Kubiik Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Foto by nebylo? Zítra se to za světla pokusí vyfotit, popř nějak nakreslit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 (editace) Při přidělávání hasičáku je potřeba sundat molitan ze sedáku. Potom sem si vybral vhodný díry v sedáku. Podle sedáku a dřžáku na hasičák sem ohl 2 kusy pásoviny. Pro jistoru sem je v místech dotyku podlepil koženkou, aby to nedrnčelo. Pro uchycení držáku sem jako druhý místo zvolil tu díru jak v ní drží plast pod sedačkou. Až byl hasičák na místě, tak sem ořezal a nasadil plas okolo. Nohám to moc nezavazí, akorát ségře to trochu vadí, že to prý moc trčí dopředu, ale má 155 cm... Hasičák se za jízdy vůbec neklepe a nedrnčí a hlavně je při ruce. Editováno: 15. leden 2008, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Doporučuji navštívit vrakoviště a za 100,- je to Vaše.Alespoň takto jsu to měl já.. A je to vážně skvělá věc! Tak jsem se byl zeptat na vrakovišťi na tu síťku a nabízeli mi ji za 500,- s celým tym tapecem co je v kufru (že prý samostatně to neprodávají), tak jsem se na to vykašlal a nevzal jsem to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Při přidělávání hasičáku je potřeba sundat molitan ze sedáku. Potom sem si vybral vhodný díry v sedáku. Podle sedáku a dřžáku na hasičák sem ohl 2 kusy pásoviny. Pro jistoru sem je v místech dotyku podlepil koženkou, aby to nedrnčelo. Pro uchycení držáku sem jako druhý místo zvolil tu díru jak v ní drží plast pod sedačkou. Až byl hasičák na místě, tak sem ořezal a nasadil plas okolo. Nohám to moc nezavazí, akorát ségře to trochu vadí, že to prý moc trčí dopředu, ale má 155 cm... Hasičák se za jízdy vůbec neklepe a nedrnčí a hlavně je při ruce. Bože, ještě že jsem ho dal do kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Taky už ho mám, jen namontovat.Zatín je v kufru, vedle dvojtého dna. Ale po mojich skušenostech ,tam prostě musí bejt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Při přidělávání hasičáku je potřeba sundat molitan ze sedáku. Potom sem si vybral vhodný díry v sedáku. Podle sedáku a dřžáku na hasičák sem ohl 2 kusy pásoviny. Pro jistoru sem je v místech dotyku podlepil koženkou, aby to nedrnčelo. Pro uchycení držáku sem jako druhý místo zvolil tu díru jak v ní drží plast pod sedačkou. Až byl hasičák na místě, tak sem ořezal a nasadil plas okolo. Nohám to moc nezavazí, akorát ségře to trochu vadí, že to prý moc trčí dopředu, ale má 155 cm... Hasičák se za jízdy vůbec neklepe a nedrnčí a hlavně je při ruce. To je malá hrůza,fakt to patří jen do kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 To je malá hrůza,fakt to patří jen do kufru. Nechtěl jsem to říct tak naplno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 No taky si nechci nicit a delat nekde diry do plastu - taky to hodim do kufru, nejak to chci udelat setrne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 No taky si nechci nicit a delat nekde diry do plastu - taky to hodim do kufru, nejak to chci udelat setrne Tak možná to nevypadá zrovna nejlíp, ale ten plas okolo se dá sehnat za pár kaček a když vám začne hořet vevnitř nebo se nebude dát dostat do kufru tak je to alespoň po ruce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Mám to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Tak už jsem si ho do auta pořídil taky. Je to práškáč 1kg, a kupoval jsem ho přes net za 400,- Chodil jsem kolem auta a uvažoval kam s ním. Vyhrál to kufr. V interiéru jsem nenašel jediné místo které by vyhovovalo mým požadavkům. Aby byl bezpečný, v případě zaklínění okamžitě po ruce, a přitom působil decentně. Bohužel ten druhý požadavek mi nevyšel... Dal jsem ho nastojato k pravé straně, je včetně džáků, tak jsem to jenom přichytil k tomu čalounění kufru. Až bude trocha času tak to vyfotím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Kluci taky bych ho rad pripevnil ale nechce se delat dira do kastle - max do koberce, ale to asi moc drzet nebude - takze zatim jen lezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Kluci strasne by se me hodila tahle sitka do kufru - da se nekde poridit ci se musi opravdu koupit s celickym kobercem? Nema link na neco podobneho? