Triplseven Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 maš pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 ...máš pravdu nakoniec, aj keď je to úplne jedno či sú dve abo tri. inak bol som v tom že aj najnižšie výbavy majú mať hmlovky, či nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 ...máš pravdu nakoniec, aj keď je to úplne jedno či sú dve abo tri. inak bol som v tom že aj najnižšie výbavy majú mať hmlovky, či nie? Myslim, ze nebudu u vsetkych. Ved jasne, ze zatial su foto len z najlepsie vybavenych O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 no tak uz na fotky kouka druhej den, celej den na skoleni jsem mel jednu z novin pred sebou a cekal jsem jestli s i zvyknu :-) ty jo a nejde to ty predni svetla zatim nedavam - ne ze by to byla zas nejaka hruza, to ne - ale predface me proste pripadnou storkat hezci a hlavne na to auto jako celek pasující ty novy jsou strasne velky a moc obly oproti ostatnim tvarum okty i mlhovky se mi zdaji strasne velky jinak jak tu pise jaster ze mu pripomina cumak brilliance me zas trochu pripominaj ty svetla chevrolet epica jinak se mi ale moc libi zadni naraznik, uz to vidim, jestli si jednou koupim jetou OII tak to bude urcite predface a predni narazni RS a zadni Facelift se sportpacketem :-) to by mohlo k sobe pekne ladit :-) no tot muj subjektivni nazor samo jsem zvedavej na zivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 JJ, pre mna by bol ideal tiez predok RS a zadok face Mne tie predne svetla zas pripominaju novu Corsu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Předem upozorňuji, že to je stejně jako u představení FII a R MINIMÁLNÍ specifikace, v jaké to nakonec bude. V prvotních PDF pro FII také byla psána verze na 13" bez posilovače, která nakonec vůbec nevyjela, nebo u Rooma byla klima psána jen u nejvyšších verzí, ačkoliv nakonec byla kromě základní ve všech ostatních, tak toto neberte jako konečnou specifikaci na CZ trhu!!!: OII FL Equip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 me ty vsetla prave pripominaji toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 A kola to má taky kulaté jako Octavie jasnej duplikát. Tak lidi nechte toho. Vše už bylo vymyšleno a některé věci si jsou holt podobné. Jedinej origo tvar světel by snad byl jen kosočtverec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 tak pardon uz mlcim pak vlastne tohle tema muzem i smazat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swager Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 no tady jsou take nejake obrazky : O II facelift a nevypada to teda spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Ale to zas ne. Jen mě to trošku štve že když se objeví nová škodovka tak všichni hned začnou hledat auta které měla okopírovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 no vzdyt to je uplne normalni :-) najdi si tema kde se resi kia soul (uz nevim ale kde je :-( ) jak se tam mohli vsichni zblaznit ze je podobna fabce a ze korejci kopirujou a kdyz to je obracene tak se o tom skoro nesmi mluvit viz ted nebo kdyz se resila podobnost fabky a sviste jinak ja s tebou souhlasim auta si proste v ruznejch detailech podobaj, me uz uplne stve jak ted skoro kazdej ma svetlo v blatniku rozsirujici se smerem nahoru atd atd a pokud mozno nejak uskocenou spodni hranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Ale to zas ne. Jen mě to trošku štve že když se objeví nová škodovka tak všichni hned začnou hledat auta které měla okopírovat. No covece ale u takovy FII toho moc nenakopirovali, az na tu podobnost se Swiftem a Mini, jinak je to takovej paskvil, ze to nemeli odkud okopirovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 jinak ja s tebou souhlasim auta si proste v ruznejch detailech podobaj, me uz uplne stve jak ted skoro kazdej ma svetlo v blatniku rozsirujici se smerem nahoru atd atd a pokud mozno nejak uskocenou spodni hranu Presne, tuctovost a podobnost vladne svetu Az na Renault a Nissan, ktery se aspon trochu snazej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 ale zase se na to neda koukat :-)))))))))) .. ne delam si srandu kazdymu se samo libi neco jinyho :-) ty jo ale koukam ze na ty 3D prezentaci se mi ta okta docela libi herdek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Jj, to je pravda, ale nektery jsou povedeny Ta 3D prezentace vypada o dost lip, pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 obrazky se mi nelibi .. v realu vypada trochu lip, ale taky nelibi ... zatracena predni svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 no Džordži nezlob se na mě, ale ty výbavy, to je nějakej nesmysl... protže podle nich nemá Scouta Tronic ani Tic... navíc nemá třeba schránku na brýle..., maxi dot... atd. dle mě nesmysl... např. vnitřní dekorace v designu Ambiente... l o l??? okna v elektrice vzadu chybí, chybí 8 repro, rádio... to sem zvědavej, kolik bude stát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Ale to zas ne. Jen mě to trošku štve že když se objeví nová škodovka tak všichni hned začnou hledat auta které měla okopírovat. Já třeba ale psal že mi světla "připomínají", nic o kopírování... Myslim, že i to "přpomínání" není ok, když jde o připomenutí něčeho levnějšího, horší pověsti atp..., ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro1785 Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Kompletnu galeriu najdete tu: http://www.auto.karnet.sk/photogallery.php...&rowstart=0 Obrazky su v rozliseni 1200 × 800 px Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Já za sebe musím říci, že facelift OII se mi nelíbí (krom zadní části) Nekamenujte mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 (editace) Stačí trochu zašpicatiť svetlá,predeliť prednú masku,možno trochu rozšíriť a je to celkom podarené auto. Stačí tak málo a tie svetlá su fascinujúce Editováno: 3. Říjen 2008, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 nikita1: to je vono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Stačí trochu zašpicatiť svetlá,predeliť prednú masku,možno trochu rozšíriť a je to celkom podarené auto.Stačí tak málo a tie svetlá su fascinujúce Myslim, ze taketo zmyslanie na toto forum nepatri, aj ked to mozno bol vtip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Proc by to sem nepatrilo? Na tom obrazku je krasne videt, jak malinko staci, aby to vypadalo o hodne lip. Ale je fakt, ze ten AC Schmitzer uz nejni zrovna masovka (i designove) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.