Přejít na obsah

Octavia II - Facelift

radek_m

Doporučené příspěvky

Kuzycku bich bral vsema 10... ale uplne by stacilo, aby sedacky mely tvar jako ve F RS 1, z tedlech me bolej zada, a tu sitku nahradil nejakej normalni material, nebo alcantara, nebo kuze. Ta moje sedacka je po 10000 km uz na vyhozeni, vcera jsem ji vzteky malem vykopal z auta skrz zavreny dvere.
Ti je vyměním :)

Já osobně si teda myslím, že sedačka v OII je lepší než FI, ale asi taky záleží na tělesných proporcích.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já osobně si teda myslím, že sedačka v OII je lepší než FI, ale asi taky záleží na tělesných proporcích.

No nemyslim normalni F, ale tu co byla ve F RS... imho mela vetsi a pevnejsi to bocni vedeni na operadle nez ta co je ted v O2 RS, a proste me z ni zada nebolely, kdezto vcera jsem jel Praha - Brno a zpet v jednom dni, a jsem celej rozlamanej, nejak nemuzu najit optimalni nastaveni, mam dva metry... ale jako je to furt lepsi nez sedacka v normalni octe, nebo nedej boze ve starym superbu, ta mi konci v puli zad. :(

No a nevim jestli je to tim jak nastupuju, ze abych se tam naskladal tak se hodne po ty sedacce soupu, navic 90% casu mam rifle, ale ta sitka na sedadle ridice je uz pekne roztrepena, za dalsi dva mesice to bude chlupatej humus, ani nebude poznat ze to nekdy byla sitka.

Odkaz ke komentáři

Jako je fakt, že ta síťka je co se týče výdrže nejslabší článek celé sedačky a určitě už ju taky nemám jako novou, ale zase to není tak hrozný, aby to bylo na první pohled vidět a určitě ještě nějakej ten rok bude v poho...každopádně jak předvedl Diamant není problém si nechat celej interiér včetně sedaček přečalounit do čehokoliv, takže klíďo látka, kůže...

Odkaz ke komentáři

No nemyslim normalni F, ale tu co byla ve F RS... imho mela vetsi a pevnejsi to bocni vedeni na operadle nez ta co je ted v O2 RS, a proste me z ni zada nebolely, kdezto vcera jsem jel Praha - Brno a zpet v jednom dni, a jsem celej rozlamanej, nejak nemuzu najit optimalni nastaveni, mam dva metry... ale jako je to furt lepsi nez sedacka v normalni octe, nebo nedej boze ve starym superbu, ta mi konci v puli zad. :(

No a nevim jestli je to tim jak nastupuju, ze abych se tam naskladal tak se hodne po ty sedacce soupu, navic 90% casu mam rifle, ale ta sitka na sedadle ridice je uz pekne roztrepena, za dalsi dva mesice to bude chlupatej humus, ani nebude poznat ze to nekdy byla sitka.

Myslel jsem, tu z FRS, s tím bočním vedením je to podle mě právě naopak, ale záleží na chuti každého soudruha :smich:

Jinak ty rifle, popř. ledvinky, jsou největší problém. To už maskáče nebo oblek jsou lepší -_-

Odkaz ke komentáři

nechce se mi na to zakladat vlastni tema protoze ani nevim jak bych ho nazval, davam to sem protoze to ma kastli OII, ale co je to za pokus to nevim. Foto vcera na D1 u Brna. Zepredu se to spolujezdci nepodarilo vyfotit, nevypadalo ze by to melo jiny svetla, nebo tak jen v masce chybeli jedna nebo 2 lamely, kola byly aspon 18" bych tipnul a jeste jedny mel v zadu nejaky obrovsky papuce, musel mit kvuli nim i sklopeny sedacky. Co ale nejvic upoutalo mou pozornost je sirka sloupku mezi prednimi a zadnimi sedadli. To neni standardni.

post-15585-1216973448_thumb.jpg

post-15585-1216973454_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

nechce se mi na to zakladat vlastni tema protoze ani nevim jak bych ho nazval, davam to sem protoze to ma kastli OII, ale co je to za pokus to nevim. Foto vcera na D1 u Brna. Zepredu se to spolujezdci nepodarilo vyfotit, nevypadalo ze by to melo jiny svetla, nebo tak jen v masce chybeli jedna nebo 2 lamely, kola byly aspon 18" bych tipnul a jeste jedny mel v zadu nejaky obrovsky papuce, musel mit kvuli nim i sklopeny sedacky. Co ale nejvic upoutalo mou pozornost je sirka sloupku mezi prednimi a zadnimi sedadli. To neni standardni.

post-15585-1216973448_thumb.jpg

post-15585-1216973454_thumb.jpg

Uni podvozkova platforma na kastli OII.. taky sem jednu u bolky potkal....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...