Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jsem odjížděl z parkoviště a náhodou jsem si toho všiml...a pak mě tak trklo...vždyť nějak takhle to má někdo z diskuze... a když jsem zahlédl to 4x4 tak jsem sjel na RZ a hned mě to trklo... lol , pak jsem to ještě objel zepředu (jako autem, ne klíčem :p ), jestli to je ono a hle koukejme... :palec2:

Vloženo (editace)
Jsem odjížděl z parkoviště a náhodou jsem si toho všiml...a pak mě tak trklo...vždyť nějak takhle to má někdo z diskuze... a když jsem zahlédl to 4x4 tak jsem sjel na RZ a hned mě to trklo... lol , pak jsem to ještě objel zepředu (jako autem, ne klíčem :p ), jestli to je ono a hle koukejme... :palec2:

jak jsem četl to "objel zepředu", tak mě taky hend napadl klíček lol jj, podobnou 100% nenajdeš :D

Editováno: , autor: Deny.Kr
Vloženo

něco málo se povídá, výroba světel na současnou OII končí (xeny, halogen apod) - přesun do menšího závodu f. , bohužel info jaka nová světla jsou v plánu není....

Vloženo

Ja myslim, ze budeme prekvapeni. To, co ale nevim, je zmena ve vybavach. Bude neco citelnejsiho? Napr. ESP nebo 6xairbag v zakladu (neco takoveho bych si predstavoval - hlavne ted, kdyz Skoda pomalu prestava "setrit" s airbagy)?

Vloženo (editace)
Ja myslim, ze budeme prekvapeni. To, co ale nevim, je zmena ve vybavach. Bude neco citelnejsiho? Napr. ESP nebo 6xairbag v zakladu (neco takoveho bych si predstavoval - hlavne ted, kdyz Skoda pomalu prestava "setrit" s airbagy)?

no..já si spíše co se týče airbagů pokládám jednu otázku:nepřidají i přední bagy v případě N1?!..co vím,tak od příštího roku v dubnu/květnu bude auto kategrie N1 jen v tom,že bude mít určitou předepsanou možnou nosnost,jinak mříž z aut zmizí..-každopádně auta s mříží si ji sice možná vyndají,ale airbagy chybí,že..4 Bagy nejsou nic převratného... :feve:

Vloženo
no..já si spíše co se týče airbagů pokládám jednu otázku:nepřidají i přední bagy v případě N1?!..co vím,tak od příštího roku v dubnu/květnu bude auto kategrie N1 jen v tom,že bude mít určitou předepsanou možnou nosnost,jinak mříž z aut zmizí..-každopádně auta s mříží si ji sice možná vyndají,ale airbagy chybí,že..4 Bagy nejsou nic převratného... :feve:

Někde jsem četl, že ta varianta má existovat až od r.2011, ale je možný, že si to jen blbě pamatuju. Přední bagy samozřejmě v autě jsou, ale spíš jsi myslel hlavové..ty určitě s mříží nejdou, těžko by se nafukovaly, když nemají kam :) Jinak sundat dodatečně mříž taky jen tak nepůjde, jde o auta, která tak byla schválená a případná demontáž se považuje za přestavbu. No a když výrobce řekne, že to nepovolí, tak se sundat prostě nedá. Varianta bez mříže tak bude pouze u nově vyráběných a schválených aut

Vloženo

A proč by nešetřila..je to dáno mentalitou trhu a náročností zákazníků..v Čechách pořád ještě neoslní nikoho, když bude v autě nabízet ESP nebo 6x airbag..tady to pořád ještě ocení jen málokdo, narozdíl od třeba SRN, kde si na prvcích aktivní i pasivní bezpečnosti zakládají úplně jinak

