RaKa Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Pánové, jaké doporučíte zvýšení výkonu motoru TDI PD 74kW? Mám oktu 4x4 MR02 a chtěl bych trochu zvýšit výkon. Nejsem závodník a nechci ani vytuněné auto na sprinty. Jen by se mi líbil větší zátah hlavně od spoda, když potřebuji náhle akcelerovat. Jezdím spíš na nižších otáčkách takže nedychtím po max výkonu někde ve 4000 ale spíše po nárůstu kroutáku. Kolik ještě snese spojka, převodovka (6ti stupňová) a haldex? Nechci zvyšovat na úkor jejich přílišného zatížení ... Potřebuji jiné trysky nebo spíše chip? Od koho a co to stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 (editace) Pánové, jaké doporučíte zvýšení výkonu motoru TDI PD 74kW?Mám oktu 4x4 MR02 a chtěl bych trochu zvýšit výkon. Nejsem závodník a nechci ani vytuněné auto na sprinty. Jen by se mi líbil větší zátah hlavně od spoda, když potřebuji náhle akcelerovat. Jezdím spíš na nižších otáčkách takže nedychtím po max výkonu někde ve 4000 ale spíše po nárůstu kroutáku. Kolik ještě snese spojka, převodovka (6ti stupňová) a haldex? Nechci zvyšovat na úkor jejich přílišného zatížení ... Potřebuji jiné trysky nebo spíše chip? Od koho a co to stojí? Pokud chces nakujch 130PS tak bych doporucil chip na miru od Reeshy z DieselPoweru.... Editováno: 11. Květen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Pánové, jaké doporučíte zvýšení výkonu motoru TDI PD 74kW?Mám oktu 4x4 MR02 a chtěl bych trochu zvýšit výkon. Nejsem závodník a nechci ani vytuněné auto na sprinty. Jen by se mi líbil větší zátah hlavně od spoda, když potřebuji náhle akcelerovat. Jezdím spíš na nižších otáčkách takže nedychtím po max výkonu někde ve 4000 ale spíše po nárůstu kroutáku. Kolik ještě snese spojka, převodovka (6ti stupňová) a haldex? Nechci zvyšovat na úkor jejich přílišného zatížení ... Potřebuji jiné trysky nebo spíše chip? Od koho a co to stojí? Pokud chces nakujch 130PS tak bych doporucil chip na miru od Reeshy z DieselPoweru.... Dej tam chip, ten bude stacit na tech 130ps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Chip a 100kw by mělo být bez problémů. Spojka snad stejná jako na 96kw, takže tam by problém neměl být a Haldex se s tím nějak popere, beztak není zapojenej stále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 13. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Chip a 100kw by mělo být bez problémů. Spojka snad stejná jako na 96kw, takže tam by problém neměl být a Haldex se s tím nějak popere, beztak není zapojenej stále. To zní dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 (editace) JJ chipem to ztaciii 4x4 74kwPD jsem delal mela kolem 130 ps a docela pekne jela bez koure a vcera Passat 4motion 96kw PD a po chipu 127kw-cca 170koni.Bez koure PD motory jdou pekne vyhnat chipem. Editováno: 15. Květen 2007, autor: TDIfun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R_CZf Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 (editace) Zacni chipem a pak si sam rozhodnes chcesli vubec s tim neco dal delat Editováno: 17. Květen 2007, autor: R_CZf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.