mischicka Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Já Veyrona potkal na silnici, den před srazem skodahome. Vyjedu ze zatáčky a proti mě Veyron . Musím říct, že ve skutečnosti vypadá mnohem líp, než na fotkách, na fotkách se mi hlavně čumák moc nelíbil, ale naživo vypadá super. Jestli na to jen torchu šlápl, tak jsi ho ani nemohl pořádně vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Se mi líbí jak má číslo jako koní. To asi bude mít známí i nahoře a nebo dávají každýmu číslo jaký si vybere? To snad né No to neee....Na urade by ti rekli.."No dyt to sou ty nase ciselny rady a zrovna to pan majitel vychytal,ze" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Mischicka: No právě že nejel vůbec rychle, podle mě jel sotva tak 90km/h, asi se s tím teprve učil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Mischicka: No právě že nejel vůbec rychle, podle mě jel sotva tak 90km/h, asi se s tím teprve učil No když jsem tady četl o té spotřebě, tak ani moc dračit nemůže, bo by každou půl hodinu musel tankovat Anebo je majitel slušný řidič a řádí jen na okruhu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 2. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Mischicka: No právě že nejel vůbec rychle, podle mě jel sotva tak 90km/h, asi se s tím teprve učil Já tuhle potkal na Strakonické Ferrari 599 GTB Fiorano předjel jsem ho při nájezdu od Zbraslavi. Pak jsem ho chtěl okouknout, tak jsem zpomalil ale on se loudal ještě více než já. Musel bych snad zastavit, ale to mi bylo blbý. Jel s ním dost pomalu, no užíval si to Jo, to byl vydařený den, hodinku před tím jsem na Jižňáku míjel SLR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.