Vloženo (editace)
Někde jsem četl, že ta varianta má existovat až od r.2011, ale je možný, že si to jen blbě pamatuju. Přední bagy samozřejmě v autě jsou, ale spíš jsi myslel hlavové..ty určitě s mříží nejdou, těžko by se nafukovaly, když nemají kam :) Jinak sundat dodatečně mříž taky jen tak nepůjde, jde o auta, která tak byla schválená a případná demontáž se považuje za přestavbu. No a když výrobce řekne, že to nepovolí, tak se sundat prostě nedá. Varianta bez mříže tak bude pouze u nově vyráběných a schválených aut

jó,to s tou demontáží se nějak poddá :D ..já spíše myslel zvlášť přední Bagy...teď se dodávají buď 4,nebo 8...a mohli by vymyslet i variantu 6 Bagů pro N1..

Vloženo
To je jasný, že podá, ale pak to na silnici taky může být za pěkný ranec ;) Jinak 8 bagů v OII ? To asi ne.. ;)

jak ne?..airbag řidič,airbag spolujezdec,airbag levý boční,airbag pravý boční, airbag levý hlavový,airbag pravý hlavový,airbag levý hlavový zadní, airbag pravý hlavový zadní..pokud umím počítat,je to 8 ;)

Vloženo (editace)

jak se to vezme, u nás je to 6, 2 přední, 2 boční v sedadlech a 2 hlavové po celé délce vozu. např v německu to prezentují jako 10 bagů. dva boční hlavové počítají jako 6, t.j. v předním sloupku,ve středním sloupku a v zadním sloupku. ale jinak to mají stejné jako u nás. ;)

Editováno: , autor: black007
Vloženo

Ten hlavový je vcelku, tak není důvod ho počítat jako 2, nebo dokonce 3 ;) Škodovka oficiálně dodává do OII max. 6 bagů, těch 10 se uvádí, pokud vím, hlavně na STK u dovezených vozidel, kde zkušený technik zpočítá počet nápisů AIRBAG ve vozidle a dojdou k číslu 10. Jsou to prostě odborníci jak řemen :feve:

To Deny.. Ten hlavový přední je v předním sloupku a ten hlavový zadní je v zadním? No a k jakému potom patří ten ve středním..že by se jednou nafoukl s předním, příště se zadním bagem? :) Je prostě vcelku, takže logicky 1. To bych taky mohl počítat, že mám ve volantu 3 a spolujezdec před sebou dokonce 4 pytle (to proto, že u spolujezdce je větší) :)

Vloženo
Bol som v servise a mne povedali ze tam je 6 airbagov a to bag vodiča a spolujazdca, dva bočné a ten hlavový je po celej dlžke jeden vpravo a jeden vľavo. Takze 6

on je jako celý no..ale tak já to beru jako co sedadlo,to jeden Bag..ale i tak mě to nenapadlo, pravdou je,že se to dá takhle brát..

Vloženo
Ten hlavový je vcelku, tak není důvod ho počítat jako 2, nebo dokonce 3 ;) Škodovka oficiálně dodává do OII max. 6 bagů, těch 10 se uvádí, pokud vím, hlavně na STK u dovezených vozidel, kde zkušený technik zpočítá počet nápisů AIRBAG ve vozidle a dojdou k číslu 10. Jsou to prostě odborníci jak řemen :feve:

To Deny.. Ten hlavový přední je v předním sloupku a ten hlavový zadní je v zadním? No a k jakému potom patří ten ve středním..že by se jednou nafoukl s předním, příště se zadním bagem? :) Je prostě vcelku, takže logicky 1. To bych taky mohl počítat, že mám ve volantu 3 a spolujezdec před sebou dokonce 4 pytle (to proto, že u spolujezdce je větší) :)

no, jo, asi máš pravdu-jak jsem psal: nedošlo mi, že je to 1 kus...

Vloženo
...ale spíš jsi myslel hlavové..ty určitě s mříží nejdou, těžko by se nafukovaly, když nemají kam :)

Ale tohle omezení neplatí paušálně napříč značkami, mám dojem, že Škodovka jako jediná v koncernu tohle neumožňuje, jinak to bez problému jde ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...