Bladik Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 (editace) jj tak tak to on zvlada ... ten motor teda Editováno: 7. Srpen 2008, autor: Bladik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 no tak to máš jenom o litr menší spotřebu jak já... tak to jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Tak a mate mne tady znovu. V patek mi v servisu menili tu hadicku (dik Bladikovi) k ventilu od klapek v sani. Rozdil byl jenom v prumeru hadicky, ale auto jede trochu jinak. Na 1 tam pred tim byla pri rozjezdu takova vykonnova dira ted tam neni. Spotreba: v sobotu jsem si strihnul Brno Hradec Liberec Praha Brno cca 650 km. Do Svitav a Hradce jsem jel docela svizne prumer cca 85 km (rano 5 hod) a spotreba byla 7,9l. OD Hradce jsem se honil s jednou peknou RS a moc predjizdet se nedalo, ale parada. Proste uzasne jsem si zaridil. Pred LIbercem je takova dalnice tam jseme valili cca 150 az 200 km (doufam ze namam fotecku, kdyz tak ridil rodinny pritel) a konecna spotreba byla 8,1 l. Cesta na zpet byla v stejnem tempu, ale pres Prahu. Prumer byl 108 km a spotreba 8,1l. Bo nevim, ale podle mne je to moc pekna spotreba, vzhledem k prumerne rychlosti? Co vy na to? PS: cesta Brno Svitavy jsem jel sam. Skoro zadne auto tak jsem si to uzil. Cela cesta nebyla brzda plyn (krome te RS) tak vlastne na pohodu. Proc to vlastne pisu .... Opravdu staci nejaka sebemalinkata blbost na motoru a spotreba se zvedne klidne o 2 l jako mne. Proto mne sere a to se vsim durazem, ze nemuzu na danou motorizaci 1,8 TSI nic sehnat. Desim se situace az skonci zaruka a neco se posere, budu koukat na motor jako jeliman, protoze k nemu nic nemam a budu muset jit k tem "profikum" at mi to opravy. Auta a letadla si zasadne opravuji sam. ;) HAU... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Jak jinej prumer...dodali original, ktery ma jiny prumer nez se montuje do motoru ve vyrobe? S timletim vykonovym propadem na 1 mam taky celkem semtam problem, obzvlaste kdyz je motor studeny. Ale vcera jsem jel treba Pce-Brno pres Svitavy a hodne jsem na to slapal, protoze byl husty provoz a spotreba 7.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Heh ja jel v pátek Jeseník - Šumperk - Jeseník (na otočku zavést kamárada na autobus). Cesta tam jsme nespěchali, takže klidná jízda a spotřeba 5,2 l/100km nazpět jsem jel sám, tak jsem se chtěl projet, tak jsem jel jak prase (140 okresky, dědiny, prostě stále, jen když jsem dojel nějakou kolonu, tak jsem musel brzdit a pak předjíždět) a výsledná spotřeba za celou cestu byla dle MD rovných 6 l/100 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Heh ja jel v pátek Jeseník - Šumperk - Jeseník (na otočku zavést kamárada na autobus). Cesta tam jsme nespěchali, takže klidná jízda a spotřeba 5,2 l/100km nazpět jsem jel sám, tak jsem se chtěl projet, tak jsem jel jak prase (140 okresky, dědiny, prostě stále, jen když jsem dojel nějakou kolonu, tak jsem musel brzdit a pak předjíždět) a výsledná spotřeba za celou cestu byla dle MD rovných 6 l/100 km To je pěkný ..odpovídá to tomu co řikal známej co má 1.6FSI v Passatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Mam sice o trochu vic ale budu to resit az pri 10 tkm. Jinak mate mooooooc peknou spotrebu. :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 p2p: jak si to myslel s tou hadickou...to ti tam dali opravdu jiny prumer...ze by nekde delali soudruzi v motorarne chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 NE. ale jak to prokousala ta kuna nebo mys, tak to napojili na sebe jednou spojkou, ktera mela mensi vnitrni prumer. Cca o 50 % min. Vymenili celou hadicku a tim padem to je OK. :p Dneska jsem je do prace a spotreba byla o ! l min a to jsem valil pres Brno dalnice cca 50 km rychlosti 120 - 140 km/hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 aby se ti z tý rychlosti a malý spotřeby nevyvalily bulvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 (editace) Jo bulvy se mi vyvalili jakou rychlosti jezdili lidicky kolem mne na D1.... Ja zvykly jet kolem 160 km tak tech 120 byla nuda. Ale nikam jsem nepospychal tak na pohodu. To vis nehonil jsem to po louce jako nekdo... :p ale bylo to moc pekne video. Kam se hrabou predkolky... Editováno: 12. Srpen 2008, autor: p2p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 já jezdím všude na pohodu a vždycky jsem nejpomalejší tuhle, když jsem se vracel z Turnova, tak jsem tam měl tempomat, na tachácí 95 km/h a v kopci mě začal předjíždět na plný čáře nějakej tatik s rodinkou ve Feldě... dítě nepřipoutaný... docela frajer... v polovině kopce mu došel dech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 tak jsem tam měl tempomat, na tachácí 95 km/h a v kopci mě začal předjíždět na plný čáře nějakej tatik s rodinkou ve Feldě... JJ mám podobný zkušenosti Okina jede pořád stejně kopec nekopec, kdežto auta se slabším motorem ztrácí v kopci dech a pokud nezačne předjíždět včas, tak to nedokáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 ahoj Rosťo, už jsem si říkal, kde seš... dlouho jsem tě tu neviděl... dovolená byla? popřípadě kde? jinak řeknu ti je to síla... jako podle předpisů nejezdí fakt nikdo... kromě důchodců, kteří jezdí do 70 km/h... jak říkám, já tam hodil v Turnově šestku, dal na tacháči 95 km/h, tempomat... a do Ústí jsem nepředjel jediný auto... a výsledná spotřeba byla 7,0 dle Maxe, takže tak 7,2 l skutečně... ale ještě k té Feldě... já to dost dobře nechápu, má v autě rodinu, před sebou auto, který jede podle předpisů a klidně riskuje životy svých blízkých... stejně pak jel celou dobu přede mnou... chjo... sry za OT ... zpět k 1.8TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 To Vorlajz: Takovych silencu potkavam na silnicich dnes a denne asi si neco dokazuji a vubec si nevsimnou toho napisu vzda TSi a divi se ze mi to do kopecka nezpomaluje a tempomat si to pekne ohlida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 To p2p: Aha tak to jsem netusil Ja myslel ze tam byla zase chybicka, tak timto se motorarum omlouvam, akorat tu vahu vzduchu uz mohli vyresit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 no tak pak je to jasný... já mám na prdelce napsáno jenom Scout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 JA na prdelce nemam nic napsaneho a tim padem nebudim zadny respekt. :p :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 no myslím, že i kdybych sundal ten malej nápis Scout, tak je to všem jasné... ... ale samozřejmě u těch "obyč" okt je to na jednu stranu výhoda mít to bez označení motorizace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 No myslim ze i mne jde lechce identifikovat podle tech 2 vyfuku. :prc: To jinna Skoda nema. Chrochtaci je maji stocene dolu a mi je mame rovne. PS: Jakou koncovku mas ty "VORLAIS" Teda jestli tam nejakou mas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 2 rovné koncovky výfuku má i 2.0 FSI, takze Vorlajz ma to same jako ty... Já mam pouze jednu rovnou koncovku, ale zato s vetším průměrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 p2p... ano ano... já mám dvě rovný brm brm takže ty bys mohl být taky 2.0 FSI ... "jenom" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Jasne co ma dva vyfuky a nema je ohnuty je poradne auto. :p :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 tak pod to bych se taky podepsal! a navíc to vypadá líp jak ty zahnutý... ale buďme rádi, že je maj zahnutý... aspoň nám nejdou ty saze rovnou do xichtů! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Ja k saze, tak cmoud. Dneska jsem potkal jednu Audinu A4 a za ni se valilo neco hrozneho. Cerny cmoud a bylo ho docela hodne. Musel jsem zapnout vnitrni cirkulaci. No proste hruza. Ropaci stejne zjisti ze se jim to uz nevyplaci a potom vsichni :prc: prejdou na BENAL......To napsal pouceny ropak.... :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.