Deny.Kr Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Dajte tu normalne niekto fotku a nenechavajte sa trapit ludi. Isto niekto z vas ma doma schovanu fotecku ako nova OII vyzera ale hra sa na pana nedostupneho a rozprava v otaznikoch. Je to trapne. buď rád aspoň za něco, sám nemáš nic a čekal bys do listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 XXX TOMCAT XXX: Hele, když Ti sem někdo hodí fotku, tak příště nedostane ani howno, takže asi tak...prostě dneska se všechno hlídá a jakýkoliv únik je dost sledován, není to tak lehký něco říct a přitom nic neprokecnout...IMHO lepší mluvit v otaznících a ostatní si jistě rádi domyslí, než neříct nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Deny: Ještě tu masku - ve skutečnosti není "SII style" ale uchovává si ten "V" tvar ze současné OII... ty, já tu masku študoval a dle toho jsem to dělal-má širší okraje (to jsem udělal), vnitřní hrana lišty je klasicky hranatá s rohem (to je taky) a vnější lišta kopíruje "stoupající spáru" kapoty ke světlům.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 podľa tej fotky v garazi autorevue, tak tie svetla vyzeraju dost otrasne- prilis uzke ako na starom leone alebo neviem kde, proste tam nepasuju, mohli tam dat radsej tie zo superbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 podľa tej fotky v garazi autorevue, tak tie svetla vyzeraju dost otrasne- prilis uzke ako na starom leone alebo neviem kde, proste tam nepasuju, mohli tam dat radsej tie zo superbu dle všech fotek v origo velikosti a editoru, světla budou vypadat prakticky shodně, jako v mé poslední fotomontáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Takže v listopadu 2008 už bude odtajněný facelift?Chápu to dobře?A nebo se má už prodávat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Takže v listopadu 2008 už bude odtajněný facelift?Chápu to dobře?A nebo se má už prodávat? v září bude "odtajněn", v listopadu prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 takze pred by bol, uvidime, mne sa to nie velmi paci, zadny naraznik kombinacia s RS, svetla bez odrazky v strede.... interier neviete co caka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Jo bacha, na těch fotkách to má i maskované mlhovky - nebudou takhle malé a nebudou se k okraji zvedat jako to je u OII teď, ale budou podobné SII, ale oproti němu mají být v každé z nich 2 žárovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 takze pred by bol, uvidime, mne sa to nie velmi paci, zadny naraznik kombinacia s RS, svetla bez odrazky v strede.... interier neviete co caka??? to,co jsem tady dělal dříve-volant ze SII, možná i budíky ze SII, bílé podsvícení, nová rádia a navi, nová klimačka (viz. SII) a pár malých detailů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 takže buď nejake denné svietenie alebo oddelenie hmloviek a corner??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 trošku off topic: takhle, s rozšířenými blatníky, sníženým podvozkem, většími koly a bez lyžin, by této Octavii sebevědomí rozhodně nechybělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 off road :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Škoda Octavia 2 Facelift spy photo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 George Couser: Na jeho posledních fotomontážích jsou sice světla třeba blíže realitě, jenže ty starší vypadají réálnějc a není tam tolik vidět, že se jedná o fotomontáž a proto se taky zdárně šíří světem. Na ty světla jsem zvědavý. Na té spy fotce se mi výraz auta líbí. A zdá se že by mohl vypadat k světu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Tak jsem promazal OT. A bylo by fajn necitovat poslední příspěvky (platí pro některé jedince, že Deny.Kr ..zkus to dát do pořádku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 ...jenže ty starší vypadají réálnějc a není tam tolik vidět, že se jedná o fotomontáž a proto se taky zdárně šíří světem. A taky se pak bude šířit světem, jak na jistém webu se dušovali že ví podobu nějakého auta, které vypadá úplně jinak. Ta montáž teda nemá s realitou nic společného, a to nemyslím jen svštla, gril, zrcátka, ale i plno jiných detailů, které jsou úplně jinak a docela dost mění výraz auta. Btw Deny moc dobře ví, na základě čích informací to dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 (editace) díky za upozornění, omlouvám se, napravím jinak TO George: pravda, pravda Editováno: 1. Červenec 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 (editace) . sorry Editováno: 5. Červenec 2008, autor: Zitny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Vážení, facelift bude mít předek jako Sup2, málo změněná zadní světla, jako Sup2 bixenony, oddělená světla na denní svícení. Kdo se bude chtít přít že ne - může, ale až to bude venku, tak si na mě vpomeňte ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 benito: tomu věřím, dává to i logiku. O těch oddělených světlech jsem nevěděl.. jsem si říkal z těch fotek, že jsou ty potkávačky tak posunutý do vnějších stran světlometů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Vážení, facelift bude mít předek jako Sup2, málo změněná zadní světla, jako Sup2 bixenony, oddělená světla na denní svícení. Kdo se bude chtít přít že ne - může, ale až to bude venku, tak si na mě vpomeňte ... A něco nového nevíš? Já jen, že to už vše tady bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 benito: tomu věřím, dává to i logiku. O těch oddělených světlech jsem nevěděl.. jsem si říkal z těch fotek, že jsou ty potkávačky tak posunutý do vnějších stran světlometů. Psal jsem to o stranu vzad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 O stranu vzad? Asi jsem slepej, pokud jsi nemyslel ty mlhovky po dvou žárovkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 A něco nového nevíš? Já jen, že to už vše tady bylo. A víš to na 100% jako já ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.