Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Neprijde mi, ze by na silnicich jezdily jen OII ;)

Ale je ich naozaj dost...Preco tolko nejazdi Golfov Variant alebo Sportbackov?

Myslim, ze kdekoliv mimo CR/SR urcite jo :) Golf Variant je ale rozhodne mnohem osklivejsi, nez Octa, ale to vetsina produkce VW :)

Něco k tématu! ;) Kolegové v UK nelení a pustili se do toho:

Připadá mi, že jsou nějak vysoko nad zemí. Pomalu jak Scout.

přesně, jsou to pěkný kozy... :p

jinak vDolku, co to je za Okty? to jsou jako fejs RSky?

U OII normal jsem si nikdy nezvyk na to reseni kapoty, masky, a celkove designove, ale interier zase joo, ten je proti OI jinde.

no Krysařu, já bych nesouhlasil... naopak se mi zdá, že O II. je designově velice vyvážené auto.... u fejsliftu už to ale neplatí... a ten interiér, to je opravdu oproti O I. nebe a dudy... introš O II. je dle mě designově, ergonomicky na hodně vysoké úrovni! když to porovnám třeba se Ceedem... tak je to taky jiná liga... :)

RSa s paketom pre zlé cesty :D

:huh: Co je to za octy?? Nějaká spešl edice nebo co? Good kola :palec2:

Nezlobte se na mě ale nemužete porovnávat jedničkovou a dvojkovou Octávii...to mi snad dáte za pravdu!?

Jestli se nepletu, tak je to face RS Limited Edition, viz ZDE strana 14-15. A tak vysoko je asi proto, že má v pružinách vloženy přepravní podložky, TADY se ty podložky nedávno probíraly

Upraveno od FRANK

Hups, tak to se povedlo....martineQ ;)-_-

:D Vy jste se hledali až jste se našli! lol

Ale spolu se rozhodně neztratíme :D

FRANK: Platíš pivo a já ho piju... -_-:t

OK a druhé obráceně -_-

kde maju tie octy tie rybarske anteny??

kuci potrebuju pomoct, kdyby nekdo nasel tuhle fotku v hi-resu ma u me nejmin pivo :)

dikes :)

post-183-1231599259_thumb.jpg

Pokial som dobre porozumel, tak v UK maju variabilnu geometriu svetiel (podla rychlosti, pocasia)- proste ako je v Supe2, nie len obycajne natacanie ako mame my?!

post-10844-1231761459_thumb.jpg

Upraveno od Cjoctavian

kuci potrebuju pomoct, kdyby nekdo nasel tuhle fotku v hi-resu ma u me nejmin pivo :)

dikes :)

:kol-98: chceš prerobiť svetlo na svojej OI :kol-48::palec2:

Upraveno od wrccko

Dyt AFS je i tady, ne?

Je dokonce i v R a FII, ovsem pouze lite verzi Low AFS :)

Upraveno od bojler

Přesně tak, u nás má taky okta plnohodnotný AFS, stejně jako sup, viz konfigurátor:

Xenonové světlomety + AFS II, s dynam. regulací sklonu a výsuvné integr. ostřikovače světlometůXenonové světlomety s funkcí AFS (Adaptive Frontlight System) jsou zajímavé jak atraktivním vzhledem, tak technickými možnostmi. Překvapí Vás vynikající svítivostí a především novým adaptivním systémem, který dokáže automaticky přizpůsobit osvětlení různým jízdním podmínkám a rychlosti vozu (režim Meziměsto, Město, Dálnice). Navíc funkce AFS poskytuje optimální rozložení světla za nepříznivého počasí (funkce Déšť). V dolní části světlometů se nacházejí výsuvné integrované ostřikovače, které si hravě poradí s prachem i blátem, a proto jim nelze upřít zásluhy na vysoké svítivosti předních světlometů.

jeeej, tak je super. Uz som sa bal, ze Anglanom vyvynuli kvoli ich lavostrannosti lepsie svetla lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.