Přejít na obsah

1.8 TSI (118 kW)

Rocky

Doporučené příspěvky

Tak a mate mne tady znovu. V patek mi v servisu menili tu hadicku (dik Bladikovi) k ventilu od klapek v sani. Rozdil byl jenom v prumeru hadicky, ale auto jede trochu jinak. Na 1 tam pred tim byla pri rozjezdu takova vykonnova dira ted tam neni. Spotreba: v sobotu jsem si strihnul Brno Hradec Liberec Praha Brno cca 650 km. Do Svitav a Hradce jsem jel docela svizne prumer cca 85 km (rano 5 hod) a spotreba byla 7,9l. OD Hradce jsem se honil s jednou peknou RS a moc predjizdet se nedalo, ale parada. Proste uzasne jsem si zaridil. Pred LIbercem je takova dalnice tam jseme valili cca 150 az 200 km (doufam ze namam fotecku, kdyz tak ridil rodinny pritel) a konecna spotreba byla 8,1 l. Cesta na zpet byla v stejnem tempu, ale pres Prahu. Prumer byl 108 km a spotreba 8,1l. Bo nevim, ale podle mne je to moc pekna spotreba, vzhledem k prumerne rychlosti? Co vy na to?

PS: cesta Brno Svitavy jsem jel sam. Skoro zadne auto tak jsem si to uzil. Cela cesta nebyla brzda plyn (krome te RS) tak vlastne na pohodu.

Proc to vlastne pisu .... Opravdu staci nejaka sebemalinkata blbost na motoru a spotreba se zvedne klidne o 2 l jako mne. Proto mne sere a to se vsim durazem, ze nemuzu na danou motorizaci 1,8 TSI nic sehnat. Desim se situace az skonci zaruka a neco se posere, budu koukat na motor jako jeliman, protoze k nemu nic nemam a budu muset jit k tem "profikum" at mi to opravy. Auta a letadla si zasadne opravuji sam. :);) ;) :)

HAU... :kol-78::kol-83:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jinej prumer...dodali original, ktery ma jiny prumer nez se montuje do motoru ve vyrobe?

S timletim vykonovym propadem na 1 mam taky celkem semtam problem, obzvlaste kdyz je motor studeny. Ale vcera jsem jel treba Pce-Brno pres Svitavy a hodne jsem na to slapal, protoze byl husty provoz a spotreba 7.5 :)

Odkaz ke komentáři

Heh ja jel v pátek Jeseník - Šumperk - Jeseník (na otočku zavést kamárada na autobus). Cesta tam jsme nespěchali, takže klidná jízda a spotřeba 5,2 l/100km nazpět jsem jel sám, tak jsem se chtěl projet, tak jsem jel jak prase (140 okresky, dědiny, prostě stále, jen když jsem dojel nějakou kolonu, tak jsem musel brzdit a pak předjíždět) a výsledná spotřeba za celou cestu byla dle MD rovných 6 l/100 km -_-:t

Odkaz ke komentáři

Heh ja jel v pátek Jeseník - Šumperk - Jeseník (na otočku zavést kamárada na autobus). Cesta tam jsme nespěchali, takže klidná jízda a spotřeba 5,2 l/100km nazpět jsem jel sám, tak jsem se chtěl projet, tak jsem jel jak prase (140 okresky, dědiny, prostě stále, jen když jsem dojel nějakou kolonu, tak jsem musel brzdit a pak předjíždět) a výsledná spotřeba za celou cestu byla dle MD rovných 6 l/100 km -_-:t

To je pěkný :palec2: ..odpovídá to tomu co řikal známej co má 1.6FSI v Passatu.

Odkaz ke komentáři

NE. ale jak to prokousala ta kuna nebo mys, tak to napojili na sebe jednou spojkou, ktera mela mensi vnitrni prumer. Cca o 50 % min. Vymenili celou hadicku a tim padem to je OK. :p :p :p Dneska jsem je do prace a spotreba byla o ! l min a to jsem valil pres Brno dalnice cca 50 km rychlosti 120 - 140 km/hod. ;)

Odkaz ke komentáři

Jo bulvy se mi vyvalili jakou rychlosti jezdili lidicky kolem mne na D1.... Ja zvykly jet kolem 160 km tak tech 120 byla nuda. Ale nikam jsem nepospychal tak na pohodu. To vis nehonil jsem to po louce jako nekdo... :p :p ale bylo to moc pekne video. Kam se hrabou predkolky... :kol-52:

Editováno: , autor: p2p
Odkaz ke komentáři

já jezdím všude na pohodu a vždycky jsem nejpomalejší :D tuhle, když jsem se vracel z Turnova, tak jsem tam měl tempomat, na tachácí 95 km/h a v kopci mě začal předjíždět na plný čáře nějakej tatik s rodinkou ve Feldě... dítě nepřipoutaný... docela frajer... v polovině kopce mu došel dech :D

Odkaz ke komentáři

tak jsem tam měl tempomat, na tachácí 95 km/h a v kopci mě začal předjíždět na plný čáře nějakej tatik s rodinkou ve Feldě...

JJ mám podobný zkušenosti Okina jede pořád stejně kopec nekopec, kdežto auta se slabším motorem ztrácí v kopci dech a pokud nezačne předjíždět včas, tak to nedokáže.

Odkaz ke komentáři

ahoj Rosťo, už jsem si říkal, kde seš... dlouho jsem tě tu neviděl... dovolená byla? :) popřípadě kde? :)

jinak řeknu ti je to síla... jako podle předpisů nejezdí fakt nikdo... kromě důchodců, kteří jezdí do 70 km/h... jak říkám, já tam hodil v Turnově šestku, dal na tacháči 95 km/h, tempomat... a do Ústí jsem nepředjel jediný auto... :D a výsledná spotřeba byla 7,0 dle Maxe, takže tak 7,2 l skutečně... :) ale ještě k té Feldě... já to dost dobře nechápu, má v autě rodinu, před sebou auto, který jede podle předpisů a klidně riskuje životy svých blízkých... stejně pak jel celou dobu přede mnou... chjo...

sry za OT ... zpět k 1.8TSI ;)

Odkaz ke komentáři

Ja k saze, tak cmoud. Dneska jsem potkal jednu Audinu A4 a za ni se valilo neco hrozneho. Cerny cmoud a bylo ho docela hodne. Musel jsem zapnout vnitrni cirkulaci. No proste hruza. Ropaci stejne zjisti ze se jim to uz nevyplaci a potom vsichni :prc: :prc: :prc: prejdou na BENAL......To napsal pouceny ropak.... :p :p

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...