Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj kluci potrebuju rychlou odpoved. Pasujou predni sedacky z leona do octavy?

Ahoj kluci potrebuju rychlou odpoved. Pasujou predni sedacky z leona do octavy?

Ne

• Autor

Ano! dokonce i zadni lol

• Autor

A zde je vysledek, jeste to chce RS tapecka a cerny spodek palubky :))) Co rikate kluci?

Foto386.jpg

kurnik.... vypadá to překvapivě dobře.... gratuluju

A zde je vysledek, jeste to chce RS tapecka a cerny spodek palubky :))) Co rikate kluci?

Foto386.jpg

Kua tak to je opravdu mrda jako prase :prc: :prc: :prc: :prc: RS sedačky hadr

• Autor

Kluci diky jeste musim prekonat par technickych problemu a hlavne dostat do druhe sedacky vyhrev protoze se mi to uz nechtelo delat takze az o vikendu.

počítám, že to nebudou sedačky z nějakého obyč leona... co je to za provedení? Cupra? Vypadá to fakt SUPER!!!!

Je to bomba!!! S těma RS tapecama to bude ještě lepší!!!

• Autor

Abych rekl pravdu tak ani nevim budou nejspis z cupry nebo top sporta rok 05 myslim :palec2:

A neměl bys náhodou i foto těch zadních? Přední :palec2:

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak jsem se konecne dokopal k tomu to poradne vyfotit. No poradne alespon tak jak to slo no takze tady slibovane foto ;)

Pokud mate nekdo napad jak je lepe vyfotit tak sem s tim ale behal jsem kolem auta jak idiot a hledal uhel jak to vyfotit.

Jinak zadni sedacky pasujou bez jakych koliv uprav a predky je asi nejlepsi prehodit spodky ale jde to i bez.

foto416ex0.jpg

foto417aa9.jpg

foto418jq5.jpg

foto420ug2.jpg

• Autor

Jo a sedacky jsou krasne mekoucke a perfektne drzi v zatackach a maji vzadu uprostred operku hlavy a tribod pas.. Coz se o puvodnich sedackach rict nedalo + predni jsou vykrojene a je vzadu tim padem o trochu vice mista na nohy. Ted uz dodelat tapecka a pristrojovku a bude to i barevne sladene :)

Upraveno od WolwZz

hodne pekny!!! :palec2: ...ty RS tapecy by se urcite hecly.))

hodně hezkýýýýýýýýýýýýýýý

hodně moc závidím, ikdyž se to nemá, ale nádhera, doladit tapeci a bude to moc moc krása

brutal!!!! vyzera to perfektne, aj ja chcem :) co si musel na prednych prerabat? je to zlozite?

• Autor

Nijak slozite to neni. Jenom jsem prehodil ten spodek.

Hezké, moc hezké. Kdepak jsi takové sedačky sehnal a kolik tě stály?

• Autor

Sehnal a byli levnejsi nez RS vic ze me nikdo nedostane lol Jel jsem pro ne pres 650km cili nejakych 1300km dohromady ale nebylo to samozrejme kvuli nich ale kdyz to tak vyslo tak jsem pak trosku zajel protoze jsem je strasne chtel.

hezký, hezký. Mám doma de facto ty samý a už je taky připravuju ;) . Kam jsi přichytával ten třetí pás vzadu? Nějak mi nikam nechce pásnout :(. Neměl bys kdyžtak foto jak to tam je? ;) Díky

• Autor

Zkus popremyslet zas tak slozite to neni ;)

Upraveno od WolwZz

videl jsem tu u Lukase na zivo a paradni... tezko rict ktere jsou lepsi, zda RS a nebo tyto, ale v octe tyto vypadaji vice zajimave nez RS ;)

kazdopadne krok spravnym smerem Luku..

DOUFAM, ZE TI UZ NEKDO BUDE SCHOPNY VYMENIT TEN NICK!!!! ;)

• Autor
videl jsem tu u Lukase na zivo a paradni... tezko rict ktere jsou lepsi, zda RS a nebo tyto, ale v octe tyto vypadaji vice zajimave nez RS ;)

kazdopadne krok spravnym smerem Luku..

DOUFAM, ZE TI UZ NEKDO BUDE SCHOPNY VYMENIT TEN NICK!!!! ;)

taky doufam

Zkus popremyslet zas tak slozite to neni ;)

děkuju <_< . Se mi nechce vymýšlet vymyšlené a myslel jsem, že je to tady od toho abysme si pomohli a ne se jen chlubili :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.