stovi Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 dík za radu vyzkouším to,jinak fakt už nevim co jinýho by to mohlo dělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markomilos Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 Mají pravdu kamarat najskorej to budu tie zadne brzdove svetla alebo brzdovy spinac pod pedalom, stalo sa to aj mne a bolo to v brzdovom spinaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsak Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Cau chlapy :-) kamos ma Seata Leona 2001 1.9 TDi 66kW, koupil si na nej novy zadni LED lampy a jen co to pripojil a otocil klickem tak mu zacla blikat kontrolka zhaveni a jakoby asi na 30% prosvitat vsechny tri brzd. svetla, kdyz tam vratil ty orig. tak to zmizelo a fungovalo jak by melo, tim se vyloucil vadny spinac brzd. svetel a ukostreni. Jinej znamej rikal neco o tom, ze ty LED nemaj takovej odber proudu jako ty normalni zarovky, a ze to pak dela bordel, na vagu to psalo ze je vadny brzd. spinac nesmyslny singnal nebo tak nejak, poradte jestli to jde nejak udelat aby tam ty LED svetla molhl mit porad, treba nejakej odpor nebo tak nejak, nebo jestli nastavit na VAGu ... Dikes za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buzy69 Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 mne zacalo blikat zhavenie po vymene zhavicov,tiez neviem co s tym,auto pekne startuje ale blika to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 brzdovy svetla ti sviti jak maji a presto blika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 zjisti přesně chyby z ř.j. motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 presne tak treba to dat na diagnostiku a tu som copol mozne priciny... blikania Jak už se tu párkrát psalo - blikající kontrolka žhavení může značit víc věcí. V mém případě vadný spínač brzd, ale třeba taky jenom prasklou žárovku v brzdovém světle.... Tady jsem ti to našel: 1) chybně nakódovaná nebo nenakódovaná ŘJ motoru 2) ventil počátku vstřiku N108 3) nastavovač množství paliva N146 (motor nelze nastartovat, kontrolka bliká 30 sekund po zapnutí klíčku) 4) spínač F/F147 na pedálu brzd (bliká 5 minut po zapnutí klíčku) 5) snímač zdvihu jehly G80 (nižší výkon motoru) 6) snímač polohy šoupátka čerpadla G149 7) elektronický pedál akcelerace (motor běží v nouzi při konstantních 1300 rpm) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buzy69 Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 dakujem vam,svetla svieta jak maju a neblika to stale iba raz za cas,dam to na pc a uvidi sa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisiak181 Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 (editace) zdravim vas pani... mam taktiez problem s kontrolkou zhavenia... stale blika a ktomu aj kontrolka motora svieti... vsetky svetla mi svieta...blika to stale hned po nastartovani a az kym nevipnem motor.... ale stalo sa mi vcera ze to prestalo svietit ked som prisiel na rezervu... ked som dotankoval do pol nadrze zacalo to zase svietit... nestretol sa niekto s tymto pripadom.. je to 1.9 tdi.. rok 2004... a auto jazdi bez problemu..dik Editováno: 27. Únor 2011, autor: lisiak181 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuareg1 Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 (editace) Je to určitě spínač brzdových světel, kdysi mi to dělalo na oktávce a loni mi to udělal superb v chorvatsku.Jo a psalo to taky ty nesmysly, jako motor do dílny. V obou případech stačilo vyměnit spínač brzdových světel nad brzdovým pedálem. Editováno: 27. Únor 2011, autor: tuareg1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisiak181 Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 tak dnes som bol na diagnostike u kamosa a vyhodilo to kod PO234 a PO251 ...kamaratka to hodila do kompu a na anglicke forum.. kazdy tam pisal ze sa to stava po vymene diessel filtra a snimac nacita vzduch a hadze tam chybu motora a je to taktiez aj na kontrolku zhavenia prepojene... taktiez sa to stava ked je v nadrzi voda alebo spina.... NETREBA JAZDIT NA ''DORAZ" na rezervu... nalial som diessel cistiacu zmes ,dotankoval SHELL pawer dieesel(asi naj diessel na svete) a vymazal chybu a zhasli kontrolky a sodovecka moja zlata je OK.... a ma fajnovejsi tah... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisiak181 Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 tak ja som s toho blazon... hodnu chvylu mi to nesvietilo... ale dnes ked som parkoval na vyvisenom chodniku(vyhradenom na parkovanie) tak som mal jednu stranu auta naklonenu a po nastartovani sa to zasa rozblikalo a po dalsom nastartovani to zasa zhaslo... neviete co by to mohlo byt? diagnostika mi zasa nic neukazala.. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladabrno Vloženo 23. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2011 Prosim o radu, blika me kontrolka žhaveni vymenil jsem spinač brzdoveho pedalu za nový žarovky jsou taky ok. ale pořad blika když připojim na vag tak mam pořad špatnej brzd.spinač co to muže bejt za zavadu dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladabrno Vloženo 23. