Červenec 16, 200817 r Vážení, facelift bude mít předek jako Sup2, málo změněná zadní světla, jako Sup2 bixenony, oddělená světla na denní svícení. Kdo se bude chtít přít že ne - může, ale až to bude venku, tak si na mě vpomeňte ... me teda ty svetla sII moc nepripominaj... Upraveno Červenec 16, 200817 r od Ovidius nebudem ukazovat co ma byt neviditelne :))
Červenec 16, 200817 r me teda ty svetla sII moc nepripominaj... Mě teda SII připomínají, ale vypadají hrozně, aspoň takhle.
Červenec 16, 200817 r Mě teda SII připomínají, ale vypadají hrozně, aspoň takhle. si zvyknes ale az uvidis RS!!! to je nahul - fakt moc pekny!!
Červenec 16, 200817 r Tys viděl?? A naznačit nemůžeš, co? rad bych ale... vydrz jeste par dnu a pak to odtajnim
Červenec 16, 200817 r Asi někteří nedočkavostí shoří, já už taky doutnám. Ta O2 RS face mě vážně zajímá ... Ovidius: pokud možno, moc to neodkládej, díky
Červenec 16, 200817 r Ne ne, do průseru Tě dostat nechci Ale až to bude možný, nečekej ani minutu a šup sem s tím ...
Červenec 16, 200817 r To zrovna bude facelift i pro RS? kdybys videl pro co vsechno uz je pripravena omlaz. kura.......
Červenec 16, 200817 r Já potřebuju stříknout předek, ale zatím pořád čekám, co se z faceliftu nakonec vyklube, jeslti nechám starej nebo to překopu a jak to tady čtu tak podle posledních informací to vypadá nadějně
Červenec 16, 200817 r Já potřebuju stříknout předek, ale zatím pořád čekám, co se z faceliftu nakonec vyklube, jeslti nechám starej nebo to překopu a jak to tady čtu tak podle posledních informací to vypadá nadějně zadni lampy no problemo ale predek uz bude horsi-ne jako u OI - potom budou detajly ve vnitrku
Červenec 16, 200817 r Tak předek bude předpokládám nárazník, blatníky, kapota + světla, mřížka atd. myslim, ze si tam kluci pohrali i s ulozenim/uchycenim - pry meli velky problemy se svetlama tak nevim jak to doresili .... ale jo jak pises vicemene to je ono
Červenec 16, 200817 r To znamená že budou nejen vnější změny ale i vnitřní??? Ty vole si snad děláte prdel. Je tady o tom naspáno na každé druhé stránce a furt dokola se někdo udiveně ptá
Červenec 16, 200817 r Ovi, máš to hezký, ale ta nová klima se mi nějak nepozdává Asi jsem moc konzerva
Červenec 16, 200817 r nejprve sem si myslel ze je slozitejsi a neprehledna ale po najeti asi 200km jsem zjistil opak - a hlavne uz luxusne komunikuje s columbusem - konecne si vsechno se vsim povida nevim jak nexus - ten nepouzivame PS- a hlavne tuneri, pujde to jednoduse predelat myslim ze od 11/05 no problemo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.