet H4/H3 aut ovl (čirý L&K) -8/00 [DEPO] 1490,- 1773,- 1EL246022 P světlomet H4/H3 aut ovl (čirý L&K) -8/00 [DEPO] 1490,- 1773,- 1EL 246 021-072 L světlomet H4/H3 aut ovl (čirý L&K) -8/00 [HELLA] 4200,- 4998,- 1EL 246 021-082 P světlomet H4/H3 aut ovl (čirý L&K) -8/00 [HELLA] 4200,- 4998,- To jako vyrobce DEPO je tak levnej?? Nevite co to je za vyrobce popr. nejaka zkusenost?? Jestli maj totiz tak levny lampy L&K tak bych do nich i sel. jinak stranky http://www.praha.elit.cz/eCrash/CAT/MODEL/SKODA.HTML Predem diky za odpovedi
Květen 8, 200718 r Zdravim narazil jsem na jednech strankach na zajimavou vec a nejak mi to nejde do hlavy jaky je tam rozdil krom ceny a co presne znaci to aut ovl1EL246021 L světlomet H4/H3 aut ovl (čirý L&K) -8/00 [DEPO] 1490,- 1773,- 1EL246022 P světlomet H4/H3 aut ovl (čirý L&K) -8/00 [DEPO] 1490,- 1773,- 1EL 246 021-072 L světlomet H4/H3 aut ovl (čirý L&K) -8/00 [HELLA] 4200,- 4998,- 1EL 246 021-082 P světlomet H4/H3 aut ovl (čirý L&K) -8/00 [HELLA] 4200,- 4998,- To jako vyrobce DEPO je tak levnej?? Nevite co to je za vyrobce popr. nejaka zkusenost?? Jestli maj totiz tak levny lampy L&K tak bych do nich i sel. jinak stranky http://www.praha.elit.cz/eCrash/CAT/MODEL/SKODA.HTML Predem diky za odpovedi Tak co vim ja tak to DEPO je made in CHINA nebo TAIWAN Takze sracky
Květen 8, 200718 r No DEPO jsem koupil blinkry... A opravdu bych se asi celým lampám vyhnul... Dalo dost práce to spasovat tak aby auto nevypadalo jako po nehodě... Takže stejně budu kupovat Hellu
Květen 8, 200718 r DEPO jsou levnejsi proto ze jeto CHINA - mel sem blinkry a hezky rychle sem je vymenil za HELLy... Upraveno Květen 8, 200718 r od Planeta
Květen 8, 200718 r tak diky za info, to si radsi nasetrim na origo hella no to udělej... Jak jsem psal už s blinkrama byl problém... Ale ještě to šlo... Celé lampy? Děkuji nechci...
Květen 8, 200718 r tak diky za info, to si radsi nasetrim na origo hella pokud dobře čtu tak ty od HELLA stojí necelých 5 tis./ks ,to už se ti vyplatí facelift a bude rozhodně levnější v Praze Vršovicích tě vyjde face světlo 1500 ks,nárazník 1000 kč(určitě trefíš i barvu) a 1000 kč maska face!tj.suma sumárum nějakých 5000 kč + - něco kolem i kdyby + 1500 kč,furt je to levnější jak nové světla z L&K nebo taky zkus napsat cosbymu ten je prodával levně!
Květen 8, 200718 r Autor tak diky za info, to si radsi nasetrim na origo hella pokud dobře čtu tak ty od HELLA stojí necelých 5 tis./ks ,to už se ti vyplatí facelift a bude rozhodně levnější v Praze Vršovicích tě vyjde face světlo 1500 ks,nárazník 1000 kč(určitě trefíš i barvu) a 1000 kč maska face!tj.suma sumárum nějakých 5000 kč + - něco kolem i kdyby + 1500 kč,furt je to levnější jak nové světla z L&K nebo taky zkus napsat cosbymu ten je prodával levně! hmm facelift to by slo a cenou urcite, jeste navnadit mladou a nasetrit ,ted kupuju byt takze chechtaku moc neni
Květen 9, 200718 r tak diky za info, to si radsi nasetrim na origo hella pokud dobře čtu tak ty od HELLA stojí necelých 5 tis./ks ,to už se ti vyplatí facelift a bude rozhodně levnější v Praze Vršovicích tě vyjde face světlo 1500 ks,nárazník 1000 kč(určitě trefíš i barvu) a 1000 kč maska face!tj.suma sumárum nějakých 5000 kč + - něco kolem i kdyby + 1500 kč,furt je to levnější jak nové světla z L&K nebo taky zkus napsat cosbymu ten je prodával levně! hmm facelift to by slo a cenou urcite, jeste navnadit mladou a nasetrit ,ted kupuju byt takze chechtaku moc neni Facelift svetla mam na prodej originál nová... viz http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=24183
Květen 10, 200718 r Autor no ono ve finale i hella ma fabriku v cine a co vim tak tam vyrabi serva, ale stejne jeste pocekam az bude financ a pujdu do facelift kdyz uz mam tu prdel tak to dorazim i predkem :-)
Květen 11, 200718 r Mě se líbí víc lauriny než facelift, napiš Cosbymu nebo je koupiš, když trefíš, za levný peníz i tady na fóru. Ty DEPA se docela rychle vysvítí! Jak světla tak rači tu HELLU nebo origo s L&K
Květen 16, 200718 r Depo nebrat vyrobce taiwan ja mam od nich blinkry a nic moc Co to znamená nic moc? Můžeš sem dát foto?
