Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

a z toho je snad ani ještě nepodezírám. Mluvil jsem zatím jen s nějakou ženskou, ale kupodivu stačila bravurně sledovat, co jí říkám. Byla fakt dost dobrá.

a z toho je snad ani ještě nepodezírám. Mluvil jsem zatím jen s nějakou ženskou, ale kupodivu stačila bravurně sledovat, co jí říkám. Byla fakt dost dobrá.

no jestli by byla i tak pichatelná tak by se dalo spojit příjemné s užitečným :smich::smich::smich:

tady de vo hodnoty a ty do toho motáš nějaký píchání nebo co :D:o:D

tady de vo hodnoty a ty do toho motáš nějaký píchání nebo co :D:o:D

no a proč si nezpříjemnit reklamační proces B)B):smich:

Brůchová :smich:

[

no a proč si nezpříjemnit reklamační proces B)B):smich:

no to teda bude proces, to jo :angry::angry::angry:

Vy mi teda dáváte čočku !!! :angry: Jdu se na to podívat. Mám už skoro 30.000km, ale mám 15" (zimní 16") a mám standardní podvozek.

Psalo se tady o sníženém (sportovní) a zvýšeném (horší cesty). To tedy oba dělají bordel? A jenom v kombinaci se 17"?

to zatím nevíme

Tak kolesa jsou OK, nikde se nic nesjíždí.

• Autor

Ja mam pocit, ze to bude vazne jen se 17". Vsechny pripady, ktery jsem zaregistroval, byly se 17"

Ja na 16" a standartnim podvozku nic, v pohode.

Koukal jsem do D na http://www.octavia-forum.de/forum/

a taky nic, po vyhledani temat jsem nasel jenom jedno kde se mluvi o tom

samem ale vydali se cestou diskuze o kvalite pneu Dunlop ktery shodou

okolnosti vsichni postizeni meli.

• Autor
Ja na 16" a standartnim podvozku nic, v pohode.

Koukal jsem do D na http://www.octavia-forum.de/forum/

a taky nic, po vyhledani temat jsem nasel jenom jedno kde se mluvi o tom

samem ale vydali se cestou diskuze o kvalite pneu Dunlop ktery shodou

okolnosti vsichni postizeni meli.

Co ja vim, tak vsichni tady poskozeni meli taky Dunlop

obávám se, že to není gumou, ale autem

Delame tedka neco pro jeden Skodovackej autosalon tak se tam techniku zkusim schvalne zeptat.

obávám se, že to není gumou, ale autem

kdyby to byli gumy, tak by se to projevovalo nejen na O2,ale asi i na jiných autech a navíc nemyslím,že by si Dunlop takovej průšvih vůbec dovolil bo by fest zařízli vlatní větev.

Jediný co by bylo v našich zeměpisných šířkách bylo ohledně gum možný, tak že by , nějakje " chytrej" dovozce (říkejme mu třeba čurák) dovezl něco jako méně kvalitní gumy a prodal je jako za naprosto dobré.

2jak:Ale zpět k tématu tady to spíš vypadá na to že je problém opravdu někde jinde.

Upraveno od Borg

tvrdit ze je to Dunklopem mi pripada taky zcestne, dal jsem to sem kvuli tomu

ze jsem koukal na skkodaforum ktere ma pres 4000 clenu a nic tam nebylo,

pokud bych neco nasel dam to sem.

Mimochodem v O2 sekci je provoz jak na D1 :)

no já jsem původně myslel, že je to nějaká posraná serie gum, protože mi známá z pneu servisu řekla, že se to u nových modelů gum stává, že použijou blbou směs. A ta guma se počátkem roku nikde u nás ještě nevyskytovala. Ale není to tím, guma sice je jak žvejkačka, ale to s tím souvisí jen částečně.

no já jsem původně myslel, že je to nějaká posraná serie gum, protože mi známá z pneu servisu řekla, že se to u nových modelů gum stává, že použijou blbou směs. A ta guma se počátkem roku nikde u nás ještě nevyskytovala. Ale není to tím, guma sice je jak žvejkačka, ale to s tím souvisí jen částečně.

No nemyslím,že by sme byli vyolení v tom,že by se zrovna k nám do ČR dostala vadná serie gum, to by bylo až příliš veliký " štěstí ". to by musela bejt zatraceně velká serie.

teda aspoň myslím :unsure:

• Autor

Dneska jsem na to auto koukal a nemuzu si pomoct, uz okem je videt, ze zadni koula nejsou 90% se zemi - asi to ani tak nema byt, ale ze je to videt i okem? jsou jakoby "rozcabeny" :) (nevim, jak to rict odborne - proste opacne, nez je ma prazdna nakladni tatra :) )

no a já ho měl vlevo navíc celý šejdrem a taky to bylo vidět okem.

• Autor
no a já ho měl vlevo navíc celý šejdrem a taky to bylo vidět okem.

A ted uz to videt neni? Tata ma ted novy Micheliny, tak jsem zvedavej, jak dlouho vydrzeji.

po seřízení geo už ne.

• Autor
po seřízení geo už ne.

Tak to je docela hukot, v servisu rikali, ze geo delali, ze pry ale byla OK.

Jen pro zajimavost by jste mohli dopsat DOT tech Dunlopek. Pokud by rozdil ve vyrobe byl napr. 2-3 tydny, tak by se tomu dalo jeste verit, ze by to moho byt spatnou serii, ale jinak ne.

Ja mam zvyseny podvozek a pneu Bridgestone a zatim nic. Presto si to budu hlidat.

dnes jsem byl v servise a nahodil jsem toto téma a: je to asi geometrie, bez záruky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.