Deny.Kr Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 (editace) hh po delší době jsem sem zase zavítal a co nevidím-vlastně nic nic-méně musím souhlasit s LUKY-007, dle mého budou změny podobného chrakteru, jak říká..proto jsem vzal mou(už jednou upravovanou fotku) a trošku si s ní zase pohrál-originál a vytvořený výsledek předkládám.. Editováno: 13. Únor 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petin.. Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 (editace) Taky něco přidám Editováno: 16. Únor 2008, autor: Petin.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 deny . no ja len dufam ze ta vlnka zospodu svetiel bude trosku vyraznejsia nez ten tvoj pokus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 (editace) deny . no ja len dufam ze ta vlnka zospodu svetiel bude trosku vyraznejsia nez ten tvoj pokus tak to já osobně bych také bral výraznější vlnku..jenže aby ta světla tak nevypadala až přehnaně vysoce a baculatě, musela by světla být buď širší,nebo celkově užší = to je moc drahé a koplikované = Škodovka toto nikdy neudělá..dle mého tam budou klasická světla s dodatečně dodělanou dírou v novém nárazníku právě na onu vlnku (= samostatný díl, přišroubovaný pod klasickým světlem, jak ho známe dnes)..nevím..možná mě škodovka překvapí, možná to bude vážně jeden díl a možná to bude vypadat dobře - kdo ví..ale moc tomu nevěřím..tak či tak se musím "modlit",aby to dopadlo dobře,neboť se chystáme pořídit si jednu z 1. faceliftovaných Octavií....tak uvidíme.. Editováno: 15. Únor 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 A co tohle????Jsem si majinko hrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 nooo podla mna zmenia tvar prednych svetiel tak ze nezasiahnu do blatnikov akurat zrejme tu spodnu cast vytiahnu tam vlnku ... v style novy sup ... no aale vsak uvidime .. dufam ze to bude vo vysledku vypadat nejako slusne Ta vlnka bude do blatníků a Ne do světel. Na 100%!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Pánové, co tak víc fantazie a klidně změnit i tvar světel v předních blatnících? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Pánové, co tak víc fantazie a klidně změnit i tvar světel v předních blatnících? co se týče Škodovky,jsem skeptický Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Fantazie by byla fajn..ale podle mně se blatníky a plechové díly jako takové měnit nebudou..změna by přišla na pořádný ranec a o to nejde..jde o facelift, ne o nový model. Změnu bych viděl v plastových dílech, jejichž změna není rozhodně tak nákladná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Fantazie by byla fajn..ale podle mně se blatníky a plechové díly jako takové měnit nebudou..změna by přišla na pořádný ranec a o to nejde..jde o facelift, ne o nový model. Změnu bych viděl v plastových dílech, jejichž změna není rozhodně tak nákladná přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Fantazie by byla fajn..ale podle mně se blatníky a plechové díly jako takové měnit nebudou..změna by přišla na pořádný ranec a o to nejde..jde o facelift, ne o nový model. Změnu bych viděl v plastových dílech, jejichž změna není rozhodně tak nákladná O co se chceš vsadit? (Jenom pánové - vzpomeňte, z čeho má 5. dveře Roomster Scout ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 O co se chceš vsadit? (Jenom pánové - vzpomeňte, z čeho má 5. dveře Roomster Scout ) no dobře-ale nečekám,že z toho samého budou blatníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Roomstera nemám, takže jsem ani nepátral, z čeho má dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 no Růmstr Scout má nějaký plastový dveře, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 O co se chceš vsadit? (Jenom pánové - vzpomeňte, z čeho má 5. dveře Roomster Scout ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Potom nechápu, co mají společného plastové dveře z Růmstra s pozinkovaným blatníkem na O II..že by taky snadná úprava? To asi ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Tak..z5 k tématu..pokud by byla pravda, co říká George Couser a Škodovka vážně ony blatníky měnila, mohlo by to vypadat cca. takhle nějak..(je večer,dělal jsem to narychlo,tak omluvte chyby) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Jak jsem se ráno koukl na svůj výtvor,zděsil jsem se nad tím,jak nereálně to vypadá ..takže tu předchozí fotku neberte v potaz,trošku sjem to poupravil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 něco málo zezadu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Tak tedy po tipech nejmenovaného zdroje, jenž měl tu čest ( i když jen bokem oka) vidět onen model, přepracoval jsem tedy mé návrhy do zřejmě nejpravděpodobnější podoby..Vše berte s nadsázkou, jedná se pozue o fotomontáž, nic-méně díky tomuto můžete alespoň částečně odhadnout, co nás čeká.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Takže více-méně stylizace alá Superb...no ale nevypadá to špatně, myslím, že to bude OK. I na tom obrázku to dodává jistý pozměněný ráz, který posouvá celkový výraz auta někam trošku jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Tak tedy po tipech nejmenovaného zdroje, jenž měl tu čest ( i když jen bokem oka) vidět onen model, přepracoval jsem tedy mé návrhy do zřejmě nejpravděpodobnější podoby..Vše berte s nadsázkou, jedná se pozue o fotomontáž, nic-méně díky tomuto můžete alespoň částečně odhadnout, co nás čeká.. V jakém programu děláš tyhle změny??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 V jakém programu děláš tyhle změny??? Díky Adobe Photoshop 9.0 cs 2 a linky dělám v primitivním prográmku,podobném malování: Paint.NET Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.