karlos3 Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 (editace) No to audi to mám na svých www taky dobře udělaní a taky jsem to taky udělal....vybral variantu,vytisknul a s tim přišel k prodejci,ale ten mi hned řekl že audi to aktualizuje skoro pořád,tak se to musí prověřit z jejich objed.aplikací v PC....no a to byl kámen úrazu,protože čtvrtina mojich příplatků už nešla jednoduše zkombinovat a musel jsem tak vzít nějakej ten paket navíc,ale zas abych byl férovej,tak mi to cenově upravily tak,že mi to ze slevou nakonec vyšlo i podstatně méně než z tou mojí původní konfigurací............ Editováno: 2. Listopad 2008, autor: karlos3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Souhlasim ze skodovka to ma vymakane a libi se mi to ze je hromada priplatkovee vybavy, pouze u toho pakety Elegance mi tam vadi to okno, to tam meli radsi hodit radio Bolero misto toho okna! U Ambiente je ten paket postavenej tak ze normalni ambientka ma 15" plech 195/65 kdezto v paketu ziskas ALU 15" 205/60, loketku, maly kozeny paket a 2-DINove radio Swing oproti 1_DINovemu... Proste ten Ambiente nabidne presne to co by si jinak lidi vetsinou dokupovali zvlast, kdezto u toho stresniho okna uz to tak jiste neni, ja moc OII se stresnim oknem zatim nevidel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 No a vo tom to možná je, že okno si moc lidí nebere, ale nabízet to škodovka musí, protože to je pro někoho na druhou stranu samozřejmost (nebudu zapírat, že to jsem třeba já) a tak aby se jich alespoň pár prodalo, tak to lidem "vnutí" formou výhodného paketu a doufají, že se bilance zlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 tam to může být taky ovlivněno tím, že mají nějaké smlouvy s dodavately na díly a musej třeba splnit nějaké kvóty... a proto to takhle nabízejí, aby se jim okýnka neválely ve skládku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Stresni okno je super na jare a v zime. Spousta lidi brbla, jak prej kdyz je klimatizace, ze je to k nicemu. Kdo to nezkusil, tak nevi Skoda, ze je nemam otviratelny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Souhlas, sibr mam jako povinnou vybavu, klima neklima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Taky tak.....bez šíbru ani ránu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 jo, taky jsem chtěl šíbr, ale za ty prachy... ... už takhle jsem šel na krev... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Stresni okno je na .... Akorat to snizuje tuhost karoserie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Tak a teď tu o Karkůlce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Nebo o BMW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoboKE Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Neviete co je s tym Slovenskym konfiguratorom? O facelifte Octavky este nevedia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Tak jsou v systému nové (zatím prázdné ) složky : "Octavia FL RS" & "Octavia FL Scout" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 doufam ze stim nebudou takovy tyjatry jak s OII FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Na Slovensku oricialne začne predaj v Decembri, preto zatiaľ ani slovo o FL. Ale auto sa už objednať dá. Predajcovia už majú cenníky, ale iba pre interné použite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Stresni okno je na .... Akorat to snizuje tuhost karoserie. U R treba zvysuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Stresni okno je na .... Akorat to snizuje tuhost karoserie. Na prd je bmw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Dnes jsem viděl nejakého Pažouta v provedení Break a ten měl okno přes celou střechu, což nemusí být vůbec zlé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Tak to je buď 307 SW nebo 308 SW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Ja napríklad strešné okno nemusím, v dvoch autách je a popravde som ho použil všade tak max. 5x. Podľa mňa to zvyšuje riziko poruchy prípadne zatekania. Potom to posúva ťažisko vyššie a okrem toho to znižuje priestor nad hlavou v aute. Slovenskí predajcovia by mali dostať prvé autá na salón v decembri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Tak nesouhlasim, ze by to zmensovalo prostor, zvlast v okamziku, kdy u Skodovky strop znamena dva tunely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Taky nevim, v mym priprade to znamena asi tak 4mm oproti zbytku stropu, to to fakt vytrhne, stejne jako tech par kilo, co to vazi. Pokud by to melo takovej vliv na zvysovani teziste, tak si dam sedadlo o kousek niz no A tece mi tam jedine v pripade, ze ho nezavru kdyz jdu myt auto (stalo se) Za ten komfort a pocit pri otevreni strechy dokoran, kdyz je decentne teplo, mi osobne tyhle rizika teda stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Tak to je buď 307 SW nebo 308 SW. Něco takového, myslím, že 308 SW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 (editace) Barevné varianty Škody Octavie Facelift: Klikni a koukej Editováno: 6. Listopad 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 no a já budu kontrovat Faceliftovaným Scoutem. Scout Facelift eReSo možná bude taky... až budu doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.