Červen 30, 200817 r Dajte tu normalne niekto fotku a nenechavajte sa trapit ludi. Isto niekto z vas ma doma schovanu fotecku ako nova OII vyzera ale hra sa na pana nedostupneho a rozprava v otaznikoch. Je to trapne. buď rád aspoň za něco, sám nemáš nic a čekal bys do listopadu
Červen 30, 200817 r XXX TOMCAT XXX: Hele, když Ti sem někdo hodí fotku, tak příště nedostane ani howno, takže asi tak...prostě dneska se všechno hlídá a jakýkoliv únik je dost sledován, není to tak lehký něco říct a přitom nic neprokecnout...IMHO lepší mluvit v otaznících a ostatní si jistě rádi domyslí, než neříct nic
Červen 30, 200817 r Deny: Ještě tu masku - ve skutečnosti není "SII style" ale uchovává si ten "V" tvar ze současné OII... ty, já tu masku študoval a dle toho jsem to dělal-má širší okraje (to jsem udělal), vnitřní hrana lišty je klasicky hranatá s rohem (to je taky) a vnější lišta kopíruje "stoupající spáru" kapoty ke světlům..
Červen 30, 200817 r podľa tej fotky v garazi autorevue, tak tie svetla vyzeraju dost otrasne- prilis uzke ako na starom leone alebo neviem kde, proste tam nepasuju, mohli tam dat radsej tie zo superbu
Červen 30, 200817 r podľa tej fotky v garazi autorevue, tak tie svetla vyzeraju dost otrasne- prilis uzke ako na starom leone alebo neviem kde, proste tam nepasuju, mohli tam dat radsej tie zo superbu dle všech fotek v origo velikosti a editoru, světla budou vypadat prakticky shodně, jako v mé poslední fotomontáži
Červen 30, 200817 r Takže v listopadu 2008 už bude odtajněný facelift?Chápu to dobře?A nebo se má už prodávat?
Červen 30, 200817 r Takže v listopadu 2008 už bude odtajněný facelift?Chápu to dobře?A nebo se má už prodávat? v září bude "odtajněn", v listopadu prodej
Červen 30, 200817 r takze pred by bol, uvidime, mne sa to nie velmi paci, zadny naraznik kombinacia s RS, svetla bez odrazky v strede.... interier neviete co caka???
Červen 30, 200817 r Jo bacha, na těch fotkách to má i maskované mlhovky - nebudou takhle malé a nebudou se k okraji zvedat jako to je u OII teď, ale budou podobné SII, ale oproti němu mají být v každé z nich 2 žárovky...
Červen 30, 200817 r takze pred by bol, uvidime, mne sa to nie velmi paci, zadny naraznik kombinacia s RS, svetla bez odrazky v strede.... interier neviete co caka??? to,co jsem tady dělal dříve-volant ze SII, možná i budíky ze SII, bílé podsvícení, nová rádia a navi, nová klimačka (viz. SII) a pár malých detailů
Červenec 1, 200817 r trošku off topic: takhle, s rozšířenými blatníky, sníženým podvozkem, většími koly a bez lyžin, by této Octavii sebevědomí rozhodně nechybělo
Červenec 1, 200817 r George Couser: Na jeho posledních fotomontážích jsou sice světla třeba blíže realitě, jenže ty starší vypadají réálnějc a není tam tolik vidět, že se jedná o fotomontáž a proto se taky zdárně šíří světem. Na ty světla jsem zvědavý. Na té spy fotce se mi výraz auta líbí. A zdá se že by mohl vypadat k světu.
Červenec 1, 200817 r Tak jsem promazal OT. A bylo by fajn necitovat poslední příspěvky (platí pro některé jedince, že Deny.Kr ..zkus to dát do pořádku)
Červenec 1, 200817 r ...jenže ty starší vypadají réálnějc a není tam tolik vidět, že se jedná o fotomontáž a proto se taky zdárně šíří světem. A taky se pak bude šířit světem, jak na jistém webu se dušovali že ví podobu nějakého auta, které vypadá úplně jinak. Ta montáž teda nemá s realitou nic společného, a to nemyslím jen svštla, gril, zrcátka, ale i plno jiných detailů, které jsou úplně jinak a docela dost mění výraz auta. Btw Deny moc dobře ví, na základě čích informací to dělal.
Červenec 1, 200817 r díky za upozornění, omlouvám se, napravím jinak TO George: pravda, pravda Upraveno Červenec 1, 200817 r od Deny.Kr
Červenec 13, 200817 r Vážení, facelift bude mít předek jako Sup2, málo změněná zadní světla, jako Sup2 bixenony, oddělená světla na denní svícení. Kdo se bude chtít přít že ne - může, ale až to bude venku, tak si na mě vpomeňte ...
Červenec 14, 200817 r benito: tomu věřím, dává to i logiku. O těch oddělených světlech jsem nevěděl.. jsem si říkal z těch fotek, že jsou ty potkávačky tak posunutý do vnějších stran světlometů.
Červenec 14, 200817 r Vážení, facelift bude mít předek jako Sup2, málo změněná zadní světla, jako Sup2 bixenony, oddělená světla na denní svícení. Kdo se bude chtít přít že ne - může, ale až to bude venku, tak si na mě vpomeňte ... A něco nového nevíš? Já jen, že to už vše tady bylo.
Červenec 14, 200817 r benito: tomu věřím, dává to i logiku. O těch oddělených světlech jsem nevěděl.. jsem si říkal z těch fotek, že jsou ty potkávačky tak posunutý do vnějších stran světlometů. Psal jsem to o stranu vzad...
Červenec 14, 200817 r O stranu vzad? Asi jsem slepej, pokud jsi nemyslel ty mlhovky po dvou žárovkách.
Červenec 15, 200817 r A něco nového nevíš? Já jen, že to už vše tady bylo. A víš to na 100% jako já ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.