Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Vážení, facelift bude mít předek jako Sup2, málo změněná zadní světla, jako Sup2 bixenony, oddělená světla na denní svícení. Kdo se bude chtít přít že ne - může, ale až to bude venku, tak si na mě vpomeňte ...

me teda ty svetla sII moc nepripominaj...

Editováno: , autor: Ovidius
nebudem ukazovat co ma byt neviditelne :))
Vloženo

Já potřebuju stříknout předek, ale zatím pořád čekám, co se z faceliftu nakonec vyklube, jeslti nechám starej nebo to překopu a jak to tady čtu tak podle posledních informací to vypadá nadějně :)

Vloženo
Já potřebuju stříknout předek, ale zatím pořád čekám, co se z faceliftu nakonec vyklube, jeslti nechám starej nebo to překopu a jak to tady čtu tak podle posledních informací to vypadá nadějně :)

zadni lampy no problemo ale predek uz bude horsi-ne jako u OI - potom budou detajly ve vnitrku

Vloženo
Tak předek bude předpokládám nárazník, blatníky, kapota + světla, mřížka atd.

myslim, ze si tam kluci pohrali i s ulozenim/uchycenim - pry meli velky problemy se svetlama tak nevim jak to doresili ....

ale jo jak pises vicemene to je ono

Vloženo
To znamená že budou nejen vnější změny ale i vnitřní???

Ty vole si snad děláte prdel. Je tady o tom naspáno na každé druhé stránce a furt dokola se někdo udiveně ptá :doh

Vloženo

nejprve sem si myslel ze je slozitejsi a neprehledna ale po najeti asi 200km jsem zjistil opak - a hlavne uz luxusne komunikuje s columbusem - konecne si vsechno se vsim povida :) nevim jak nexus - ten nepouzivame :)

PS- a hlavne tuneri, pujde to jednoduse predelat :) myslim ze od 11/05 no problemo :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...