O.v.i. Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 (editace) Vážení, facelift bude mít předek jako Sup2, málo změněná zadní světla, jako Sup2 bixenony, oddělená světla na denní svícení. Kdo se bude chtít přít že ne - může, ale až to bude venku, tak si na mě vpomeňte ... me teda ty svetla sII moc nepripominaj... Editováno: 16. Červenec 2008, autor: Ovidius nebudem ukazovat co ma byt neviditelne :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 A víš to na 100% jako já ? co vis na 100% ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 me teda ty svetla sII moc nepripominaj... Mě teda SII připomínají, ale vypadají hrozně, aspoň takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Mě teda SII připomínají, ale vypadají hrozně, aspoň takhle. si zvyknes ale az uvidis RS!!! to je nahul - fakt moc pekny!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Tys viděl?? A naznačit nemůžeš, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Tys viděl?? A naznačit nemůžeš, co? rad bych ale... vydrz jeste par dnu a pak to odtajnim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 par dnu nebo tydnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 vydrzte ted je jeste brzo pak sem neco hodim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Asi někteří nedočkavostí shoří, já už taky doutnám. Ta O2 RS face mě vážně zajímá ... Ovidius: pokud možno, moc to neodkládej, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 muze z toho bejt slusnej pruser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Ne ne, do průseru Tě dostat nechci Ale až to bude možný, nečekej ani minutu a šup sem s tím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 To zrovna bude facelift i pro RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 To zrovna bude facelift i pro RS? kdybys videl pro co vsechno uz je pripravena omlaz. kura....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Já potřebuju stříknout předek, ale zatím pořád čekám, co se z faceliftu nakonec vyklube, jeslti nechám starej nebo to překopu a jak to tady čtu tak podle posledních informací to vypadá nadějně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Já potřebuju stříknout předek, ale zatím pořád čekám, co se z faceliftu nakonec vyklube, jeslti nechám starej nebo to překopu a jak to tady čtu tak podle posledních informací to vypadá nadějně zadni lampy no problemo ale predek uz bude horsi-ne jako u OI - potom budou detajly ve vnitrku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Tak předek bude předpokládám nárazník, blatníky, kapota + světla, mřížka atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Tak předek bude předpokládám nárazník, blatníky, kapota + světla, mřížka atd. myslim, ze si tam kluci pohrali i s ulozenim/uchycenim - pry meli velky problemy se svetlama tak nevim jak to doresili .... ale jo jak pises vicemene to je ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 jediny co sem hodim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 To znamená že budou nejen vnější změny ale i vnitřní??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Romarjooo: ano, ze Superba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 To znamená že budou nejen vnější změny ale i vnitřní??? Ty vole si snad děláte prdel. Je tady o tom naspáno na každé druhé stránce a furt dokola se někdo udiveně ptá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 jj ta clima ist sehr schon! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Ovi, máš to hezký, ale ta nová klima se mi nějak nepozdává Asi jsem moc konzerva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 nejprve sem si myslel ze je slozitejsi a neprehledna ale po najeti asi 200km jsem zjistil opak - a hlavne uz luxusne komunikuje s columbusem - konecne si vsechno se vsim povida nevim jak nexus - ten nepouzivame PS- a hlavne tuneri, pujde to jednoduse predelat myslim ze od 11/05 no problemo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 proc ja miti 05/05 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.