Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To je celkem dost !!! :w00t1:

To už by mohlo být někde vidět, nee? ;)

Mam pocit, ze Skoda sa po par rokoch predvystavnych premier opat vracia k tajnostkarstvu. Zrejme kvoli predcasnej "premiere" S2...

Ale to cakanie je sialene :help: Som si isty, ze nova O2 bude super kol5

Upraveno od Cjoctavian

otázky pro zasvěcené: nevíte, kdy se může objednat auto, aniž by to byl předface?..tzn. kdy už je k dostání facelift?..Taťka musí brzy objednávat a samozřejmě chce facelift...

druhá věc: nevíte, jak má vypadat ta zelená arctic? - tzn. tmavozelená, světle zelená (jako island),atd..?

slyšel jsem, že 4x4 zůstane u svých hnusných 15" - neznáte přibližný design?

cokoli pomůže, díky! :palec2:

Myslim ze sa to nebude dat objednat pred tym ako daju k dispozicii nove cenniky..Cize co si zakaznik objedna, to dostane.

Možná záleží na dealerovi...ony ceníky a programy už beztak jsou, takže pokud jde čistě o podepsání nějakýho "papíru", aby byla splněna povinnost objednat do určitýho data kvůli zaměstnavateli, tak by se to asi dalo pořešit a auto prostě zadat do výroby až později, jakmile se to rozjede.

asi si taky objednám jeden fejslift :kol-98:

ale svýho xichtu... :smich: ... plánuje tu někdou koupi FL OII? :)

okchcáfky jsou fleetový auto, takže jich tu určo bude za chvíli plnej mrak ...

Kdy má přesně vyjít? Až po Paříži?

tak přidám kapkou do ohně :)

světla budou mít cca. tvar, jaký jsem udělal na fotomontáži - to víme..co mnozí z vás neví, blinkr bude ve spodní části světla - půjde o linku, lemující spodek světla, která bude tvořena z LED diod (zda půjde o příplatek, to se uvidí)... :)

Kdy má přesně vyjít? Až po Paříži?

Na skoda-auto.cz je: "Nový Superb se už prodává, Octavia po faceliftu se zanedlouho představí v Paříži a práce na modelu Yeti jsou prakticky v závěrečné fázi."

tak přidám kapkou do ohně :)

světla budou mít cca. tvar, jaký jsem udělal na fotomontáži - to víme..co mnozí z vás neví, blinkr bude ve spodní části světla - půjde o linku, lemující spodek světla, která bude tvořena z LED diod (zda půjde o příplatek, to se uvidí)... :)

Ojoj, tak pokial to je pravda, Skoda konecne PORIADNE modernizuje :clap:

Cjoctavian, ty si tu novej??? já jen že věříš zrovna Kenymu.Dr :)

Ojoj, tak pokial to je pravda...

;)

worliku co ho nechat at si udela nazor sam coz ?

druhá věc: nevíte, jak má vypadat ta zelená arctic? - tzn. tmavozelená, světle zelená (jako island),atd..?

Zelená Artic

post-4297-1222353648_thumb.jpg

Upraveno od Václav Š.

víš to jistě?..pokud ano, je náhodou fajn.. s ivory by to bylo pěkné :)

Naprosto jistě. Taky se mi líbí.

tak děkuju, tato informace se hodí! :palec2:

To není nic nového. Už se to před časem probíralo v sekci Fabia II, Novinky modelového roku 2009. Ale jinak není zač :)

jo?..jsem to ještě ani neviděl.. :)

Asi mam moc jasně nastavenej monitor bo me ta Artic prijde jako bila candy :smich:

ta zelená je pěkná! :) bude i na ostatních modelech Škdovky???

Je jasny, ze ted na tom vydelavaji, minimalni naklady!!! Ale Skodovka vubec nestaci vyrabet Octavii II v combi...je o ni strasnej zajem (nez predpokladali), skoro kazda firma si ji objednava jako sluzebni auto (viz. v CR nejvetsi tel. operator-ty jezdi uplne vsude)!! Kamarad ceka na N1 asi tri mesice, a to jsem si rikal minulej rok ze ja uz cekam na RS fakt hodne dlouho (2 mesice-presne na den). No jo, ale to by nedavno nesmel vyhoret vyrobni zavod hlavniho dodavatele radii pro Skoda auto, takze pry byla vetsina expedice tim pozdrzena!! A v te dobe se jeste objevila u Fabii II spatna kvalita prednich sloupku, takze taky nic nebylo expedovano. No ve Skodovce toho ted asi moc nevyrobili!!! :)

Jazdím pre VW Bratislava. Minulý rok, prerábali celú výrobnú linku ktorá vyrábala VW POLO na OII kombi. VW Polo sa vyrába už v Barcelone, a časť výroby z Mladej Boleslavy sa presúva do VW Bratislava. Na výpomoc, lebo sa nestíha. Aj na moju som čakal 8 týždňou.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.