Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

hh po delší době jsem sem zase zavítal a co nevidím-vlastně nic :D nic-méně musím souhlasit s LUKY-007, dle mého budou změny podobného chrakteru, jak říká..proto jsem vzal mou(už jednou upravovanou fotku) a trošku si s ní zase pohrál-originál a vytvořený výsledek předkládám.. ;)

Upraveno od Deny.Kr

Taky něco přidám

post-7212-1203165652_thumb.jpg

Upraveno od Petin..

deny . no ja len dufam ze ta vlnka zospodu svetiel bude trosku vyraznejsia nez ten tvoj pokus ;)

deny . no ja len dufam ze ta vlnka zospodu svetiel bude trosku vyraznejsia nez ten tvoj pokus ;)

tak to já osobně bych také bral výraznější vlnku..jenže aby ta světla tak nevypadala až přehnaně vysoce a baculatě, musela by světla být buď širší,nebo celkově užší = to je moc drahé a koplikované = Škodovka toto nikdy neudělá..dle mého tam budou klasická světla s dodatečně dodělanou dírou v novém nárazníku právě na onu vlnku (= samostatný díl, přišroubovaný pod klasickým světlem, jak ho známe dnes)..nevím..možná mě škodovka překvapí, možná to bude vážně jeden díl a možná to bude vypadat dobře - kdo ví..ale moc tomu nevěřím..tak či tak se musím "modlit",aby to dopadlo dobře,neboť se chystáme pořídit si jednu z 1. faceliftovaných Octavií....tak uvidíme..

Upraveno od Deny.Kr

A co tohle????Jsem si majinko hrál

post-14485-1203084191_thumb.jpg

post-14485-1203084196_thumb.jpg

nooo podla mna zmenia tvar prednych svetiel tak ze nezasiahnu do blatnikov akurat zrejme tu spodnu cast vytiahnu tam vlnku ... v style novy sup ... no aale vsak uvidime .. dufam ze to bude vo vysledku vypadat nejako slusne

Ta vlnka bude do blatníků a Ne do světel. Na 100%!! :ph34r:

;)

Pánové, co tak víc fantazie a klidně změnit i tvar světel v předních blatnících? :p;)

Pánové, co tak víc fantazie a klidně změnit i tvar světel v předních blatnících? :p;)

co se týče Škodovky,jsem skeptický :D

Fantazie by byla fajn..ale podle mně se blatníky a plechové díly jako takové měnit nebudou..změna by přišla na pořádný ranec a o to nejde..jde o facelift, ne o nový model. Změnu bych viděl v plastových dílech, jejichž změna není rozhodně tak nákladná

Fantazie by byla fajn..ale podle mně se blatníky a plechové díly jako takové měnit nebudou..změna by přišla na pořádný ranec a o to nejde..jde o facelift, ne o nový model. Změnu bych viděl v plastových dílech, jejichž změna není rozhodně tak nákladná

přesně tak

O co se chceš vsadit? lol

(Jenom pánové - vzpomeňte, z čeho má 5. dveře Roomster Scout )

no dobře-ale nečekám,že z toho samého budou blatníky ;)

Roomstera nemám, takže jsem ani nepátral, z čeho má dveře.

no Růmstr Scout má nějaký plastový dveře, ne? :help:

:kol-142:

Potom nechápu, co mají společného plastové dveře z Růmstra s pozinkovaným blatníkem na O II..že by taky snadná úprava? To asi ne..

Tak..z5 k tématu..pokud by byla pravda, co říká George Couser a Škodovka vážně ony blatníky měnila, mohlo by to vypadat cca. takhle nějak..(je večer,dělal jsem to narychlo,tak omluvte chyby) :)

Jak jsem se ráno koukl na svůj výtvor,zděsil jsem se nad tím,jak nereálně to vypadá :D..takže tu předchozí fotku neberte v potaz,trošku sjem to poupravil:

něco málo zezadu.....

Tak tedy po tipech nejmenovaného zdroje, jenž měl tu čest ( i když jen bokem oka) vidět onen model, přepracoval jsem tedy mé návrhy do zřejmě nejpravděpodobnější podoby..Vše berte s nadsázkou, jedná se pozue o fotomontáž, nic-méně díky tomuto můžete alespoň částečně odhadnout, co nás čeká.. :)

Takže více-méně stylizace alá Superb...no ale nevypadá to špatně, myslím, že to bude OK. I na tom obrázku to dodává jistý pozměněný ráz, který posouvá celkový výraz auta někam trošku jinam :)

Tak tedy po tipech nejmenovaného zdroje, jenž měl tu čest ( i když jen bokem oka) vidět onen model, přepracoval jsem tedy mé návrhy do zřejmě nejpravděpodobnější podoby..Vše berte s nadsázkou, jedná se pozue o fotomontáž, nic-méně díky tomuto můžete alespoň částečně odhadnout, co nás čeká.. :)

V jakém programu děláš tyhle změny??? Díky

V jakém programu děláš tyhle změny??? Díky

Adobe Photoshop 9.0 cs 2 a linky dělám v primitivním prográmku,podobném malování: Paint.NET ;)

Díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.