Bladik Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Teda Vorlajz ty ses ale sprostej Ja mam takovy dojem ze to toci nekde kolem 5-ti, ale neni nad to...vyzkouset to Jinak maji pravdu s tim "polehtanim" plynu ... ono je to proste seslapnuti tak plus minus o 1cm a hned je citit tah...jenze to je tezke ti vorlajz nejak vysvetlovat, ty takovy okamzity narust vykonu nemas...tvuj motor ma uplne jine vlastnosti, ale techto hadek tady v tomto topicu bylo uz tolik, ze to ani nema cenu zase rozdmychavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Mame te radi Vorlajs.... neboj :p :p a otesanka taky... :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 seru na vás!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Teda vorlajz ... tak nejak moc nectis to co si uvadis ve svem popisu ... pry basnik fora .... sprostak je to :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 (editace) na všechny tady seru, rád se taky peru! vy jste pěkný sráči, 2.0 Fsí mi stačí!!! Editováno: 26. Únor 2009, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 no strevo teda ses, ale nam staci a v mnohem te prevysi 1.8TSi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 nikdy jsem nerekl, ze neni TSI lepsi jak nepovedeny FSI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Jéé tady to zas jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 jj... když FSI jede, chlapci s TSI mají tváře bledéééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 kdo maže ten jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Karlíku... kdy uvidím tě v supíku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Vorlik je spravnej, bije se za svůj motor do roztrhání těla .....nebo otesánka ?!?!?!.... teď fakt nevím Jinak vím že TFSIčko v RSce jede mooc krásně, ale když jsem s ním uháněl po dálnici tak do 200km/h to šlo krásně, ale pak už to bylo horší, takže věřím že na rovince do těch 180 km/h opravdu šimrají plyn ale od těch cca. 190 - 200 km/h už musíš vyzout tenisky a vzít si pořadné kanady a šlapat na plyn co to dá. Je ale možný že ten kousek co jsem měl pučený (předváděcka) byla blbě zajetá, nicméně po chvilce plynu na podlaze se na tacho ukázalo 250 km/h, takže max. rychlost tomu auto nescházela, jen to už nebylo šimrání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Jenom skoda ze se v te dobe pred pul rokem neprodavala kombinace 1,8 TSI a SCOUT. Ach jo skoda.... To by byl narez.... Vorle neboj nekdo hodne sikovny vymysli a udela to 2,0 FSiiiiii turbicko a potom se nam budes smat ty.... :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 To uz udelalil, vsak je to v RSu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 ale v tom je právě ten rozdíl... já bych se vám kluci nesmál!!! nejsem takový!!! TSI měli dělat do Scouta už v roce 2007 ... bohužel jsem na něj nevydržel čekat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 (editace) Jj to je recht, delat tento motor ve Scoutu nevahal bych ani minutu...ach jo, skoda no Editováno: 27. Únor 2009, autor: Bladik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Presne tak jestli by ho delali nevahal bych ani sekundu....O tom zadna...RS jsem nechtel nechci drazdit lidi kolem a uz vubec ne svoji EX... Ta aby to nerozchodila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 ja jsem taky nevahal... a proto mam 2.0 FSI ... no kazdopadne by me zajimala spotreba s TSIckem v tom rezimu, ve kterym jezdim ja .... mylsim, ze by se to od FSI moc nelisilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 To zjisti jenom nekdo kdo ma Scouta... Je tu nekdo kdo ma Scouta s 1,8 TSI????? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alvisio Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Môže mi niekto podať bližšie info o motore, čo sa týka techniky? Jedná sa mi hlavne o rozvodový mechanizmus. Niekde som čítal, že vraj to má reťazové rozvody, aj keď neviem. No a alternátor je poháňaný klinovým remeňom. Prosím o info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Kdyz si prectes tri stranky pred tak se to tady prave resilo...Karlos menil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) Spotreba Brno - Praha obchvat - Ml. Boleslav a potom nejaka prdel sveta kde jsem kupoval babetu a cesta zpet. Silnice mokra a celou dobu prselo. 3 zastavky vcetne jidla , najeto cca 550 km, prumerka cca 150 az 160. Viz foto: Jinak Vorle pri 160 km toci na 5 - 3500 a pri 160 na 6 - 3000 ot/min. A k te 6 jsem ujel vecer na 5 asi 50 km nez jsem si toho vsiml. Jsem trubka uz se mi to stalo asi 3x. Musim si na to davat veciho bacha... :p 200 jsem si netroufl prselo a mam zimaky jenom do 180... :smich: Editováno: 2. Březen 2009, autor: p2p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) hezky ti to teda žere.... Editováno: 2. Březen 2009, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 :kol-76: najdu si te.... :kol-137: :kol-22: :crutch: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.