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2011 Prosim o radu, blika me kontrolka žhaveni vymenil jsem spinač brzdoveho pedalu za nový žarovky jsou taky ok. ale pořad blika když připojim na vag tak mam pořad špatnej brzd.spinač co to muže bejt za zavadu dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 23. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2011 netreba snad na to zakladat dalsi teme? dal jsi ho tam spravne? kdyz je vyndany, tak se na nem da nastavovat vysuvny kolik, ten ma byt vysunuty, pri zandavani se zasu na spravnou delku a bajonet v drzaku ji zajisti pred dalsim zasouvanim kdyz chybu smazes, zase se udela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladabrno Vloženo 23. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2011 (editace) všchno je v naprostem pořadku tedka sem se šel radej projistotu kouknout opet připojil na vag smazal zavadu a pak sem nastartoval a zase po cca 5min, začala blikat. nemuže to bejt snímač zdvihu jehly i když to nehlasi jako zavadu? da se sehnat samostatne nebo jen se vsřikem dik Editováno: 24. Červenec 2011, autor: ladabrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 kdyz koupis spinac nesmis si snim hrat vruce - takzvane jeho odjisteni se kona az teprve kdyz snim otacis tam kde ho osazujes - kdyz snim otacis pri nasazovani, povoluje se na nem pojistna pulka, ktera aktivuje vnitrni spinac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladabrno Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 (editace) Na hrani mam starou ale prodavač ten pistek zarazil. nechal sem ho vymenit za novej ale stale blika Editováno: 26. Červenec 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 zmer ho ohmetrem, 2 kontakty jsou seply kdyz je v klidu, druhe 2 kdyz je zamackly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladabrno Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 (editace) Proměřeno pruchozí sou oba kontakty Editováno: 26. Červenec 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 pruchozi jsou oba dva, ale kazdy jindy? nesmi byt seply oba na jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladabrno Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Opraveno Děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 cim to bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rum Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 (editace) presne tak treba to dat na diagnostiku a tu som copol mozne priciny... blikania Jak už se tu párkrát psalo - blikající kontrolka žhavení může značit víc věcí. V mém případě vadný spínač brzd, ale třeba taky jenom prasklou žárovku v brzdovém světle.... Tady jsem ti to našel: 1) chybně nakódovaná nebo nenakódovaná ŘJ motoru 2) ventil počátku vstřiku N108 3) nastavovač množství paliva N146 (motor nelze nastartovat, kontrolka bliká 30 sekund po zapnutí klíčku) 4) spínač F/F147 na pedálu brzd (bliká 5 minut po zapnutí klíčku) 5) snímač zdvihu jehly G80 (nižší výkon motoru) 6) snímač polohy šoupátka čerpadla G149 7) elektronický pedál akcelerace (motor běží v nouzi při konstantních 1300 rpm) Mně taky začala včera asi po 20km jízdy blikat kontrolka žhavení a jednu chvíli to potom spadlo do nouzovýho režimu (nereagovalo to na plynovej pedál a na volnoběh to mělo cca 1200 otáček), tak by to odpovídalo asi tomu bodu 7? Předpokládám, že kdyby to byly ty brzdový světla, tak by to nepadlo do tý nouze.. Po vypnutí a znovu nastartování to bylo ok, ale kontrolka žhavení se po pár kilometrech znovu rozblikala. Dnes ráno po cestě do práce (22km) to bylo bez problémů a bez blikající kontrolky. EDIT: Jo a je to OII, 1,9 Tdi, 77kW. Na diagnostice to vyplivlo chyby P161B a P161D (to jsem někde vyčetl, že to jsou žhaviče ma 2. a 4. válci..?) a P1698. K té jsem se nedokázal nikde prokousat. Můžete někdo poradit, co to je? Editováno: 5. Prosinec 2011, autor: rum Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dourax Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 presne tak treba to dat na diagnostiku a tu som copol mozne priciny... blikania Jak už se tu párkrát psalo - blikající kontrolka žhavení může značit víc věcí. V mém případě vadný spínač brzd, ale třeba taky jenom prasklou žárovku v brzdovém světle.... Tady jsem ti to našel: 1) chybně nakódovaná nebo nenakódovaná ŘJ motoru 2) ventil počátku vstřiku N108 3) nastavovač množství paliva N146 (motor nelze nastartovat, kontrolka bliká 30 sekund po zapnutí klíčku) 4) spínač F/F147 na pedálu brzd (bliká 5 minut po zapnutí klíčku) 5) snímač zdvihu jehly G80 (nižší výkon motoru) 6) snímač polohy šoupátka čerpadla G149 7) elektronický pedál akcelerace (motor běží v nouzi při konstantních 1300 rpm) Mám dotaz stále bliká kontrolka žhavení a připojím na VAG a píše mi to: "Nastavení množství N146" Vše bylo vyzkoušeno ( výměna snímače, čerpadlo a nevím co ještě a jednou bliká a podruhé ne,nevíte někdo co s tím? Už si nevíme rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.