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Ja tam mam prazdno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 (editace) Při přidělávání hasičáku je potřeba sundat molit........................................................................... Ou tak tohle je hodně drsné . Navíc jsi to měl spíš dát ke spolujezcovi tam by to bylo možná více po ruce. Něchtěl bych aby se tohle při bouračce uvolnilo to by asi hodně bolelo Tohle už je trošku paranoidní Editováno: 17. Únor 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ahoj chlapi resil ste nekdo origo pridelani hasicaku pod sedadlo ridice v O1? Viz navod k obsluze na str. 161. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 to Octavka: ja ho tam takhle mam a je to v pohode, dal jsem ho jen o par centimetru vys, nez jak ho mas takhle polozeny a dobry mohl bych to i nafotit, ale asi zbytecny, co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Ahoj, tak jsem si ve skodovce objednal ten drzak na hasicak s kobercovym obalem a srouby a vysel na 1080 kacek s dani bez hasicaku. Ale kouknul sem se kdo ho pro Skodovku vyrabi a tam poridim ten samy levneji Kdyby nekdo chtel cisla, muzu poskytnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Cau kluci, vozite nekdo v aute hasici pristroj? A kde ho mate namontovany? Chci ho nekam pridelat a hledam inspiraci... nazdar můžu ti dát tip kam ho opravdu nedat.Včera v Olomouci jsem vyděl u Olimpie felicii a drž se hasičák měl namontovanej na A sloupek u spolujezce.Když jsem to vyděl tak jsem se málem smíchy poch..l,nadovedu si představit co to udělá při jakým koliv nárazu,měl to tam přiděláno tzv. bratři držme se.Škodá že jsem neměl foták u sebe protože by vás to tady zajímalo jak to vypadalo :-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodik Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Ahoj,tak jsem to celý pročet. Myslím,že zvedání kapoty je jedna ze základních chyb,jelikož dodáte ohni okamžitě čerstvý vzduch. Taky hrozí popálení toho dotyčného. Myslím,že ideální řešení je mít u sebe v kabině ten malý sprej a v kufru ,kdyžtak něco většího. Práškový je dobrý a funguje,bohužel jsem měl tu čest to zjistit. Kamaráda zachránilo to že tam byl právě malý přístup vzduchu,jen oknem auta a ten prášek byl opravdu všude.ale kluk z toho vylezl živ s menšími popáleninami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 Při přidělávání hasičáku je potřeba sundat molitan ze sedáku. Potom sem si vybral vhodný díry v sedáku. Podle sedáku a dřžáku na hasičák sem ohl 2 kusy pásoviny. Pro jistoru sem je v místech dotyku podlepil koženkou, aby to nedrnčelo. Pro uchycení držáku sem jako druhý místo zvolil tu díru jak v ní drží plast pod sedačkou. Až byl hasičák na místě, tak sem ořezal a nasadil plas okolo. Nohám to moc nezavazí, akorát ségře to trochu vadí, že to prý moc trčí dopředu, ale má 155 cm... Hasičák se za jízdy vůbec neklepe a nedrnčí a hlavně je při ruce. Ja montoval original od Skodovky - kup si k tomu jeste ten kobercovej kryt at to nebije tak do oci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghoust Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Taky sem uvazoval kam dat hasicak, bohuzel jen praskovy, nakonec sem ho dal na zadni sedacku. Je dostupny jak z kufru, tak i z interieru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Zdravím, chlapi... já teda vozím "placebo" sprej v kastlíku, ale zajímal by mne názor zdatných požárníků, jak moc z obliga jsou majitelé nafťáků , resp. jestli existuje u osobních aut nějaká statistika počtu požárů ve vztahu k pohonnému médiu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 Nějak se mi ta červená nelíbila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 Pekne si to do...tento. Hasicak je o bezpecnosti a nie o tom jak to vyzera. Takto to vies len ty kde je a ako vyzera... A teraz priklad... Sa niekde vydrbes,pretocis,skratuje ti baterka a slahne plamen. Niekto kto ti dojde pomoct tak do tej flasky kopne ze tam mas nejaky blby dusik alebo co a ty s uskrnom na perach,dole hlavou a pripalenou nohou sa nezmozes na nic.... V prvom rade rozmyslam nad bezpecnostou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.