Říjen 24, 200816 r ahoj, prostudoval jsem snad vše, co se týká záměny předFACE předních světlometů za L&K nebo FACE. Mám na vás několik všetečných dotázků.. 1. VÝROBA a/ DEPO - http://www.depo.com.tw/asp/pdf/R_SD_OCTAVIA.pdf - někdo si je chlválí a jiný by si nekoupil ani blinkry...prošel jsem fora jiných značek a DEPO spíš NE, než ano - že se rychle vysvítí a nebo na regloskopu nemají ostrou hranu, dokonce byla potíž na STK..co vy na to, kteří je máte? b/ TYC - L&K světla bohužel nevyrábí http://www.tyceurope.com/catalog.aspx?p=1&m=25, pouze FACE! c/ VISTEON = Autopal Nový Jičín? d/ předražená a podle někoho nic moc HELLA e/ znáte jiného výrobce? 2. když se vyjasní výrobce, je lepší jít do L&K skleněného (je zde možnost sundat sklo a vyčistit parabolu jako u předFACE) nebo jít do FACE, který je težko rozebiratelný? Pomíjím přestavbu ať už výměnou částí narazníku nebo jeho seříznutím. A co mě zajímámá nejvíce - dočetl jsem se, že L&K svítí líp než předFACE, ale nikde jsem nenašel pořádné srovnání L&K a FACE. Ta parabola L&K se mi zdá výrazně jednodušší (pár odrazových ploch) než FACE, takže bych očekával že FACE svítí líp...co vy na to? A taky by mě zajímalo, jaký je rozdíl mezi těmito dvěma světlomety v míře sebeoslnění - to zvlášť člověk pozná v mlze - tam bych možná očekával větší problém u FACE, protože jsou protáhlejší a ty jemné vroubky odspoda asi mohou odrážet světlo kolmo nahoru. Poraďťe..a napište své zkušenosti. Upraveno Listopad 4, 200816 r od turbokar
Říjen 24, 200816 r Tak tyhle názory jsou rok staré, a jsou to názory od lidí kteří světla nemají a neviděli . Není to china ale tanwai. Já je mám cca 3měsíce a najedu fakt hodně. Zatím jsem nezaznamenal žádná negativa. Svítí dobře. Před tím jsem měl hella Lak tedy stará konstrukce. A tyhle svítí o dost lépe. Nečekal jsem to že facelift svítí o tolik lépe. Za ty peníze jsem zatím nadmíru spokojen. Pár lidí tady na fóru je taky má a v pohodě. Nevím co blinkry ty jsem nekupoval, ale světla jsou v poho. Kvalitu prověří čas ale zatím v pohodě.
Říjen 24, 200816 r Navíc origo světla zrovna neoplívají kvalitou když se podíváš na starší octavie tak jsou zežloutlé takže nevidím důvod proč si za ně připlácet.
Říjen 26, 200816 r já osobně taky časem plánuju výměnu předface na L K. nějaký druhovýroby bych se nebál. navíc jak tydy psal někdo ohledně slícování neorigo blinkrů: já mám předface originál a auto nebylo bouraný. blinkry tam nepasujou a ani nejdou vyrovnat. takže origo taky nejsou žádný zázrak...
Říjen 27, 200816 r jo k tý Číně,ta firma co to vyrábí spolupracuje s Visteonem kam spadá i origo výrobce
Listopad 1, 200816 r celé jsem to pročetl a nejsem moc rozhodnutej...chci dát na moji octu ty lampy za těch cca 1500kč.....máte někdo ještě zkušenosti??
Listopad 1, 200816 r no to právě nechci......vyhodit prachy do luftu Upraveno Listopad 1, 200816 r od maca
Listopad 2, 200816 r světla DEPO bych tam nikdy nekoupil, kvalita a spasování nic moc, investuj do světel HELLA.
Listopad 2, 200816 r David-pv: Ty jsi je někdy viděl? Já mám depo face světla a jsem spokojenej. Ohledně spasování jsem si ničeho nevšiml. Kvalitu prověří čas. Ale zatím v pohodě. Jinak pozor na http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=2517 tady u výrobce kecaj je to china, světla Depo Taiwan jsou bez motorku. A ty china jsou prý nic moc. Hella přední světla pro facelift nevyrábí. Origo vyrábí AUTOPAL. Cena je dvojnásobná. Kvalita pochybná. Upraveno Listopad 2, 200816 r od zabiak
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.