Přejít na obsah

Octavia II - Facelift

radek_m

Doporučené příspěvky

Vážení, facelift bude mít předek jako Sup2, málo změněná zadní světla, jako Sup2 bixenony, oddělená světla na denní svícení. Kdo se bude chtít přít že ne - může, ale až to bude venku, tak si na mě vpomeňte ...

me teda ty svetla sII moc nepripominaj...

Editováno: , autor: Ovidius
nebudem ukazovat co ma byt neviditelne :))
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já potřebuju stříknout předek, ale zatím pořád čekám, co se z faceliftu nakonec vyklube, jeslti nechám starej nebo to překopu a jak to tady čtu tak podle posledních informací to vypadá nadějně :)

zadni lampy no problemo ale predek uz bude horsi-ne jako u OI - potom budou detajly ve vnitrku

Odkaz ke komentáři

nejprve sem si myslel ze je slozitejsi a neprehledna ale po najeti asi 200km jsem zjistil opak - a hlavne uz luxusne komunikuje s columbusem - konecne si vsechno se vsim povida :) nevim jak nexus - ten nepouzivame :)

PS- a hlavne tuneri, pujde to jednoduse predelat :) myslim ze od 11/05 no problemo :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...