Listopad 3, 200519 r a z toho je snad ani ještě nepodezírám. Mluvil jsem zatím jen s nějakou ženskou, ale kupodivu stačila bravurně sledovat, co jí říkám. Byla fakt dost dobrá.
Listopad 3, 200519 r a z toho je snad ani ještě nepodezírám. Mluvil jsem zatím jen s nějakou ženskou, ale kupodivu stačila bravurně sledovat, co jí říkám. Byla fakt dost dobrá. no jestli by byla i tak pichatelná tak by se dalo spojit příjemné s užitečným
Listopad 3, 200519 r tady de vo hodnoty a ty do toho motáš nějaký píchání nebo co no a proč si nezpříjemnit reklamační proces
Listopad 3, 200519 r a z toho je snad ani ještě nepodezírám. Mluvil jsem zatím jen s nějakou ženskou, ale kupodivu stačila bravurně sledovat, co jí říkám. Byla fakt dost dobrá. Brůchová
Listopad 4, 200519 r Vy mi teda dáváte čočku !!! Jdu se na to podívat. Mám už skoro 30.000km, ale mám 15" (zimní 16") a mám standardní podvozek. Psalo se tady o sníženém (sportovní) a zvýšeném (horší cesty). To tedy oba dělají bordel? A jenom v kombinaci se 17"?
Listopad 4, 200519 r Autor Ja mam pocit, ze to bude vazne jen se 17". Vsechny pripady, ktery jsem zaregistroval, byly se 17"
Listopad 4, 200519 r Ja na 16" a standartnim podvozku nic, v pohode. Koukal jsem do D na http://www.octavia-forum.de/forum/ a taky nic, po vyhledani temat jsem nasel jenom jedno kde se mluvi o tom samem ale vydali se cestou diskuze o kvalite pneu Dunlop ktery shodou okolnosti vsichni postizeni meli.
Listopad 4, 200519 r Autor Ja na 16" a standartnim podvozku nic, v pohode.Koukal jsem do D na http://www.octavia-forum.de/forum/ a taky nic, po vyhledani temat jsem nasel jenom jedno kde se mluvi o tom samem ale vydali se cestou diskuze o kvalite pneu Dunlop ktery shodou okolnosti vsichni postizeni meli. Co ja vim, tak vsichni tady poskozeni meli taky Dunlop
Listopad 5, 200519 r Delame tedka neco pro jeden Skodovackej autosalon tak se tam techniku zkusim schvalne zeptat.
Listopad 5, 200519 r obávám se, že to není gumou, ale autem kdyby to byli gumy, tak by se to projevovalo nejen na O2,ale asi i na jiných autech a navíc nemyslím,že by si Dunlop takovej průšvih vůbec dovolil bo by fest zařízli vlatní větev. Jediný co by bylo v našich zeměpisných šířkách bylo ohledně gum možný, tak že by , nějakje " chytrej" dovozce (říkejme mu třeba čurák) dovezl něco jako méně kvalitní gumy a prodal je jako za naprosto dobré. 2jak:Ale zpět k tématu tady to spíš vypadá na to že je problém opravdu někde jinde. Upraveno Listopad 5, 200519 r od Borg
Listopad 5, 200519 r tvrdit ze je to Dunklopem mi pripada taky zcestne, dal jsem to sem kvuli tomu ze jsem koukal na skkodaforum ktere ma pres 4000 clenu a nic tam nebylo, pokud bych neco nasel dam to sem. Mimochodem v O2 sekci je provoz jak na D1
Listopad 5, 200519 r no já jsem původně myslel, že je to nějaká posraná serie gum, protože mi známá z pneu servisu řekla, že se to u nových modelů gum stává, že použijou blbou směs. A ta guma se počátkem roku nikde u nás ještě nevyskytovala. Ale není to tím, guma sice je jak žvejkačka, ale to s tím souvisí jen částečně.
Listopad 5, 200519 r no já jsem původně myslel, že je to nějaká posraná serie gum, protože mi známá z pneu servisu řekla, že se to u nových modelů gum stává, že použijou blbou směs. A ta guma se počátkem roku nikde u nás ještě nevyskytovala. Ale není to tím, guma sice je jak žvejkačka, ale to s tím souvisí jen částečně. No nemyslím,že by sme byli vyolení v tom,že by se zrovna k nám do ČR dostala vadná serie gum, to by bylo až příliš veliký " štěstí ". to by musela bejt zatraceně velká serie. teda aspoň myslím
Listopad 6, 200519 r Autor Dneska jsem na to auto koukal a nemuzu si pomoct, uz okem je videt, ze zadni koula nejsou 90% se zemi - asi to ani tak nema byt, ale ze je to videt i okem? jsou jakoby "rozcabeny" (nevim, jak to rict odborne - proste opacne, nez je ma prazdna nakladni tatra )
Listopad 6, 200519 r Autor no a já ho měl vlevo navíc celý šejdrem a taky to bylo vidět okem. A ted uz to videt neni? Tata ma ted novy Micheliny, tak jsem zvedavej, jak dlouho vydrzeji.
Listopad 6, 200519 r Autor po seřízení geo už ne. Tak to je docela hukot, v servisu rikali, ze geo delali, ze pry ale byla OK.
Listopad 7, 200519 r Jen pro zajimavost by jste mohli dopsat DOT tech Dunlopek. Pokud by rozdil ve vyrobe byl napr. 2-3 tydny, tak by se tomu dalo jeste verit, ze by to moho byt spatnou serii, ale jinak ne. Ja mam zvyseny podvozek a pneu Bridgestone a zatim nic. Presto si to budu hlidat.
Listopad 7, 200519 r dnes jsem byl v servise a nahodil jsem toto téma a: je to asi geometrie, bez záruky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.