muchapuk Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 no je to škoda ze nenechali aspon výzor z fabie s2000 , nemuseli platit zbytocny facelift , ... a to auto by potom trhalo vsetky RSka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Pěknej marketing Jen se divím, že kombajn je o 5 kilo lehčí než hatchback Asi karbonový díly..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky26 Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Pekna reklama pekna je ich uz viac len ten cennik mi este chyba k zverejneniu.....reklamu maju, kupit este nemozes a nevies ani za kolko..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Reklamka je vážně super, jsem na to zvědavej!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 2x video. Jízdy z RS a povedená reklama na Fabku FL na konci RS!! http://www.youtube.com/watch?v=F6-I0qT6Mn8 http://www.youtube.com/watch?v=S9j887--Iew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladoFII Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Troška z autosalónu v Bratislave. No musim povedať, že ta RS-ka je fakt pekna. Treba to vidieť. :)Ale aj klasická fabka velmi pekna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 vdaka za foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky26 Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Ja sa tiez musim priznat, ze cim dlhsie na nu pozeram tym sa mi viac paci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Tak informátoři, ceníček by nebyl ? Nebo alespoň seznam standardní výbavy? Díky´za všechny FRS-milce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia rs Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 ZDRAVIM TAK DNESKA JSEM SE SVEZL VE FABII RS 132W A MUŽU ŘICT JE TO TOTALNI NAŘEZ,ODSPODU TO JEDE SUPER A TĚCH 180 KOBYL S TIM HYBE SUPER.DSG TOMU SEDNE KRASNĚ ŘADI NAJELI JSME ASI 50 km PŘI PRUMĚRNÉ SPOTŘEBĚ 12,3 JEL JSEM OKRESKY NA DALNICI JSME NEMOHLI I TAK JSEM JEL 170KM/H CENA JE POTVRZENA POD 5ooTIS.JEZDIL JSEM Z KRATKOU ALE I COMBIK VYPADA SUPER ZELENA JE KRASNA MOC POVEDENEEEEEEE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejdn Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 opravdu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia rs Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Opravdu ano začalo totiž školení dealeru a jako hlavní tahak je jizda z rs bohužel nic jsme nemohli fotit ani natačet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Jo to potvrzuji.Známej včera na něm byl a poslal mě fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 sakra vytáhnu svůj fotomobil a už jedu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 no jedine s cim by som mal problem jak tak pozeram je vyber farby pekne su tie kombinacie:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 Ty černý zrcátka, to je děs. No a škoda taky, že není R RS :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 dobre to je, co ja viem aky by bol roomster rs.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 Super.. teším se na test kombíku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 A jak to je, parádní kousky, a ty černý zrcátka se mě líběj, takhle to máš i u Pola, Ibiza....mě se to líbí!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 Interiér F II RS Combi a detail kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 Jako kola jsou to krásný, ale ta jízda musí bejt strašná. A když se k tomu ještě přidá sportovní podvozek... Zkrátka nic na naše silnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 já bych se toho zase tolik nebál, není to zas tak strašný jinak ta modrá by nemusela špatně vypadat na kombajnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 Já nevím, jestli jsem zhýčkanej z Octavie, ale mě stačí, když jedu s Roomsterem se standardním podvozkem na patnáctkách po špatné silnici. To jsou takový rány, že mi skoro volant vyskočí z rukou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 (editace) Dnes jsem jel bráchovým Roomsterem Sport,má na tom 16" kola,a nepřišlo mi,že by to bylo nějak extra tvrdý oproti mojí Fabii I na 14".A to podotýkám,že jsem jel z Ruzyně do Kralup po tom středočeským tankodromu...Ty kola na F RS II jsou 17",rozměr pneu si přesně nepamatuji,ale myslím že to bylo 205/40.Doplnění : Díval jsem se do německého prospektu a ten rozměr skutečně je 205/40 R17,to kolo se jmenuje GIGARO. Editováno: 25. Duben 2010, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.