vorlajz Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 tak zpět k TSI... to je benzín nebo nafta? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Nj to ja zase mam radsi vzadu napsano, protoze jsou taci ktery se na vyfuky nedivaji, ale kdyz vidi neco cerveneho vzadu tak daji pokoj Nebo si spis daji pozor :-D Takovy dotaz nema nahodou 2.0TDi cervene taky dva vyfuky rovne...mam takovy dojem ze jsem neco takoveho videl, ale nejsem si uplne jisty. 1.9 to maji vsechny otocene dolu to vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 2.0 TDI ma rovny koncovky pouze u verze RS a Scout, ale obě tyto verze maji standartne DPF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 tak v tomto případě Marios překvapivě nekecá jinak těch oktávek co má vejfak rovně moc není... jezdí hodně 1.9 TraktorDI a MPI se mi zdá... žejo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Marios nikdy nekecá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 (editace) Mno prave proto jsem to psal, soused tady ma totiz asi mesic stareho Scouta a jsem si rikal ze ma rovny vyfuk a je to chrochtak Editováno: 15. Srpen 2008, autor: Bladik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 To Bladik: Psal jsi ze ti to za studena cuka..... Tak drz se mne uz taky... Tesim se az bude zima a pujdu to reklamovat. Jinak ta spotreba asi v poho cesta Vizovice trnkobrani Zlin Brno spotreba 6,5 l na pohodu.... Tak se mi to liby..... :p a co ty jake budes davat zimni gyumy na svojeho MILASKA... :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Takovy dotaz nema nahodou 2.0TDi cervene taky dva vyfuky rovne...mam takovy dojem ze jsem neco takoveho videl, ale nejsem si uplne jisty. 1.9 to maji vsechny otocene dolu to vim Standartně jsou zahnutý dolů stejně jako u 1.9, akorát jsou o něco větší, ale klidně jsi mohl vidět rovnou koncovku z originálního příslušenství a ta je tuším stejná právě jako u RS nebo Scouta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 To Bladik: Psal jsi ze ti to za studena cuka..... Tak drz se mne uz taky... Tesim se az bude zima a pujdu to reklamovat. Jinak ta spotreba asi v poho cesta Vizovice trnkobrani Zlin Brno spotreba 6,5 l na pohodu.... Tak se mi to liby..... :p a co ty jake budes davat zimni gyumy na svojeho MILASKA... :p No tohle totiz dela vadna vaha vzduchu, takze nevim nevim, uvidim. Ty gumy vubec nevim, musim koupit disky a potom vymyslet nejake obuti. Ta spotreba je moc pekna na tuto hodnotu jsem se jeste nikdy nedostal, ja se pohybuju kolem sedmi kdyz jedu dlouhou trat...to si jel po dalnici? To snad ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 (editace) To Bladik" Jak pisu Vizovice - Zlin, potom jsem najel na D1 a dojel jsem do BRNA na exit a kouknul jsem se na spotrebu. Jinak dlouhodobou mam na 8,2 l, ale to jezdim hodne po meste. Jinak neni problem, jak blbnu se dostat na 9 az 10 l. ve meste. :p V jinem topicu, co mi asi smazali mi Karlos3, doporucil zimni dunlopy SP Winter sport 3D 205 55 R16 - vena 2840 kc, uz jsem je objednal.Jenom jeste budu schanet poklice na 16, ale to je nekam jinam . CUS PS: Mam dovcu nescuchnem se nekde? :) Editováno: 20. Srpen 2008, autor: p2p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 No me se prave zase zacala ta spotreba zvedat, tak mam takove blbe podezreni, jestli me ty hajzlici v tom servisu tu vahu jenom nejak nepocochnili a novou mi tam nedali, asi je budu muset zase navstivit PS: Jsem v Pardubicich u rodicu na dovolene:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Blade, třeba tomu jenom trochu víc šlapeš na krk... ale veřejně to nechceš přiznat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Nn neslapu ja jezdim porad stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Ja se v klidu priznam, jestli jedu sportovne tak se radeji na spotrebu ani nedivam. Aspon tim padem mam lepsi posit. :prc: :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Mno kdyz jedu sportovne tak mam na Maxiku zobrazeno Audio...radsi :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 ségra má teď novou Fabuli Sport a má maxíka, kde se zobrazuje audio i spotřeba najednou... se má co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Fabuli sport HTP ze :-D Kazdopadne to by me teda asi nastvalo, kdyby mi Maxik pod Audiem zobrazoval spotrebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 nevím čemu se směješ... mám nejradši takový "frajírky" s jednavosm téesí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 No ne at si kazdy koupi co chce ale rikat Fabuli 1.2HTP Sport .... tak to me rozesmalo :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 to je čistě o exteriéru, myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Ano je to o exterieru, ale pod pojmem sport si predstavuji ne jen tuzing ale take motor viz nase 1.8TSi ... pro fabii mozna dostacujici 1.6, ale napsat na fabii HTP Sport to ve me budi absolutni smich Bratr ma take fabii 1.2, ja to nejak nepomlouvam, ale kdyz uz mam prachy na to abych si koupil vybavu sport tak to si muzu priplatit i par kacek za motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 to jak kdyby ti někdo se Superbem říkal, že už sis mohl připlatit pár kaček za větší káru... nemyslíš? to co říkáš je nesmysl... kdyby to byla výbava například Style, tak nad tím ani nepřemýšlíš... výbava Sport je to proto, protože má sportovní sedačky, 15" kola apod. ... Blade, nechtěj abych si o tobě myslel, že si hloupej... ju? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Promin, ale k cemu nez vizuelnimu vzhledu ti jsou v 1,2 sportovni sedacky a 15-ky kola...to je k smichu a ted si myslim, ze hloupej je tady nekdo jinej, ale ja to nebudu. Pro rejpaly, s timto motorem jsem toho najezdil celkem hodne, byl to kombik a do sportovni jizdy to ma zatracene daleko. Ale radsi zpet k 1.8TSi to je mnohem lepsi diskutovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 seš vůl!!! ty asi nechápeš, že výbava Sport nemá nic společnýho s motorem omg... hlupáku!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Koukám vorlajz jakmile se s někým na něčem neshodne, tak je hloupák a za chvilku už jsi za vola.... Achjoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.