Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Neprijde mi, ze by na silnicich jezdily jen OII ;)

Ale je ich naozaj dost...Preco tolko nejazdi Golfov Variant alebo Sportbackov?

Myslim, ze kdekoliv mimo CR/SR urcite jo :) Golf Variant je ale rozhodne mnohem osklivejsi, nez Octa, ale to vetsina produkce VW :)

Něco k tématu! ;) Kolegové v UK nelení a pustili se do toho:

Připadá mi, že jsou nějak vysoko nad zemí. Pomalu jak Scout.

přesně, jsou to pěkný kozy... :p

jinak vDolku, co to je za Okty? to jsou jako fejs RSky?

U OII normal jsem si nikdy nezvyk na to reseni kapoty, masky, a celkove designove, ale interier zase joo, ten je proti OI jinde.

no Krysařu, já bych nesouhlasil... naopak se mi zdá, že O II. je designově velice vyvážené auto.... u fejsliftu už to ale neplatí... a ten interiér, to je opravdu oproti O I. nebe a dudy... introš O II. je dle mě designově, ergonomicky na hodně vysoké úrovni! když to porovnám třeba se Ceedem... tak je to taky jiná liga... :)

RSa s paketom pre zlé cesty :D

:huh: Co je to za octy?? Nějaká spešl edice nebo co? Good kola :palec2:

Nezlobte se na mě ale nemužete porovnávat jedničkovou a dvojkovou Octávii...to mi snad dáte za pravdu!?

Jestli se nepletu, tak je to face RS Limited Edition, viz ZDE strana 14-15. A tak vysoko je asi proto, že má v pružinách vloženy přepravní podložky, TADY se ty podložky nedávno probíraly

Upraveno od FRANK

Hups, tak to se povedlo....martineQ ;)-_-

:D Vy jste se hledali až jste se našli! lol

Ale spolu se rozhodně neztratíme :D

FRANK: Platíš pivo a já ho piju... -_-:t

OK a druhé obráceně -_-

kde maju tie octy tie rybarske anteny??

kuci potrebuju pomoct, kdyby nekdo nasel tuhle fotku v hi-resu ma u me nejmin pivo :)

dikes :)

post-183-1231599259_thumb.jpg

Pokial som dobre porozumel, tak v UK maju variabilnu geometriu svetiel (podla rychlosti, pocasia)- proste ako je v Supe2, nie len obycajne natacanie ako mame my?!

post-10844-1231761459_thumb.jpg

Upraveno od Cjoctavian

kuci potrebuju pomoct, kdyby nekdo nasel tuhle fotku v hi-resu ma u me nejmin pivo :)

dikes :)

:kol-98: chceš prerobiť svetlo na svojej OI :kol-48::palec2:

Upraveno od wrccko

Dyt AFS je i tady, ne?

Je dokonce i v R a FII, ovsem pouze lite verzi Low AFS :)

Upraveno od bojler

Přesně tak, u nás má taky okta plnohodnotný AFS, stejně jako sup, viz konfigurátor:

Xenonové světlomety + AFS II, s dynam. regulací sklonu a výsuvné integr. ostřikovače světlometůXenonové světlomety s funkcí AFS (Adaptive Frontlight System) jsou zajímavé jak atraktivním vzhledem, tak technickými možnostmi. Překvapí Vás vynikající svítivostí a především novým adaptivním systémem, který dokáže automaticky přizpůsobit osvětlení různým jízdním podmínkám a rychlosti vozu (režim Meziměsto, Město, Dálnice). Navíc funkce AFS poskytuje optimální rozložení světla za nepříznivého počasí (funkce Déšť). V dolní části světlometů se nacházejí výsuvné integrované ostřikovače, které si hravě poradí s prachem i blátem, a proto jim nelze upřít zásluhy na vysoké svítivosti předních světlometů.

jeeej, tak je super. Uz som sa bal, ze Anglanom vyvynuli kvoli ich lavostrannosti lepsie svetla lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.