Prosinec 6, 200816 r tak, tak, mimochodem mimo téma, na CR-V je nabídka mínus 10% z ceníku, už základní cena 730.000 je dost dobrá proti 790.000 za scouta
Prosinec 6, 200816 r No jo no Honda ma problemy ... a odnesl to muj team ve F1 Kazdopadne kdybych si mel vybrat za rekneme stejnou cenu CR-V a Scouta, tak bych mel naprosto jasno co si vybrat !
Prosinec 6, 200816 r Dix: psal jsem to i tady o stranku zpet, ale to je jedno, na tom vubec nesejde. Dost me ten motor zajima, hlavne ve srovnani s 1.6 FSI co mam ted v OII. Musim se nekde v tom svezt. Sice zatim je muj favorit 1.8 TSI v Ambiente, ale kdyby ta 1.4 TSI jezdila taky dobre, tak mozna bych vzal ju a vybavu elegance, i kdyz to asi nee, ja radsi silnejsi motor nez vybavu Upraveno Prosinec 6, 200816 r od Marios
Prosinec 6, 200816 r Bylo by smutny, kdyby Golf nebyl lepsi. OII uz ma konstrukcne pet let a rok byla v supliku, protoze sla dobre na odbyt stara. Cenove je Golf hodne atraktivni, ceny FII jsou uz stejne skoro nejnizsi z relevantnich znacek. Ale ocividne budou muset dolu. Aspon ve vyssich verzich. Kdo tenhle masakr prezije, to fakt nevim.
Prosinec 6, 200816 r No jo no Honda ma problemy ... a odnesl to muj team ve F1 Kazdopadne kdybych si mel vybrat za rekneme stejnou cenu CR-V a Scouta, tak bych mel naprosto jasno co si vybrat ! Test je v Auto 7.Je tam test 1.4 TSI Elegance v combi.Jinak dneska jsem viděl dvě Elegancky nepředváděčky.
Prosinec 7, 200816 r Zdravím ludia, mám takú otázku, pozrel som si zopár faceliftovaných Octavií na Slovensku, a nie všetky detaily sú totožné so skutočným faceliftom, napr. strešná anténna je zhodná s OII pre faceliftom, myslím tým, že nie je sklopná. Takisto môžu byť aj ďalšie veci, ktoré nemusia byť zhodné s faceliftom. Ak viete niekto prečo, a dokedy táto situácia potrvá, prosím dajte vedieť.
Prosinec 7, 200816 r alvisio: Důvod je jednoduchý - vyprázdnění skladů. Prostě dokud jsou starší díly na skladě, tak se montují tyto. Třeba FL měl dostat nové madlo na kryt podlahy v kufru, ale to se dává pořád staré, dokud nedojdou zásoby apod...
Prosinec 7, 200816 r Mmt, jaktože OII před faceliftem neměla sklopnou anténu?? To měla jako tu oddělávací nebo jak?
Prosinec 7, 200816 r Mno alvisio právě píše že neměla,. ale stejně mi přijde, že v těch anténách mají "nepořádek", na naší FII měla být taky asi sklopná a je tam odnímatelná (asi taky měli nějaké starší díly na skladě, akorát nevím odkud, protože FI měla anténu sklopnou) A co sem viděl OII, tak tam právě byla všude sklopná, tak mě to zmátlo A SII má pro změnu odnímatelnou nesklopnou, tak nevím, proč to má každý model jinak Upraveno Prosinec 7, 200816 r od HjM
Prosinec 7, 200816 r Těžko říct...ona škodovka s těmahle "drobnostma" vůbec ráda pořád jaksi experimentuje, místo aby udělali jednou pořádnou ploutev a šmitec ...ale nakonec je to stejně fuk, odnímatelnou ti aspoň ukradnou, u sklopné ju musí vyrvat a dojebou ti celej ten základ na střeše.
Prosinec 7, 200816 r Jo, to je fakt, mě jde spíš o to, že nevím, jestli se tam vydá box, aniž by se musela ta anténa oddělat (u sklopné to asi hraje i při sklopení, pokud se nepletu) Jinak omlouvám se za OT
Prosinec 7, 200816 r No tak já když něco delšího hodím na střechu, tak anténu normálně ohnu bez šroubování, pokud se to povede...zatím to vždycky šlo...ani do myčky to nesklápím a přežila všechno
Prosinec 8, 200816 r alvisio: Důvod je jednoduchý - vyprázdnění skladů. Prostě dokud jsou starší díly na skladě, tak se montují tyto. Třeba FL měl dostat nové madlo na kryt podlahy v kufru, ale to se dává pořád staré, dokud nedojdou zásoby apod... a ty změny na podvozku už jedou, nebo budou realizovány až "později"?
Prosinec 8, 200816 r Představ si, že umýval....schválně kvůli Tobě...a přišel jsem kvůli tomu o zadní stěrač...novej mě stál 160 Kč ...už mě tam víckrát neuvidí
Prosinec 9, 200816 r Na druhou stranu, mas aspon novej sterac : . Jeste parkrat das mycku a aji antenu budes mit novou
Prosinec 9, 200816 r tak včera jsem koukal na facelift Scout - sem myslel že tam bude víc věcí vyměněnejch. V interiéru jsem se díval, ale nefotil - madlo je, středový tunel je z face, volant taky. Jsem myslel že poladí i předek do faceliftu a né jen detaily jako zadní světla a zrcátka
Prosinec 9, 200816 r tak včera jsem koukal na facelift Scout - sem myslel že tam bude víc věcí vyměněnejch. V interiéru jsem se díval, ale nefotil - madlo je, středový tunel je z face, volant taky. Jsem myslel že poladí i předek do faceliftu a né jen detaily jako zadní světla a zrcátka A seš si jistej že je to ofiko face nebo si jen někdo doma hrál se svým starýcm scoutem?
Prosinec 9, 200816 r tyhle scouty alá facelift jsem viděl nový na kamiónu,takže pochybuju že to je nějaká domácí úprava..... Asi to prozatim budou dělat takto než přijde i ta změna tváře....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.