Laurinka Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Je to takovej jakoby nejtek, bohužel ho nemam poruce ani fotku a přesně už si to nepamatuju. Ale je to takovej styl, že jeden je dutej a ten druhej protikus se do něj zatlačí z druhý strany a tim se ten dutej roztahne. Rozebrat jdou tim způsobem, že z jedný strany, kde to vypadá prostě jako dva plastový kroužky v sobě ten prostřední vytlačíš. A myslim že je to tam tak, že je jako od země vytlačuješ směrem nahoru do motorovýho prostoru..Když to vytlačíš a ten protikus ti nikam nezaskočí, tak je můžeš zas použít.. Ahoj. Myslíš, že půjde seštelovat přední nárazník bez jeho sundání. Ve vodících lištách to sedí jen mezery nehrajou. Zadní nárazník budu muset sundat úplně, tam je to vyskočené z vodící lišty. Byl to sakra sendvič bum bum mezi dvěma chlapama Zadní to neubrzdil a mě odrazil do toho předemnou. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesK Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 (editace) Nemáte tušení proč má fabie po faceliftu přední nárazník vespod zakončený napříč kolmou cca 3cm vysokou lištou? Právě jsem jí skoro celou ulomil o zamrzlou závěj. Je to tam kvůli aerodynamice nebo ochraně? Vím že první fábky měly ty lišty nacvakovací ale jak se o ní někdo škrtlo tak hned ulítla, po faceliftu je napevno součástí nárazníku. Je to na combíku. Dík Tady je to dobře vidět (pod tím popisem)http://www.obautodily.cz/detail_polozky/602033_4.jpg Editováno: 28. leden 2011, autor: AlesK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Aerodynamika by dle mne byla naopak lepší bez toho výstupku (nebo by ho udělali skosený) ....já osobně si myslím že je to ochrana proti odletujícímu bordelu, přeci jen je to před koly a před místem kde je motorový prostor....jinak to je dobrej "detektor" hrany patníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesK Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 (editace) Já myslím tu střední část. Ta fotka je nárazník z eresa, standartní verze maj jen tu prostřední lištu co jsem vyznačil. Tam mi fakt uniká její význam. Zvlášť když za nárazníkem plynule navazuje spodní dekl zakrývající motor s převodovkou až k nápravám. Editováno: 28. leden 2011, autor: AlesK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Zdarec, mám FRS a trochu řeším, co se zadním nárazníkem. Jde o to, že výfuk končí rovně a při současných úpravách motoru, kdy to trochu víc kouří, mám po čase docela černo na zadku a navíc mi koncovka začíná trochu reznout (není to sériová z výroby, je tam jiný výfuk). Napadlo mě, že bych koncovku zrušil a výfuk by se ohnul k zemi. Jenže co s výřezem v zadním nárazníku? Dá se to nějak designově upravit, aby se zakryl a trochu se to vytvarovalo do linie nárazníku? Přeci jen by to vypadalo líp....stejně jej plánuji přestříkat, jelikož je dost poškrábaný... případně víte o někom, kdo to dělá? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos246 Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Chtěl jsem se zeptat kde se dá sehnat komplet převlek GT i s plastovejma mřížkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 dá,ale je to už celkem problém. musíš zkoušet bazary, aukro a pod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos246 Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 dá,ale je to už celkem problém. musíš zkoušet bazary, aukro a pod Jasný no Aukro zkouším den co den ,ale není teď jsem narazil na jednoho co se mi ho pokusí sehant tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 v kutné hoře v unikomu ho měly .. jestli ho mají pořáď netušim... zkus si tam zavolat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Mají ho tady. cc autodíly.cz http://www.cc-autodily.cz/spojler-predni-fabia?brand=SKODA&model=FABIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mio_ Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Zdravím, chystám se u fábie sundat nárazník a díval jsem se, že zespodu jsou nějaké 3 umělohmotné kolíky. Jak je dostanu ven? Jsou ještě někde na předním nárazníku? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 nejsou, jen tady strč pod ně šroubovák a vypáči je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
menfor Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 Ahoj sruby su vonku koliky tiez ako to dam dole z tych vodiacich list? (musim sa dostat k cerpadlu ostrekovaca tak sa to jedna o predny naraznik Fabia 1 r.v.2003): Vdaka za odpoved: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myso8 Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Chlapi, mám jednu otázku - mám fabiu combi TDi 74kw r.v. 2002, čiže predface, hranaté predné hmlovky. Chcem dať predný faceliftový nárazník- okrúhle predné hmlovky. Bude pasovať bez úprav? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Potřebuješ jiný vodící lišty (takový ty boční držáky) a jiný konektory k mlhovkám. Obojí se dá v pohodě koupit tak za 3 až 4 kila celkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 RAUCH: ee konektory nepotrebuje potrebuje akorad vodici listy a samozrejme naraznik ale konektory s hranatema mlhovkami na mlhovky RS pasuji jako prdel na hrnec takze asi tak :kol-47: :kol-47: :kol-27: :kol-27: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 To já vím, ale on chce měnit předface za face, ne za RS ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PARAMEDIC Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Ahoj. Chtěl bych se zeptat, je rozdíl mezi zadní výztuhou nárazníku u fabie I. hatchback a combi? Domnívám se, že tomu tak je, ale zeptám se většiny. :-) Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c2d Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Zdar, bud sem slepy, nebo sem to nenasel.. Jak sundam zadni naraznik z Kombi 2005? Co sem se predbezne dival, tak sem nenasel zadne srouby atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 24. Červen 2012 Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 musis dat dole svetlá - pod nimi sú skruty, potom zo spodu su skrutky + je ešte na bokoch zascvaknutý, treba to opatrne vybrať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jou222 Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 Zdravím, mám dotaz mám Fabii I hatchback classic, rok 2003, můžu na to nasadit přední i zadní nárazník, který je na Fabii I Facelift, protože mi kámoš nabízí jeho narazniky, které má na Faceliftové verzi jinak má taky hatchback, děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BSPro Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 Zdravím, chci se zeptat jaké máte zkušenosti s STK, koupil jsem si tyto nárazníky. Tak jestli budou mít řeči nebo to bude v pohodě. Díky http://www.nuclear-racing.cz/zbozi/3404/SKODA-FABIA-tuning-predni-naraznik-RSC.htm http://www.nuclear-racing.cz/zbozi/3406/SKODA-FABIA-tuning-zadni--naraznik-HB.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 (editace) - Editováno: 26. leden 2013, autor: George_rider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomes001 Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 čau, potřebuji vědět jaký bit potřebuji na odšroubení přední výztuhy. odkaz na šroub: http://www.autobyznys.cz/x16776/sroub-m8x30-pc-fabia/roomster;-n90896501 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnavak Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 potrebujem vymenit po mensom tukanci zadny naraznik (fabia I pred facelift, strieborna metaliza) ak som dobre pochopil cena za naraznik je cca 150Eur, ale asi to bude nenalakovana. nevie niekto priblizne za kolko su to schopny majstri nalakovat? predpokladam ze bude treba menit aj listy, vystuha by mohla zostat povodna? naraznik nie je preliaceny iba vyskocil po bokoch.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.