bojler Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Počkal bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Presne. Vyber si jaky chces a prubezne sleduj, jak se hejbá jejich cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Tak to myslím je už úplně jedno, jestli máš peníze tak kup teď a jestli ne tak později Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 zase takovej rozdíl v tý ceně není!!! teda pokud to nebudou nějaký levný gumy z obchoďáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudko25 Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Díky za Vaše názory, ale rozhodol som sa troška počkať z dôvodu toho, že v zime prídu modely 2009/2010 a staršie budú lacnejšie. a mne je jedno či nová pneu bude rok výroby 2008. ale ďakujem za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBOBU Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Bol som pred chvilou v pneuservise, ziadne zimne gumy zatial nemaju, zacnu v polovici septembra, ale tvrdili ze ceny budu cca o 20-30% dole oproti vlanajsku. Tak este chvilku pockat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 dotaz, jaký vám dali kola na novou fabku s výbavou sport? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 (editace) většinou vidím Bridgestone Turanza na rozměrech 195/55 R15 i 205/45 R16. nizsi vybavy si nepamatuju, ale u te ambiente bych tipoval taky to stejny. tady bych MB pochvalil za nesetreni Editováno: 27. Srpen 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Já mám ty 15ky, ale někdo mě říkal, že tam dávaj 16ky, tak nevim, jestli mě třeba neošidily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Výbava Fabia Sport zahrnuje kola z lehkých slitin Antares velikosti 15 palců. Kola Atria, Bear jsou za 3 000Kč. Což je mimochodem hodně neobvyklá částka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 stejně si dám na auto Kentaury Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommich Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 mám na Fábii II letní 15 jakej rozměr mi doporučíte na zimu.dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin 1_2 HTP Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 (editace) Ahoj. Když jedu stejnou trasu 300 km se zimníma gumama 185/60 R 14 a s letníma 195/55 R 15, tak je tam rozdíl 15 km,který údaj je správný? Ten s těma letníma nebo se zimníma? Tak tohle by mě taky zajímalo. Ale obávám se že to ví jen někdo povolaný ze škodovky. Tipoval bych že na 185/60 R 14 je to blíž k pravdě. Editováno: 18. Září 2009, autor: martin 1_2 HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 tommich: já osobně doporučuju 15ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladkoj Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Podla technicaku pre moju Fabku II combi je to 185/55 R15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Tak tohle by mě taky zajímalo. Ale obávám se že to ví jen někdo povolaný ze škodovky. Tipoval bych že na 185/60 R 14 je to blíž k pravdě. chlapci, co zkusit GPS? ta ti to změří přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 mám na Fábii II letní 15 jakej rozměr mi doporučíte na zimu.dík za rady. Nech si tam ty 15. Před XX lety se pneu neměnily na zimu a jezdilo se taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 akrubek-GPS ti to změří, ale jen některá.Musíš mět program, který ti vyrovná nepřesnost družic. Třeba mio to má a vždy do třech dnů to musíš obnovit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Nech si tam ty 15. Před XX lety se pneu neměnily na zimu a jezdilo se taky Nezlob se, ale tohle je totální volovina. Tak si z auta vymontuj ABS, airbagy a vůbec všechno, co dřív nebylo a taky se bez toho dalo nějak jezdit. Jenom mě pak neotravuj autem na silnici napříč, až ti to holt nepojede a nebo pojede jinam, nežs původně zamýšlel. Chytráky toleruju, ale jenom do tý doby, dokud kvůli nim nestojím v koloně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 kolikrát to ABS použils.Kdo jezdí hlavou, tak třeba nikdy. Nerozčilujse, já mám letní aji na zimu a když je metelice, tak autem nejedu a počkám.Vzpoměn si na nehodu na D1, na ty borce se zimníma co myslíjou, že zimáky jsou zázračný zboží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 To jsou právě ti borci, kteří chyběli ve škole při fyzice. Zimní pneumatiky nejsou zdaleka jenom o sněhu, například jsou mnohem měkčí a při nízkých teplotách místo ztvrdnutí drží přilnavost. Mají taky mnohem lepší schopnost odvádět vodu. Za poslední rok a čtvrt jsem jenom se svým autem najel cca 30 000km. Za tu dobu jsem použil ABS několikrát za různých podmínek. Představit si můžeš sněhovou kalamitu a nebo třeba obyčejnou zvěř. No a kdyby ses chtěl dozvědět o fyzice ještě víc, zkus si nastudovat něco o 15% smyku. Ony totiž nové generace ABS zkracují dráhu už prakticky na všech površích včetně suchého asfaltu, protože právě při uvedené hodnotě je zachovaná ovladatelnost a zároveň nejvyšší účinnost brždění. No a abych ukázal, že su opravdu bezhlavej borec, rovnou se přiznám, že ASR mně asi třikrát umožnilo rozjezd a ESP už krom horského špásování taky dvakrát blikalo. Von člověk nemusí jet jak hovado, aby mu do cesty vlezla bez rozhlídnutí káča se sluchátkama v uších a nebo na sněhu nedal dědek přednost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 v mnoha vecech musim s tebou souhlasit, ale na suché vozovce se u aut s ABS brzdná dráha nezkracuje, občas může být dokonce delší. Jeho největší výhody se projevují na mokré, zledovatělé, nebo zasněžené vozovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 (editace) To sou věci platný v minulosti. Jak sem rikal, nový ABS jsou nastavený na oscilaci kolem 15% smyku, kdy je brzdny ucinek vyssi nez pri zablokovanych kolech. Editováno: 23. Září 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 akrubek-GPS ti to změří, ale jen některá.Musíš mět program, který ti vyrovná nepřesnost družic. Třeba mio to má a vždy do třech dnů to musíš obnovit. žádná GPS by neměla mít nepřesnost 15km na 300km, pokud máš dobrý signál, tak se přesnost pohybuje max v ednotkách metrů. To stahování pozic satelitů je pokud vím spíš na to, aby se GPS ryhcleji chytila po zapnutí, mám to v ve svém HTC a je to hodně znát, stačí jednou za týden aktualizovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 to není aby se to lépe chytlo,tady jde fakticky o tu přesnost.Jak se hledá ty poklady, tak bez toho nemáš šanci.Zkus třeba měřit výšku bez aktualizace.nebudu se hádat. Já používám ASR zase místo zimáků ty zimáky jsou nutné podle toho, kde se jezdí, ale na soukromým autě je to zbytečnost, něž očistíš okna, tak stejně projede sypač a při 15 stupních nad nulou to je vopruz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.