mirecoslav Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Dnes som chcel rozobrať štartér ale ani za boa sa mi nedá povoliť tá spodná skrutka na kľúč 18mm, už neviem čo s ňou. Mal som snáď všetky typy kľúčov, 2 goly, páky... Ale nič. Nevie niekto poradiť, inak je tam dosť blbý prístup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Fabian Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Dnes som chcel rozobrať štartér ale ani za boa sa mi nedá povoliť tá spodná skrutka na kľúč 18mm, už neviem čo s ňou. Mal som snáď všetky typy kľúčov, 2 goly, páky... Ale nič. Nevie niekto poradiť, inak je tam dosť blbý prístup. Co snim máš ...jestly ani netukne tak sundej tu samotnou El.mag.cívka...taco spíná štávu do startéru po vysunutí pastorku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Dnes som chcel rozobrať štartér ale ani za boa sa mi nedá povoliť tá spodná skrutka na kľúč 18mm, už neviem čo s ňou. Mal som snáď všetky typy kľúčov, 2 goly, páky... Ale nič. Nevie niekto poradiť, inak je tam dosť blbý prístup. Co snim máš ...jestly ani netukne tak sundej tu samotnou El.mag.cívka...taco spíná štávu do startéru po vysunutí pastorku. On je funkčný! Len mi ide na nervy keď pustím kľúč tak mi v ňom tak zarachoce. Už ma to prestáva byviť a nemôžem ho zložiť pre ten blbý šroub čo sa mi nedá odkrútiť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Konečne po troch dňoch skúšania som sa nasr... išiel som na jamu a povolil ten blbý šroub. Podotýkam že golou a 1m PÁKOU! Ešte závit toho šroubu bol namazaný nejakou farbou alebo čím proti samovykrúteniu (viď obrázok). No ale chvalabohu už je von a chcel by som sa opýtať čo konkrétne a hlavne čím je to najlepšie namazať aby bol s tým koniec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Borci môže mi niekto presne nakresliť čo treba namazať. Ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 (editace) Mirec a odkial máš taky pekný farebný obrázok? No a ja by som namazal tu časť čo sa vysúva, myslim,že je to natom obr.11 Editováno: 28. Červen 2007, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 normalne vsechno rozeber co se da a ponor to na noc do benzinu pak to vycisti kartacem a namazej co se da ty ozubene kola tri a cely ten mechanismus i ten snek co vyleza....takhle jsem to aspon udelal ja a funguje dobre a hlavne tise taky jsem mel stema sroubama problem ale metrova trubka na racne pomohla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Už som to konečne namazal kvalitnou vazelínou Wurth a je ticho. Vďaka za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Borci môže mi niekto pozrieť číslo tej skrutky na štartér pls, nejak ma moja ETKA neposlúcha. Ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 to je problem aspon mi to rikal kamos ze skodovky je jich plno, nejlepsi je to podle VIN a dokonce to ani nemaji obvolal jsme plno autoservisu a vsechno na objednani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Tak štartér čo som namazal vydržal 4 mesiace, už znovu rachoce! Boa to nie je možné aby v 21.storočí štartér takto primitívne rachotal. To inžinieri v Mladej Boleslavy vymysleli super! Veď to mi nerobila ani moja Š125. Kúpil by som aj nový štartér ale ak to o polroka bude robiť to isté tak to ser... Ako ste riešili vy ten problém, čím ste to mazali alebo ja už neviem čo? Ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 ja jsem ho delal nekdy o prazdninach a porad jede jak ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 A čím si to premazal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 uz nevim, ale byla to nejaka obycejna vazelina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Stačí premazať iba toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 no melo by, ale ja to rozebral komplet nechyl jsme to pres noc v benzinu ponorene a pak znovu promazal ty tri ozubene kola i ten obal atd co se kde dalo:)nekde jsme to tady uz popisoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 a nemas tam nieco vybite nejake puzdro alebo lozisko nic tam nebolo poskodene??Mozno preto ti to rachoti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckypiggy Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 Zdravím, pánové, včera se mi stala následující věc: dojel jsem k pumpě po 30 km jízdě, zastavil jsem a vypnul motor. Když jsem se vrátil do auta a chtěl nastartovat, tak starter ani neťuknul. Později jsem to roztlačil a dojel jsem v pohodě až domů, ale ani tady starter nic, Ani cvaknutí. Přišlo mi, jako by do startéru vůbec nešel proud. Hledal jsem, jestli nejsou na startér nějaké pojistky, ale nic jsem nenašel. Dokážete mi někdo poradit? Mám fabii 1,2 47kw, najeto 306 000, baterka varta, 2 roky stará. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 2x som stretol ulomeny kablik na štartery občas to aj štartovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckypiggy Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Byl to ten ulomený kablík. 2 hodinky práce a zas šlape jak má :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek 67 Vloženo 8. Března Sdílet Vloženo 8. Března Dobry den, chtěl bych se zeptat na radu. Jedna se o Fabia combi 1,4 TDI rv2007. Mám problémy s nastartovanim, po otočení klíče do první polohy vše Ok ( co má zhasnot tak zhasne) a v druhé poloze nic ani cvaknuti od starteru. Zkoušel jsem startér poklepat při startovani a nic pak jsme zkusili při startovani auto rozkyvat a nastartovalo, z toho jsem usoudil, ze startér bude ko, takže jsem ho vyměnil první dva dny to šlo Ok ale teď zase to samé (občas se podaří nastartovat při rouzkyvani auta, ale někdy ani tonmepomuze). Také jsem zkoušel startovat natvrdo přes startér (spojit + pól s cívkou )a to vždy naskočí z toho soudím, ze problem by mohl být někde v kabelázi, ale jak zjistím kde to už nevím 🙁, predem děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 8. Března Sdílet Vloženo 8. Března A není vadná spínací skříňka, napětí z ní na startér jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek 67 Vloženo 8. Března Sdílet Vloženo 8. Března Zkusím změřit, to by bylo na konektor, který se připojuje na cívku starteru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 8. Března Sdílet Vloženo 8. Března Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek 67 Vloženo 9. Března Sdílet Vloženo 9. Března Proměril jsem a v podstate nic (0.001V), takže, teď asi zkusit rozdělat spínací skříňku a změřit napětí na konektoru pro kabel ke startéru, pokud nit tak je špatná koncovka spínací skříňky pokud napětí bude tak vyměnit kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.