Leden 9, 200916 r Myslim, ze kdekoliv mimo CR/SR urcite jo Golf Variant je ale rozhodne mnohem osklivejsi, nez Octa, ale to vetsina produkce VW
Leden 10, 200916 r přesně, jsou to pěkný kozy... jinak vDolku, co to je za Okty? to jsou jako fejs RSky?
Leden 10, 200916 r U OII normal jsem si nikdy nezvyk na to reseni kapoty, masky, a celkove designove, ale interier zase joo, ten je proti OI jinde. no Krysařu, já bych nesouhlasil... naopak se mi zdá, že O II. je designově velice vyvážené auto.... u fejsliftu už to ale neplatí... a ten interiér, to je opravdu oproti O I. nebe a dudy... introš O II. je dle mě designově, ergonomicky na hodně vysoké úrovni! když to porovnám třeba se Ceedem... tak je to taky jiná liga...
Leden 10, 200916 r Nezlobte se na mě ale nemužete porovnávat jedničkovou a dvojkovou Octávii...to mi snad dáte za pravdu!?
Leden 10, 200916 r Jedná se o spešl edici pro Anglány viz odkaz strana 15. http://www.skoda.co.uk/pdf/brochure_octavia.pdf RS mají při převozu zvýšenou světlou víšku, řešilo se to tle tůdlenc http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=58554 Upraveno Leden 10, 200916 r od martineQ
Leden 10, 200916 r Jestli se nepletu, tak je to face RS Limited Edition, viz ZDE strana 14-15. A tak vysoko je asi proto, že má v pružinách vloženy přepravní podložky, TADY se ty podložky nedávno probíraly Upraveno Leden 10, 200916 r od FRANK
Leden 10, 200916 r kuci potrebuju pomoct, kdyby nekdo nasel tuhle fotku v hi-resu ma u me nejmin pivo dikes
Leden 12, 200916 r Pokial som dobre porozumel, tak v UK maju variabilnu geometriu svetiel (podla rychlosti, pocasia)- proste ako je v Supe2, nie len obycajne natacanie ako mame my?! Upraveno Leden 12, 200916 r od Cjoctavian
Leden 12, 200916 r kuci potrebuju pomoct, kdyby nekdo nasel tuhle fotku v hi-resu ma u me nejmin pivo dikes chceš prerobiť svetlo na svojej OI Upraveno Leden 12, 200916 r od wrccko
Leden 12, 200916 r Dyt AFS je i tady, ne? Je dokonce i v R a FII, ovsem pouze lite verzi Low AFS Upraveno Leden 12, 200916 r od bojler
Leden 12, 200916 r Přesně tak, u nás má taky okta plnohodnotný AFS, stejně jako sup, viz konfigurátor: Xenonové světlomety + AFS II, s dynam. regulací sklonu a výsuvné integr. ostřikovače světlometůXenonové světlomety s funkcí AFS (Adaptive Frontlight System) jsou zajímavé jak atraktivním vzhledem, tak technickými možnostmi. Překvapí Vás vynikající svítivostí a především novým adaptivním systémem, který dokáže automaticky přizpůsobit osvětlení různým jízdním podmínkám a rychlosti vozu (režim Meziměsto, Město, Dálnice). Navíc funkce AFS poskytuje optimální rozložení světla za nepříznivého počasí (funkce Déšť). V dolní části světlometů se nacházejí výsuvné integrované ostřikovače, které si hravě poradí s prachem i blátem, a proto jim nelze upřít zásluhy na vysoké svítivosti předních světlometů.
Leden 12, 200916 r jeeej, tak je super. Uz som sa bal, ze Anglanom vyvynuli kvoli ich lavostrannosti lepsie svetla
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.