Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Dajte tu normalne niekto fotku a nenechavajte sa trapit ludi. Isto niekto z vas ma doma schovanu fotecku ako nova OII vyzera ale hra sa na pana nedostupneho a rozprava v otaznikoch. Je to trapne.

buď rád aspoň za něco, sám nemáš nic a čekal bys do listopadu :p

Vloženo

XXX TOMCAT XXX: Hele, když Ti sem někdo hodí fotku, tak příště nedostane ani howno, takže asi tak...prostě dneska se všechno hlídá a jakýkoliv únik je dost sledován, není to tak lehký něco říct a přitom nic neprokecnout...IMHO lepší mluvit v otaznících a ostatní si jistě rádi domyslí, než neříct nic :p

Vloženo
Deny: Ještě tu masku - ve skutečnosti není "SII style" ale uchovává si ten "V" tvar ze současné OII...

ty, já tu masku študoval a dle toho jsem to dělal-má širší okraje (to jsem udělal), vnitřní hrana lišty je klasicky hranatá s rohem (to je taky) a vnější lišta kopíruje "stoupající spáru" kapoty ke světlům.. ;)

Vloženo

podľa tej fotky v garazi autorevue, tak tie svetla vyzeraju dost otrasne- prilis uzke ako na starom leone alebo neviem kde, proste tam nepasuju, mohli tam dat radsej tie zo superbu :feve:

Vloženo
podľa tej fotky v garazi autorevue, tak tie svetla vyzeraju dost otrasne- prilis uzke ako na starom leone alebo neviem kde, proste tam nepasuju, mohli tam dat radsej tie zo superbu :feve:

dle všech fotek v origo velikosti a editoru, světla budou vypadat prakticky shodně, jako v mé poslední fotomontáži ;)

Vloženo
takze pred by bol, uvidime, mne sa to nie velmi paci, zadny naraznik kombinacia s RS, svetla bez odrazky v strede.... interier neviete co caka??? :help:

to,co jsem tady dělal dříve-volant ze SII, možná i budíky ze SII, bílé podsvícení, nová rádia a navi, nová klimačka (viz. SII) a pár malých detailů

Vloženo

George Couser: Na jeho posledních fotomontážích jsou sice světla třeba blíže realitě, jenže ty starší vypadají réálnějc a není tam tolik vidět, že se jedná o fotomontáž a proto se taky zdárně šíří světem. :)

Na ty světla jsem zvědavý. Na té spy fotce se mi výraz auta líbí. A zdá se že by mohl vypadat k světu.

Vloženo
...jenže ty starší vypadají réálnějc a není tam tolik vidět, že se jedná o fotomontáž a proto se taky zdárně šíří světem. :)

A taky se pak bude šířit světem, jak na jistém webu se dušovali že ví podobu nějakého auta, které vypadá úplně jinak. lol

Ta montáž teda nemá s realitou nic společného, a to nemyslím jen svštla, gril, zrcátka, ale i plno jiných detailů, které jsou úplně jinak a docela dost mění výraz auta. :p

Btw Deny moc dobře ví, na základě čích informací to dělal. :p

Vloženo

Vážení, facelift bude mít předek jako Sup2, málo změněná zadní světla, jako Sup2 bixenony, oddělená světla na denní svícení. Kdo se bude chtít přít že ne - může, ale až to bude venku, tak si na mě vpomeňte ...

Vloženo
Vážení, facelift bude mít předek jako Sup2, málo změněná zadní světla, jako Sup2 bixenony, oddělená světla na denní svícení. Kdo se bude chtít přít že ne - může, ale až to bude venku, tak si na mě vpomeňte ...

A něco nového nevíš? Já jen, že to už vše tady bylo. lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...