Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
noo to znie dobre .. zableksove svetielka treba dat za prednu masku ...

mel sem to i ve formanu, plasim tim blbecky co se motaj po silnicich. Policajti by asi pochopeni nemeli, ale dam na ne pozor., :p

Vloženo
je , ale ked si obozretny ....

Tak tohle neuznávám.. Takhle by mohl jezdit za chvilku každý a když pak někde pojede opravdu rychlovka nebo hasiči a někomu půjde o život, tak se na ně všichni vy...ou, aby je pouštěli..

• o 3 týdny později...
Vloženo

tak ako, poriesil niekto uz ten dvojtonovy klakson??

ten klasicky je otrasny, do jeho vymeny sa chystam ihned po obdrzani auticka.. poradi niekto co najjednoduchsiu vymenu, pripadne model, resp. na co si dat pozor?

Vloženo
Az dnes som si skusil zatrubit... hroza :( som sa normalne zlakol, takze ak bude nieco ine, za normalny peniaz, hned menim. Inac prestanem trubit :)

A nejde prostě zapojit třeba ten dvoutonový z OII? Taky to je určitě spínané přes relé..ne?

Vloženo

Ja vymenil klasickej klakson u svy Fabie za origo dvoutonovku (tu mela Fabia Elegance v serii, mozna i Ambiente) a jsem maximalne spokojenej.

Zadnej rozdil v zapojeni neni, jen je potreba udelat rozdvojku na dva sneky misto jednoho a spravne dimenzovat vodice.

Vloženo
presne to by ma zaujimalo - ci by tam nepasoval klakson z OII...

Jestli to je spínané přes relátko,tak bych problém v zapojení neviděl..a fyzicky je montáž jen otázka nějaké konzolky..

Vloženo (editace)

do soboty jsem se stydel troubit, ted tam mam klakson z audi A4 :)

akorat se netesim az bude problem s autem a reknou, ze jsem prisel o zaruku klaksonem :(

Editováno: , autor: Kani
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Klaksom určite ide dať aj z OII, klaksom sa sklada z dvoch slimáčikov a tie sú na takej konzolke ktorú ide rozobrať a poskladať inak, sám to tak mám, dokonca nie z FI ale z Pola a trúbim.

Rele netreba je predsa v BSG tak o čom? len o dvoch konektoroch, Pinoch, gumičkách a klaksone

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahojte chalani. Chcem sa spytat, co to znamena ked si cez VAG COM zmenim nastavenie klaksonu podla krajiny v ktorej som...je tam na vyber tusim UK, USA a zvysok Europy...ci tak nejako. Ked som to zmenil, tak sa mi zdalo ze sa nic nezmenilo...viete mi poradit na co sa to vlastne pouziva? A preco v inych krajinach je to inac prednastavene?

Vloženo
Ahojte chalani. Chcem sa spytat, co to znamena ked si cez VAG COM zmenim nastavenie klaksonu podla krajiny v ktorej som...je tam na vyber tusim UK, USA a zvysok Europy...ci tak nejako. Ked som to zmenil, tak sa mi zdalo ze sa nic nezmenilo...viete mi poradit na co sa to vlastne pouziva? A preco v inych krajinach je to inac prednastavene?

Ak sa nepletiem tak to bude asi predpismi.U nas je stanoveny ton klaksonu v predpisoch a zrejme tomu bude tak aj v inych krajinach.Len asi nie vo vsetkych rovnako. Netvrdim ze to ke tak na 100%,to ma len tak napadlo zeby to mohlo byt koli tomu

Vloženo
Ale ako som spomenul...aj ked to nastavenie zmenim, ton sa mi zda byt ten isty...alebo zeby to bol len taky nepatrny rozdiel?

Netusim.to bola len taka moja teoria.Na druhu stranu to nastavenie moze sluzit aj na nieco ine,len netusim na co.... :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...