Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Já používám jen gumové. Bordel vysypu, když je moc špíny, tak tlaková voda u pumpy je zase dokonale vyčistí. Taky se neposunují po interiéru jako textilní a nesáknou vodu, když třeba v létě za deště vlezete se špinavými (zablácenýma) botama do vozu, příp. v zimě s břečkou na botách (zejména spolujezdci :angry:

Souhlas,snad jen kdyby měly trošku tmavší barvu - šedá se mi moc nelíbí.

Vloženo
no ta plastová je taky šikovná, ale ta guma mi přijde šikovnější...nebo je ten plast nějak pogumovaný,aby to v něm tolik neklouzalo?

O vikendu jak dorazim domu, dam klidne foto. Jinak vylozene protiskluzove to neni. To co jsem mel ve felicii bylo lepsi. Jsou tam takove vystupky, ktere to trochu zbrzduji a oplne hladky plast to neni. Spis takova tvrdsi guma.

Vloženo

Hehe. :) Hej ma to F1 aj F2 aj R. No ja som si to tam nenasrouboval...vobec sa mi to nesmyka a nebeha p podlahe...a nechcel som tam robit diery ked netreba. Ale mal som tie srouby v kastliku vedla sofera ked som auto kupil...tiez som chvilu rozmyslal ze na co to tam je. :)

• o 3 roky později...
  • o 2 roky později...
Vloženo

mr.pecoun-Já nevim jak ty, ale já v autě většinou koupam při jízdě před sebe a ne na koberečky aby my přišly pocitově teplý nebo studený.

Já sem dostal gumový grátis od prodejce.

Ekkar- Ty čepy do kterých se zacvakávaj koberce jsou fajn. U starýho Twinga je mam navolno a jak se mi pak podsouvaly pod pedály, tak sem špatně šlapal spojku a zničil si synchrony hlavněě na dvojce. Takže mam takovej zlozvyk pod sebou koberec za jízdy podhlabat pod sebe. Občas se přistihnujak to dělam i u Fabie.

Marek-Tu plastovou vanu s těma 40mm vysokýma okrajema jsem si koupil pod stromeček v Kelly. Jen tak jsem si jí strčil do kufru na zkoušku-tragédie absolutně nesedící a zmuchaná. Tak šla obratem vrátit a cupital sem pro originální gumovej koberec kterej sice nemá tak vysoký okraje, ale sedí jak prdel na hrnec a opisuje každej záhyb krajů kufru.

Vloženo

Já sem tam měl původně obyčejnou gumu 4mm koupenou z role. Pakárna to měřit v autě a rozkreslovat to na gumu a pak jí vyřezat na tvar. Ale povedlo se. Jenomže když to vezmu do důsledku, tak mě to vyšlo dráž a časově na dýl než kdybych si jí prostě koupil.

Kdyby někdo chtěl, tak mu jí dám za 250. Je to prostě černá guma co sedí přesně do kufru.

Vloženo

Mr.Pavka: tenhle typ plastový vany ( i včetně protiskluzového čtverce uprostřed) jsem koupil do felicie combi někdy před x lety a musím říct, že pasovala naprosto perfektně, žádný problém...a v autě je do tedka a drží a drží. A to se v autě převáží i naše 30kg štěnátko slovesnkého čuvače :D

Ve fabii mám origo gum koberec a jedinou výhodu v něm vidím co se týká manipulovatelnosti a skladnosti...

Vloženo

Na Fabii II je vana s vyšším okrajem také - ZDE, ale z nějakého mě neznámého důvodu existuje jen pro krátkou verzi.

Ty zase máš dvojité dno, tak sa nesťažuj. :p

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...