Červen 12, 200817 r Tak pokus s modelovanim reflektora zo Superba vysiel nasledovne. Je to fakt velmi priblizne, urobene len podla fotiek, ktore nie su najlepsie kvoli perspektive.
Červen 12, 200817 r Sranki: Napiš všechny formáty které ti vyhovujou, Cinema totiž toho moc vyexportovat neumí.
Červen 13, 200817 r Ochutnávka faceliftu octavie....ale nebýt uživatele jménem George Couser tak to nezvládnu.....díky moc ) Upraveno Červen 14, 200817 r od unuc
Červen 14, 200817 r Ochutnávka faceliftu octavie....ale nebýt uživatele jménem George Couser tak to nezvládnu.....díky moc ) Mám z toho rozpačitý dojem
Červen 14, 200817 r Mám z toho rozpačitý dojem Hořičáku neměj! Prostě prodáš svou starou octávii a koupiš facelift
Červen 14, 200817 r Mám z toho rozpačitý dojem Během víkendu udělám novou páč takhle vypadat nebude, tak přes tyden to sem hodím
Červen 14, 200817 r Hořičáku neměj! Prostě prodáš svou starou octávii a koupiš facelift Si tak akorat koupim koloběžku
Červen 14, 200817 r Během víkendu udělám novou páč takhle vypadat nebude, tak přes tyden to sem hodím Tak teď to nechápu. Měl jsem pocit, že ten obrázek, co jsi sem vložil vychází z věrohodných info a teď zase píšeš, že to tak vypadat nebude a dáš sem nový....????
Červen 14, 200817 r Je to tak že bylo zjištěno že nahoře nebudou ty světla useknuty jako u supika, takže se to musí pozměnit Upraveno Červen 14, 200817 r od unuc
Červen 22, 200817 r skúste niekto dat na octaviu tieto svetla z tohto planovaneho vanu, tipujem to na tieto
Červen 23, 200817 r tak...řekl bych, že tento vzhled je ten správný (trošku zklamání ze ztráty spodní vlnky), trošku jsem to upravil, zostřil, udělal reálnější (změny oproti předchozí montáži vyniknout "přiložením" obou montáží vedle sebe) Upraveno Červen 23, 200817 r od Deny.Kr
Červen 24, 200817 r to Deny.Kr: Doufám, že takto to vypadat nebude - hrůza. Asi tak...taky se mi to nelíbí..
Červen 24, 200817 r to Deny.Kr: Doufám, že takto to vypadat nebude - hrůza. nechci ti brát iluze,ale dělal jsem to pod dohledem člověka,který o tom něco ví..světla budou takováto 100%, nárazník nevím-ale možná taky bude tento...
Červen 25, 200817 r Jdu zvracet panstvo pokud to takhle bude, facelift se bude spíš přestavovat na předfacelift
Červen 25, 200817 r Jo hoši neostáva nám nič iné, len veriť že to páni zo Škodovky nezbabrú! Ale tiež mám obavy, keď vidím akým smerom sa dizajn Škodoviek v poslednom čase uberá !
Červen 25, 200817 r no,taky nejsem 2x nadšen..tuto montáž jsem dělal pod dohledem "zkušenějších", jak jsem již psal, a dle všeho tam budou tato světla na 99%..současná Octavia už se mi značně okoukala, je až příliš hranatá a předek je posazený moc vysoko (o nárazníku se radši nebavím, neb ten byl nepovedený hned od počátku)..Ale kdyby tomu dali níže položenou masku na styl např. SII, nárazník podobný stylu SII a pár detailů, bohatě by to stačilo k tomu, aby auto vypadalo pěkně..nejvíc mě na tom štve fakt, že předchozí škodovky měly světla hravá, a když konečně přišel design světel, jenž je srovnatelný s Audi a spol., zase ho chtějí zprznit na styl hravé a nevyspělé FII....
Červen 25, 200817 r Deny opět další šíření: http://www.autoblog.nl/archive/2008/06/25/...e-skoda-octavia He škodovka to nakonec bude muset udělat podle tebe to to tak bude očekávat celý svět Upraveno Červen 25, 200817 r od zabiak
Červen 25, 200817 r Deny opět další šíření: http://www.autoblog.nl/archive/2008/06/25/...e-skoda-octavia He škodovka to nakonec bude muset udělat podle tebe to to tak bude očekávat celý svět heh
Červen 25, 200817 r jinak, co se týče světel apod., může nás trošku uklidňovat fakt, že montáže z časopisu, jenž je aspoň rok starý (obrázky viz. str. 9) jsou velmi podobné tomu, co jsem udělal já, jen mají trošku pěknější tvary (včetně vlnky světel)..Berme v úvahu to, že tuto montáž dělali dle toho, co ve škodovce sami pozjišťovali (viz. článek) a že tenkrát se o tvarech novéhu Superbu nevědělo ještě vůbec nic, proto si to nemohli domýšlet
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.