Duben 4, 201015 r no je to škoda ze nenechali aspon výzor z fabie s2000 , nemuseli platit zbytocny facelift , ... a to auto by potom trhalo vsetky RSka ...
Duben 4, 201015 r Pěknej marketing Jen se divím, že kombajn je o 5 kilo lehčí než hatchback Asi karbonový díly.....
Duben 5, 201015 r Pekna reklama pekna je ich uz viac len ten cennik mi este chyba k zverejneniu.....reklamu maju, kupit este nemozes a nevies ani za kolko.....
Duben 7, 201015 r 2x video. Jízdy z RS a povedená reklama na Fabku FL na konci RS!! http://www.youtube.com/watch?v=F6-I0qT6Mn8 http://www.youtube.com/watch?v=S9j887--Iew
Duben 15, 201015 r Troška z autosalónu v Bratislave. No musim povedať, že ta RS-ka je fakt pekna. Treba to vidieť. :)Ale aj klasická fabka velmi pekna.
Duben 19, 201015 r Tak informátoři, ceníček by nebyl ? Nebo alespoň seznam standardní výbavy? Díky´za všechny FRS-milce
Duben 21, 201015 r ZDRAVIM TAK DNESKA JSEM SE SVEZL VE FABII RS 132W A MUŽU ŘICT JE TO TOTALNI NAŘEZ,ODSPODU TO JEDE SUPER A TĚCH 180 KOBYL S TIM HYBE SUPER.DSG TOMU SEDNE KRASNĚ ŘADI NAJELI JSME ASI 50 km PŘI PRUMĚRNÉ SPOTŘEBĚ 12,3 JEL JSEM OKRESKY NA DALNICI JSME NEMOHLI I TAK JSEM JEL 170KM/H CENA JE POTVRZENA POD 5ooTIS.JEZDIL JSEM Z KRATKOU ALE I COMBIK VYPADA SUPER ZELENA JE KRASNA MOC POVEDENEEEEEEE
Duben 22, 201015 r Opravdu ano začalo totiž školení dealeru a jako hlavní tahak je jizda z rs bohužel nic jsme nemohli fotit ani natačet
Duben 23, 201015 r no jedine s cim by som mal problem jak tak pozeram je vyber farby pekne su tie kombinacie:))
Duben 23, 201015 r A jak to je, parádní kousky, a ty černý zrcátka se mě líběj, takhle to máš i u Pola, Ibiza....mě se to líbí!!
Duben 23, 201015 r Jako kola jsou to krásný, ale ta jízda musí bejt strašná. A když se k tomu ještě přidá sportovní podvozek... Zkrátka nic na naše silnice.
Duben 23, 201015 r já bych se toho zase tolik nebál, není to zas tak strašný jinak ta modrá by nemusela špatně vypadat na kombajnu
Duben 24, 201015 r Já nevím, jestli jsem zhýčkanej z Octavie, ale mě stačí, když jedu s Roomsterem se standardním podvozkem na patnáctkách po špatné silnici. To jsou takový rány, že mi skoro volant vyskočí z rukou.
Duben 24, 201015 r Dnes jsem jel bráchovým Roomsterem Sport,má na tom 16" kola,a nepřišlo mi,že by to bylo nějak extra tvrdý oproti mojí Fabii I na 14".A to podotýkám,že jsem jel z Ruzyně do Kralup po tom středočeským tankodromu...Ty kola na F RS II jsou 17",rozměr pneu si přesně nepamatuji,ale myslím že to bylo 205/40.Doplnění : Díval jsem se do německého prospektu a ten rozměr skutečně je 205/40 R17,to kolo se jmenuje GIGARO. Upraveno Duben 25, 201015 r od Pawouk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.